... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

]
  ]JessyJezz napísal:ja mam mapy 2011tky a tento rok som už ani nepoužil. v BA su vedla seba cesty a vela krat sa my stalo že si navigacia myslela že som na tej druhej a navigovala maa zle..... ale to sa stane každej prosto niektore cesty aj niesu nemam nič proti nej ale radšej použijem navigon v androide

mexican napísal:Kde konkrétne máš problém, že sú cesty tak blízko, že to navi nerozozná?
Ja osobne som mal (ešte v starom aute) z času na čas problém, že navi nerozoznala či idem po Einsteinovej alebo po E75. Ale v novom sa mi to nestalo. Okrem toho nejako sa mi nezdá že bazmek s androidom položený za sklom bude presnejší než bazmek v aute s GPS anténou.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

bruno75 napísal:Navi v mobile som uz prestal pouzivat uplne, pretoze "vdaka" klimakomfortnemu celnemu sklu nedokazam vo vnutri auta zamerat dost satelitov na urcenie polohy
 nejako sa mi to nezda, klimakomfortne celne sklo zastavuje IR ziarenie, ale na radiove vlny dosah nema. Sklo blokuje IR ovladace a ten vyrez hore je na ovladanie garazovych vrat, ktore su niekedy ovladane infraovladacmi, podobne ako TV dialkove ovladanie.
 nejako sa mi to nezda, klimakomfortne celne sklo zastavuje IR ziarenie, ale na radiove vlny dosah nema. Sklo blokuje IR ovladace a ten vyrez hore je na ovladanie garazovych vrat, ktore su niekedy ovladane infraovladacmi, podobne ako TV dialkove ovladanie.  )
 )

mexican napísal:Však počkaj na najbližší šuter do skla a môžeš si dať to sklo vymeniť za normálne

...ked som svoje auto kupil, bolo z FR a malo k tomu aj zeleny pas,tu sa take neda zohnat....Navigacia mi cez KK nechyta. Po vymene omylom za normalne(chyba servisu)mi navigacia isla bez problemov no pri slniecku sa to nedalo vydrzat
  ...ked som svoje auto kupil, bolo z FR a malo k tomu aj zeleny pas,tu sa take neda zohnat....Navigacia mi cez KK nechyta. Po vymene omylom za normalne(chyba servisu)mi navigacia isla bez problemov no pri slniecku sa to nedalo vydrzat  nebol som zvyknuty....kk ma pri odraze z vonku fialovu farbu a vymedzovaci pruh je vidiet, je okolo tych ciernych bodiek po okrajoch skla a okolo spatneho zrkadla..
 nebol som zvyknuty....kk ma pri odraze z vonku fialovu farbu a vymedzovaci pruh je vidiet, je okolo tych ciernych bodiek po okrajoch skla a okolo spatneho zrkadla.. ako je zname v BMW vsetko so vsetkym suvisi (napr. ja mam KK sklo s upravou pre HUD - podla ETK najdrahsia verzia skla ). Inak, ja osobne som zatial na nejake extra vyhody KK skla neprisiel, aj ked pripustam, ze v aute je v lete na slnku o nieco mensi vypek. Na druhu stranu, pokial viem ide iba o celne sklo (ak sa nemylim
 ako je zname v BMW vsetko so vsetkym suvisi (napr. ja mam KK sklo s upravou pre HUD - podla ETK najdrahsia verzia skla ). Inak, ja osobne som zatial na nejake extra vyhody KK skla neprisiel, aj ked pripustam, ze v aute je v lete na slnku o nieco mensi vypek. Na druhu stranu, pokial viem ide iba o celne sklo (ak sa nemylim  ), takze ak svieti slnko zboku alebo zozadu je mi cele KK sklo na dve veci...
 ), takze ak svieti slnko zboku alebo zozadu je mi cele KK sklo na dve veci...](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

, lebo nove cesty evidentne neregistruje...
 , lebo nove cesty evidentne neregistruje... Ale keď začne byť teplejšie tak si aspoň vyskúšam aký prínos má to nastavenie časovača na spustenie ventilátorov v aute. Aj keď to je otázne, keďže málokedy sa stane že keď niekde na slnku nechám stáť auto, tak dopredu viem kedy sa do neho vrátim.
 Ale keď začne byť teplejšie tak si aspoň vyskúšam aký prínos má to nastavenie časovača na spustenie ventilátorov v aute. Aj keď to je otázne, keďže málokedy sa stane že keď niekde na slnku nechám stáť auto, tak dopredu viem kedy sa do neho vrátim.
 mozeme to urobit pri nejakom  dalsom zraziku aj s voMacKom (aspon budeme mat referencnu vzorku). Pokial ide o to vetranie cez casovac, moze to byt fajn, ale ako si spravne poznamenal, clovek malokedy vie kedy presne dorazi k cerstvo vyvetranemu autu
 mozeme to urobit pri nejakom  dalsom zraziku aj s voMacKom (aspon budeme mat referencnu vzorku). Pokial ide o to vetranie cez casovac, moze to byt fajn, ale ako si spravne poznamenal, clovek malokedy vie kedy presne dorazi k cerstvo vyvetranemu autu   Riesenim je dialkove ovladanie (to uz je potom aj s nezavislym kurenim), ale predpokladam ze Ty na benzinaku Webasto nemas...
 Riesenim je dialkove ovladanie (to uz je potom aj s nezavislym kurenim), ale predpokladam ze Ty na benzinaku Webasto nemas...