... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
palzo napísal:este ze tieto problemy nemam.. 90% casu som v aute sam.. a ked niekoho veziem.. viac menej to mam na salame..
Bikemann napísal:no niektorz teda fakt riesite pekne volovinyze opierat sa o auto a podobne nezmysli
.
Džaro napísal:Sústredím sa na jazdu a keď mi kamoš čosi hovorí ja sledujem cestu tak si myslí, že ho nevnímam lebo sa nedívam na neho ale na cestu a dokola ,,počúvaš?"
snapshot napísal:Napriklad vcera sme isli do Noveho Mesta n. Vahom po dialnici a zrazu od spolujazdkyne, pocuj nehuci nejak to auto?
A ja ze v 180tke by si aj ty hucala
sperhy napísal:
tak počkaj až ti raz niekto sadne na kapotu v rifliach so železnými zipsami na zadnom vačku...(ako mne) a uvidíš aké dve hlboké 10cm voloviny ti to srpaví na kapote
![]()
![]()
Bikemann napísal:Staci ist do nakupneho centra na nakupy a hned mas oskrete auto, raz kamos takto prisiel z nakupu a mal odjebany cely predny naraznik na nissane 350zneviem co riesite, vsak date ten kus plechu do servisu opravit a z poistky sa to preplati predsa.
Auto je len obycajny spotrebny material. Ale ako to tu citam pre niekoho je to tusim viac ako zenska. O zensku sa tolko nestaram ako poniektori o kus plechovky.......
voMacK napísal:spisal som zoznam:![]()
-jedenie v aute
-buchanie dvermi
-neopatrne nastupovanie
-neopatrne vystupovanie
-jedenie!!!
-prilis hlasne rozpravanie v aute
-prilis tiche rozpravanie v aute [ze nepocujem o com sa bavia a mna to zaujima]
-ztisovanie radia a hudby
-zhlasnovanie radia a hudby
-JEDENIE!!!
-okopavanie sedaciek
-stlacanie roznych tlacitok a manipulacia s navi...
-natacanie clonitka [nad spolujazdcom, dotknutie sa mojho rovna sa smrt]
-ZRANIE!!! v aute!!!!
-nechavanie smeti
-otazky typu: "A toto je na co???"
-stahovanie zadnych okien [ked ja kokot zabudnem zapnut poistku]
- ine
ako vidite je so mnou radost cestovat![]()
michaltt napísal:- ked si niekto otvara dvere s rukou, v ktorej drzi kluce, toto ma vy vytocit do nepricentosti
- ked si niekto otvara dvere zvnutra s rukou v ktorej ma kluce alebo iny predmet a trieska s tym o listu alebo klucku
- ked niekto otvara dvere tak ze potiahne klucku takou silou, ze sa tie dvere otvoria dokoran i napriek tomu, ze su dost tuhe a nevychodene. Nechapem preco si nemozu otvorit dvere, potiahnut ich k sebe a dootvorit podla potreby...a nie s nimi trhat ako s dverami na verejnych hajzloch
- ked pri nasadani maju ludia tendenciu kopnut do packy, ktorou sa nastavuje stehenna opierka
- ked pri vystupovani mi niekto okope tapacir a reproduktor lebo nevie dvihnut nohu!!!!
- trieskanie dvermi, to je klasika
- opackane zrkadla v clonitkach![]()
- ked si nejaky kamos usere v aute alebo ked zacnu fajcit
a specialitka je : priatelkyne vlasty vsade, pod nohami, na sedacke, na hlavovej opierke, na clonitkach!!!blond vlasy!
nic ine ma zatial nenapada
Bikemann napísal:no niektorz teda fakt riesite pekne volovinyze opierat sa o auto a podobne nezmysli
ja nerisim nikoho nech si robia co chcu, ved je to len kus posrateho plechu co skonci v srote... akurat sa nefajci to je vse...