... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Re: Navi CIC

Utorok, 17. Apríla 2012, 11:19

no my sme to skusali, ja aj kolega mame E91 LCI a ja mam KK a on nie. (nemame ani folie ci podobne) Teraz pred par tyzdnami, ked bolo teplejsie sme parkovali blizko seba na otvorenej ploche, auta natocene rovnakym smerom a v mojom bolo znatelne chladnejsie. Sice sme to nemerali, ale to nemoze byt problem, doniest infrateplomer a potom otvorit, zmerat teploty na 2-3 miestach (volant, palubka...) a porovnat.
Skusim to s nim dohodnut a ked bude krajsi den, ideme merat :DDDD
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Apríla 2012, 23:06

no ja nedbam kurva, taketo meranie rad opacim :mrgreen:
kto sa podujme nam na to vybavit nejaku dotaciu z eurofondov? Takych 10tis eur by mohla byt dostatocna ciastka...na zaciatok..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 18. Apríla 2012, 09:46

No na uvod by mozno tych 10.000 € tak-tak stacilo, ale upozornujem, ze mam velku reziu a udrzba KK skla je tiez nakladna (asi budem musiet odstranit tiez musky zvonku a prach zvnutra skla), potom este tie certifikovane merace a dalsie vyvolane naklady... Proste robim to iba z cisteho altruizmu a ako skalny fanusik znacky takmer zadarmo. Ja by som to videl tak, ze pre mna cca 5.000 a voMacK s mexicanom si rozdelia zvysok :mrgreen: Rozhodne ale treba poziadat o naslednu dotaciu z kohezneho fondu, pretoze taka smiesna suma ako 10.000 € urcine nebude postacovat na spracovanie a vyhodnotenie vysledkov tohto velmi doleziteho a narocneho vyskumu.

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 20:30

JessyJezz napísal:
čo sa tika navigacii original BMW neviem či ti to niekto tu už pisal tak je to blbosť je tam len každa druha yem napr ked ideš do grecka tak polovicu štatou cey ktore ides tam nemas. A po slovensku to tieš nieje výhra.

Hej len detail je v tom že v tomto príspevku sa hovorí o CIC a CCC a ty tam máš obyčajný Business iDrive z roku 2005 čo je este M-ASK a počítač Becker bez mapy len so šípkami a to je oproti Profi iDrive dosť veľký rozdiel.
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

Gti.s
Auto: Bmw 330D
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 18:51

Takže kolik teda vyjde celkem to předělani te palubovky komplet.dík

JozefSvob
Auto: E92

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:29

LLuKKi napísal:
nemám právě že ani idrive,nic. 3 tis eur? To jsi přestřelil ne? Navi se dá okolo 700 eur sehnat..

Potrebujes palubovku,navi idrive tlacitko a 4 kable...palubovka cca 500 komplet navi cca 800, robota 200e

Gti.s
Auto: Bmw 330D

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:34

a dalo by se to sehnat komplet nebo bych musel to shanet po častech??a kterou by si doporucil tu navigaci tu co je v FL nebo tu starší.

antontokar6
Auto: BMW 3 e90 2007

Pondelok, 22. Októbra 2012, 07:18

Zdravim,

otvaram mozno staru temu, ale nechcem zakladat kvoli tomu novu, ked uz tu je.
Kupil som si BMW 320d e90 2007, je to verzia, ktora ma asi CCC navigaciu (v palubovke je display ale nie taky siroky, len mensi, navigacia je business, bez mapy, len ukazuje, nemam ani hdd, mam iDrive). Zaujimala by ma priblizna cena a taktiez problematickost niekolkych "vylepseni" :wink:

1. velmi ma zaujala Retrofit CIC navigacia
, ktora to vymeni za nejaky novsi model, je tam hdd, internet (cez bluetooth z telefonu), to iste volanie cez bluetooth, nemusel by som prehadzovat dvd, aby som mohol pocuvat hudbu a zaroven sa nechat navigovat, pekne mapy atd ... zaujimala by ma priblizna cena + cena montaze
2. vyhrievanie sedadla - toto v aute nemam, aky by bol problem to doplnit? financie? bol by som rad, keby to fungovalo aj s CIC systemom.
3. ako by reagoval system na data, ktore su v aute? Servisovanie roznych dielov - teraz mi to ukazuje, kolko km ostava
4. v aute mam zadny cuvaci senzor, nova navigacia umoznuje aj video ... je to v sade alebo treba kameru dokupit?
5. za aku sumu by sa dala predat funkcna ccc navigacia? Vizualne nie je nijak poskodena, mam k nej orig. 2009 mapy.

Som v tomto novacik, takze sa ospravedlnujem, ked sa pytam na hluposti,
kazdopadne dakujem za odpovede :)

T.

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Pondelok, 22. Októbra 2012, 20:38

MatoFF
Auto: IS200

Streda, 5. Decembra 2012, 01:04

1. do cca 1500e
2. da sa, ale ak chces aby to bolo prepojene aj s CIC vsetko musia ist orig. diely a bavime sa v stovkach euro
3. vsetko by fungovalo normalne, akurat pri programovani auta cez ISTA system v BMW moze nastat trochu problem ze sa mu nebude pacit ze je v aute CIC
4. kamera aj vsetko ostatne periferie treba dorobit samostatne
5. par sto euro

antontokar6 napísal:
Zdravim,

otvaram mozno staru temu, ale nechcem zakladat kvoli tomu novu, ked uz tu je.
Kupil som si BMW 320d e90 2007, je to verzia, ktora ma asi CCC navigaciu (v palubovke je display ale nie taky siroky, len mensi, navigacia je business, bez mapy, len ukazuje, nemam ani hdd, mam iDrive). Zaujimala by ma priblizna cena a taktiez problematickost niekolkych "vylepseni" :wink:

1. velmi ma zaujala Retrofit CIC navigacia
, ktora to vymeni za nejaky novsi model, je tam hdd, internet (cez bluetooth z telefonu), to iste volanie cez bluetooth, nemusel by som prehadzovat dvd, aby som mohol pocuvat hudbu a zaroven sa nechat navigovat, pekne mapy atd ... zaujimala by ma priblizna cena + cena montaze
2. vyhrievanie sedadla - toto v aute nemam, aky by bol problem to doplnit? financie? bol by som rad, keby to fungovalo aj s CIC systemom.
3. ako by reagoval system na data, ktore su v aute? Servisovanie roznych dielov - teraz mi to ukazuje, kolko km ostava
4. v aute mam zadny cuvaci senzor, nova navigacia umoznuje aj video ... je to v sade alebo treba kameru dokupit?
5. za aku sumu by sa dala predat funkcna ccc navigacia? Vizualne nie je nijak poskodena, mam k nej orig. 2009 mapy.

Som v tomto novacik, takze sa ospravedlnujem, ked sa pytam na hluposti,
kazdopadne dakujem za odpovede :)

T.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných