... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Le Gend napísal:Ked si tuto temu nazval, ako si nazval, tak viditelne spajas toho cloveka s nasou znackou, dokonca v kontexte, akoby to pre BMW mala byt nejaka cest.
Keby si to nazval, ze "Rytmus sa prizivuje na BMW", alebo ze "Kto zapredal svoje auto pre Rytmusa?", nepovedal by som ani slovo.
Co sa tyka klipu, spomalene zabery su gyc (ano, vzdy robili pekny dojem, ale je to lacne). Prve "drifty" tej E36 su take lahke, ten v 3:20 je zbabrany, jeho koniec odstrihli, lebo bol pretoceny.
Kvoli comu si ten klip zasluzi pozornost a samostatnu temu ?
grizly napísal:to cervene je m3 3.0 z CZ, byvale auto hanzacz z ceskeho fora.
mexican napísal:Kto je to ten ryťmus? Je to dôležité že má rád M? Ide sa z toho niekto posrať?
Le Gend napísal:Ked som zvazoval kupu auta, od BMW ma odradzalo, ze medzi majitelmi tejto znacky je bohato zastupeny ten typ ludi, ktori sa balia do luxusu, aby zakryli svoju ubohost a komplexy.
Nechcem, aby ma ludia povazovali za takeho, verim ze ani vy, preto prosim nespajajte tu Rytmusa s nasou znackou. Vlastne by nas to malo urazat, ze nam robi hanbu svojim imidzom.
airbone napísal:cely rytmus a jeho hudba nulovej umeleckej hodnoty ja taka trapna, ze ju z tej agonie a biedy nedokaze v ziadnom pripade vytrhnut ani ta starucka m3ka