... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
JessyJezz napísal:čo sa tika navigacii original BMW neviem či ti to niekto tu už pisal tak je to blbosť je tam len každa druha yem napr ked ideš do grecka tak polovicu štatou cey ktore ides tam nemas. A po slovensku to tieš nieje výhra.
LLuKKi napísal:nemám právě že ani idrive,nic. 3 tis eur? To jsi přestřelil ne? Navi se dá okolo 700 eur sehnat..
antontokar6 napísal:Zdravim,
otvaram mozno staru temu, ale nechcem zakladat kvoli tomu novu, ked uz tu je.
Kupil som si BMW 320d e90 2007, je to verzia, ktora ma asi CCC navigaciu (v palubovke je display ale nie taky siroky, len mensi, navigacia je business, bez mapy, len ukazuje, nemam ani hdd, mam iDrive). Zaujimala by ma priblizna cena a taktiez problematickost niekolkych "vylepseni"![]()
1. velmi ma zaujala Retrofit CIC navigacia , ktora to vymeni za nejaky novsi model, je tam hdd, internet (cez bluetooth z telefonu), to iste volanie cez bluetooth, nemusel by som prehadzovat dvd, aby som mohol pocuvat hudbu a zaroven sa nechat navigovat, pekne mapy atd ... zaujimala by ma priblizna cena + cena montaze
2. vyhrievanie sedadla - toto v aute nemam, aky by bol problem to doplnit? financie? bol by som rad, keby to fungovalo aj s CIC systemom.
3. ako by reagoval system na data, ktore su v aute? Servisovanie roznych dielov - teraz mi to ukazuje, kolko km ostava
4. v aute mam zadny cuvaci senzor, nova navigacia umoznuje aj video ... je to v sade alebo treba kameru dokupit?
5. za aku sumu by sa dala predat funkcna ccc navigacia? Vizualne nie je nijak poskodena, mam k nej orig. 2009 mapy.
Som v tomto novacik, takze sa ospravedlnujem, ked sa pytam na hluposti,
kazdopadne dakujem za odpovede :)
T.