mexican napísal:Kde konkrétne máš problém, že sú cesty tak blízko, že to navi nerozozná?
Ja osobne som mal (ešte v starom aute) z času na čas problém, že navi nerozoznala či idem po Einsteinovej alebo po E75. Ale v novom sa mi to nestalo. Okrem toho nejako sa mi nezdá že bazmek s androidom položený za sklom bude presnejší než bazmek v aute s GPS anténou.
Presne tak, v starom aute (E39) som navi nemal, takze som pouzival iGo v mobile a bezne sa mi stavalo, ze ak boli vedla seba dve paralelne cesty, navi nevedela po ktorej idem. V E60 mam navi Professional a este sa mi nestalo, ze by ma umiestnila na zlu cestu, vzdy ma zamerala velmi presne. Druha vec je, ze ma obcas posle do ciela riadnou obchadzkou a ak by som to nepoznal, tak by som si nadbehol... ale to asi robi kazda navi
Najlepsie je, ak si cez Google maps najdem jednu trasu, navi v mobile mi vypocita inu a nakoniec ma BMW navi posle uplne tretou trasou
Navi v mobile som uz prestal pouzivat uplne, pretoze "vdaka" klimakomfortnemu celnemu sklu nedokazam vo vnutri auta zamerat dost satelitov na urcenie polohy
A k tym cerstvym mapam len tolko: spolu s autom som dostal 1 DL DVD s verziou 2009, ktore pokryvalo celu EU. Nakolko tu na fore niektori ospevovali aka je ver. 2011 super, stiahol som si ver. 2011 na 3 DVD a potom aj ver. 2012 (stiahol som iba DVD pre Eastern Europe, kde je SK). Vysledok: v ramci tras na Slovensku, kde sa vacsinou pohybujem su vsetky tri verzie
navlas rovnake Este som nenasiel trasu, kde by ver. 2011 alebo 2012 mala novsie data o cestnej sieti. Jediny efekt je, ze vzdy ked pridem k hraniciam, musim prehodit DVD a cakat 5 minut pri vypnutom motore, aby sa navi mohla nastartovat....
A "rychlost" akou sa na Slovensku doplnaju do navigacii (vseobecne) nove cesty je priam uzasna: dialnicny prejazd cez Pov. Bystricu stoji, ak sa nemylim uz nejake 3 roky, dodnes nie je ani v jednej CCC BMW navi.... (neviem ako v CIC)
Kym overerene nebude v navi spracovana cela prejazdna D1 aj R1, nechcem o novych mapach nic pocut....