... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Aj rytmus ma rad BMW Mpowa :)

Štvrtok, 24. Mája 2012, 13:57

pelo napísal:
Suhlas!
A k rytmusovi a vlastne celej tej slovenskej tzv. "rapovej scene" asi len tolko, ze jediny z tejto sorty ludi, co za nieco stoji, je Majk spirit, ktory dokaze svoje myslienky podat bez zbytocnych vulgarizmov a texty maju aspon normalnu myslienku, naproti Rytmusovi, ktory jedine, co vo svojich skladbach riesi je on sam, aky je velky pan, a ako sa z cigana stal bohac...a nedonosene decka ho za to uznavaju...ale jedno plati stale - z fiata auto a z cigana clovek NIKDY NEBUDE!

A k teme, ano, je pekne, ze niekto si v klipe spomenul aj na tie nase stare crepy a nie len na novu 7-mu. Ostatne, urcite ste si vsimli napr. klip Rihanny Shut up and drive, v ktorom ucinkuje jeden slovensky (alebo Cesky? teraz si nie som isty) unikat, upravena Skoda rapid, co je tiez haluz, ze sa nieco take dostalo do svetoveho klipu.

tych reperov je tu viac co podavaju myslienky bez vulgarizmov atd. len zalezi kto ma akeho manazera, inac podla mna najlepsi je prave rytmusov "brat" ego, na jeho prednes sa nikto nechyta v nasich koncinach :wink:
ale k teme, neviem ci ste si vsimli, kazdy tu chvali tu cervenu m3, aka je pekna, ale keby si tuna dakto do pibehu vycapil ako si zafarbil stredovy panel do cervena ako ma ta m3 tak budete mudrovat aky je tuzer :lol:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných