... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Re: Skutocne najazdene

Pondelok, 11. Júna 2012, 22:51

tak teorie nechcem sa vyjadrovat ake.... mame volvo v40 2002rocnik.... bolo to kupovane nove.... a keby nebolo nase tak by som mozno neveril ale to auto ma najzdene 108tisic km a nikto nikdy nemal dovot to stacat koli nasmu lepsiemu pocitu ani nic.... tak netrepte vecne ze 10rocne auto nemoze mat 150tisic real./...

maniaczv

Utorok, 12. Júna 2012, 06:13

Napr ja vlastnim e36 najazdim na nej mozno 3000km za rok tento rok som najazdil 1000 km a to je uz pol roka prec ....takze ten co my predal auto a mal 232000 priblizne a ja mam po troch rokoch 240400 tak som ich stocil podla teorie tohto fora =D>

retepp1
Auto: E46 330D
Kraj: Košický

Utorok, 12. Júna 2012, 06:22

maniaczv napísal:
Napr ja vlastnim e36 najazdim na nej mozno 3000km za rok tento rok som najazdil 1000 km a to je uz pol roka prec ....takze ten co my predal auto a mal 232000 priblizne a ja mam po troch rokoch 240400 tak som ich stocil podla teorie tohto fora =D>

Presne aj otec má Hondu r.v.2009, kúpil ju novú a teraz má 22000km... Tak isto teta má daewoo nexia r.v.(cca) 2000 a má najazdené 45000km real... :thumbup:
A ja som kúpil 330D pred rokom a už som natočil cez 35000...
Takže všetko je možné a auto treba kupovať podľa stavu a nie podľa km!!!
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 12. Júna 2012, 07:37

my mame mercedes Cecko, r.v. 2000 a ma 101tisic 8)

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 12. Júna 2012, 07:46

Ešte doplním svoj predchádzajúci príspevok.

Moja bývalá E46-ka sa prehrešila ešte voči jednej teórii, ktorá koluje po rôznych automobilových fórach. A to, že firemné/služobné autá nalietajú minimálne 50 tisíc ročne. Auto som mal písané na firmu a nech som robil čo som robil, na tých 50 tisíc ročne som sa za boha nevedel dostať. Asi budem musieť chodiť častejšie na dovolenky k moru (aspoň raz za 2 mesiace), aby som môj každoročný kilometrový deficit mal pod kontrolou :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Bikemann

Streda, 13. Júna 2012, 21:28

TibiKE napísal:
tak teorie nechcem sa vyjadrovat ake.... mame volvo v40 2002rocnik.... bolo to kupovane nove.... a keby nebolo nase tak by som mozno neveril ale to auto ma najzdene 108tisic km a nikto nikdy nemal dovot to stacat koli nasmu lepsiemu pocitu ani nic.... tak netrepte vecne ze 10rocne auto nemoze mat 150tisic real./...

jasne take auto moze mat v klude.

ale ked vidim inzeraty typu- 740i z roku 1994 ked ma na tachaci 170-200tis tak to je proste FAKE jak svina.
Urcite take auto existuje, ale take asi nenajdes a ked ano nebude za 3500eur :)
uz vidim ako si niekto kupi sedmu na vozenie sa po rohliky do teska s najazdom cca 10tis km /rok :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 13. Júna 2012, 22:18

aj ja mam kamosa co robi za rok hadam 7tis km...nevravim, ze to je nemozne..ale ked vidim 10-15 rocne auta a prakticky vsetky maju na tachu paknych 200tis km, plus minus, tak mi to pride prinajmensom zabavne :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 21. Júna 2012, 01:51

neni na tom nic zabavne.... je to strasna realita. Najst dnes akekolvek auto v SK bazare co by malo viac ako 200tkm je prakticky nemozne..... hoci je aj 30 rokov stare.....
Proste, cas sa zastavil .... :)))))))))))))
Vela ludi pitchuje na nemeckych turkov pre ojebavanie ohladne importovanych aut, ale to je ich chyba a ich volba...... Najrozsirenejsia vlastnost slovenskeho ludu je v provm rade extremna chamtivost...... A na tom vedia zarobit hlavne slovenski bazaristi a smelinari s autami.... Ale im to nemozno zazlievat asi... co spravili len je to, ze sa prisposobili slovenskemu trhu s hlupymi zakaznikmii typu chcem mat vsetko top, luxus a bomba, ale podmienka je aby to stalo najviac 5 korun..... Trh sa prisposobil poziadavkam zakaznikov, nic viac, nic menej. Nikto nechde kupit 15 rocne auto ktore by malo viac ako 200tkm .... Hlavne je ze na budikoch svieti 150tkm ale to ze z auta odpadavaju kusy hovien, je jedno..... Hovno za vysoku cenu je urcite lepsie ako hovno za nizsiu cenu..............
To je len obycajny primitivizmus hlupych ludi, ktorych je tu bohuzial nadostac, aby sa na tom vedeli nabalit rozni smelinari, dovozcovia a aj turci z nemecka.... Treba si vsak o nich uvedomit jednu vec..... kvalitne auta predavaju len v DE a henten smradlavy kokotizmus a humbuk je oznaceny "NUR FUR EXPORT". Ked pridu rumunski, bulharski alebo slovenski cigani na vykup..... a uz je o auto postarane.....
Vela stastia tym vsetkym co takto nakupili od kokotov a hlavne im prajem, aby sa im tie auta jebali co najviac! Nech co najmenej jazdia, nech sa jebu, a nech ich udrzba a opravy stoja co najviac..... Treba zivit aj opravarensky priemysel a ludi co opravuju auta.... Nie len ojebavacov co ich predavaju....... Je to taky retazec, ktory zivi nie len vyrobcov aut, ale aj ostatnych ludi co sa motaju okolo nich........

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Júna 2012, 07:26

airbone napísal:
kvalitne auta predavaju len v DE a henten smradlavy kokotizmus a humbuk je oznaceny "NUR FUR EXPORT". Ked pridu rumunski, bulharski alebo slovenski cigani na vykup.....

Plny suhlas. Vzdy sa smejem, ked pride niekto zo znamych, ze kupil super auto dovezene z DE alebo IT po dedovi alebo doktorovi, co s tym vraj jazdil len cez vikendy do kostola. A toto tvrdia pomaly o vsetkych tychto dovezenych crepoch, samozrejme najazd max. 180tis. km... Ale tak prisposobili sa poziadavkam trhu, ked Slovaci neziadaju kvalitu, ale ziadaju len pekne zabalene hovno. A to iste plati aj o potravinach, ako napr. jogurty, kedy ludia kupuju danone v peknom obale ale to, ze ten jogurt okolo mlieka ani nesiel a je to samy skrob, to uz nikoho netrapi...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 21. Júna 2012, 09:17

i v obchodných domoch prebaľujú mäso do obalov s uvedenou novou lehotou spotreby. :mrgreen:

Zn. "každý predajca sa snaží vyhovieť požiadavkám zákazníka"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných