Taak toto je moja 330d...
Kupil som ju pred mesiacom... hned ako som si do nej sadol mal som v hlave ze ju chcem... je jasne ze par skrabancov ma,ze nebolo vsetko v uplnom poriadku ale to vsetko doladime... uz sa chysta muzika do toho kedze je tam len kazetak

uz nech to je vsetko hotove... kazdopadne som sa zalubil na prvy pohlad... ako som sa previezol to bolo nieco super... podvozok v bezchybnom stave... spojka super, ma to vykon akurat troska dymi... ale aj to doladime... ak mate radu co by to mohlo byt prosim napiste mi... odvetravaci filter aj vsetky ostatne su vymenene za nove... dodavam fotografie ktore som zhotovil osobne kedze sa venujem foteniu aktivnejsie...
Dymenie odstranene... bola to len hadicka k regulatoru podtlaku k turbu... a uz to fachcii na 110% proste taka spokojnost... jooj ale tazko na tom jazdit kludne

proste ten pocit toho zrychlenia

nieco nadherne... zrychluje na akejkolvek rychlosti tak ze nestiham chapat :) jooj :) a uz ani oblacik dymu :)
Dnes ostalo auticko v servise cez noc... menia sa dva zhavice ktore boli chybne meni sa pletenec na vyfuku ktory bil prasknuty uz sa nedalo obsediet v aute ked som stal na semafore a nakoniec sa meni podavacie cerpadlo... to je to cukanie co bolo chybne... a uz to dufam pojde ako hodinky :)