... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: Čím vás vytáčajú pasažieri vo vašich autách?

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 18:13

palzo napísal:
este ze tieto problemy nemam.. 90% casu som v aute sam.. a ked niekoho veziem.. viac menej to mam na salame..

ano preto si jednu dobu chcel vymenit auto lebo sa dochodcom zle nastupovalo :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Bikemann

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 22:57

no niektorz teda fakt riesite pekne voloviny :D ze opierat sa o auto a podobne nezmysli :D

ja nerisim nikoho nech si robia co chcu, ved je to len kus posrateho plechu co skonci v srote... akurat sa nefajci to je vse...

sperhy

Pondelok, 2. Apríla 2012, 11:59

Bikemann napísal:
no niektorz teda fakt riesite pekne voloviny :D ze opierat sa o auto a podobne nezmysli :D.

tak počkaj až ti raz niekto sadne na kapotu v rifliach so železnými zipsami na zadnom vačku...:D (ako mne) a uvidíš aké dve hlboké 10cm voloviny ti to srpaví na kapote :D :D :D
120d 120kw

snapshot
Auto: E34 525TD
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 2. Apríla 2012, 12:50

Napriklad vcera sme isli do Noveho Mesta n. Vahom po dialnici a zrazu od spolujazdkyne, pocuj nehuci nejak to auto?
A ja ze v 180tke by si aj ty hucala :?
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

Džaro
Auto: Dračia cicina

Pondelok, 2. Apríla 2012, 17:08

Neznášam keď mám v aute viac ako 2coh ľudí dokopy so mnou.
pretože nemám pod kontrolou toho ktorý sedí v zadu a to ma dožiera.
Okopané koberčeky sú samozrejmosťou.
Neznášam keď si spoužiaci tresknú tašky na zadné sedadlá, vždy im poviem dajte si to do kufra.
Keď aj dajú tak kufrové dvere zavrú ako keby mali 300ton!
Fajčiť v aute fajčím, ale nemám rád keď fajčia spolujazdci a totálka ten čo sedí v zadu, toho by som zabil.
Kopec krát som si našiel kúsky ohorkov na koberci, dverách sedačkách.
Žrať a piť neznášam! Bingo bolo keď si kamoš otvoril pivo plechovkové.
Prehadzovanie staníc, pesničiek.
Alebo prehodím pesničku a furt keci, daj inú daj inú.
Mamu vozím do práce a furt počúvam: ,,daj si pas" ,,brzdi" ,,týmto ničíš auto"
Často sa mi stáva, že keď už vzadu sedí osoba nešťastná tak si sadne rovno do stredu chytí sa môjho sedadla a spolujazdcovho takže mi funí za uši a v spetnom zrkadle vidím jeho ksicht.
Sústredím sa na jazdu a keď mi kamoš čosi hovorí ja sledujem cestu tak si myslí, že ho nevnímam lebo sa nedívam na neho ale na cestu a dokola ,,počúvaš?"

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Pondelok, 2. Apríla 2012, 17:51

Džaro napísal:
Sústredím sa na jazdu a keď mi kamoš čosi hovorí ja sledujem cestu tak si myslí, že ho nevnímam lebo sa nedívam na neho ale na cestu a dokola ,,počúvaš?"

:lol:

cumic
Auto: ex E36 323i coupe

Streda, 4. Apríla 2012, 00:27

snapshot napísal:
Napriklad vcera sme isli do Noveho Mesta n. Vahom po dialnici a zrazu od spolujazdkyne, pocuj nehuci nejak to auto?
A ja ze v 180tke by si aj ty hucala :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odpadol som.... ako nasmial som sa riadne na kazdom prispevku (citam to cele) ale toto =D>

Inak tiez ma sere asi vsetko spominane okrem posuvania sedacky, fukarov, drzania sa madla na strope, sklapanie clonitka.

mexican
Autor témy
Auto: modré géčko

Streda, 4. Apríla 2012, 06:41

Jeden môj kamoš kedysi dávno mával na aute permanentne sklopené slnečné clony na prednom okne a bol strašne alergický na to, keď mu ich niekto dal hore. To bolo v dobe, keď sa rozmáhal tuzing (asi tak 10-11 rokov dozadu). On to vtedy bral tak, že má mračítka na oknách :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Bikemann

Pondelok, 9. Apríla 2012, 00:09

sperhy napísal:

tak počkaj až ti raz niekto sadne na kapotu v rifliach so železnými zipsami na zadnom vačku...:D (ako mne) a uvidíš aké dve hlboké 10cm voloviny ti to srpaví na kapote :D :D :D

To nazyvam cestny lišaj ;)
Staci ist do nakupneho centra na nakupy a hned mas oskrete auto, raz kamos takto prisiel z nakupu a mal odjebany cely predny naraznik na nissane 350z :-D neviem co riesite, vsak date ten kus plechu do servisu opravit a z poistky sa to preplati predsa.
Auto je len obycajny spotrebny material. Ale ako to tu citam pre niekoho je to tusim viac ako zenska. O zensku sa tolko nestaram ako poniektori o kus plechovky.......

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 9. Apríla 2012, 05:38

Bikemann napísal:
Staci ist do nakupneho centra na nakupy a hned mas oskrete auto, raz kamos takto prisiel z nakupu a mal odjebany cely predny naraznik na nissane 350z :-D neviem co riesite, vsak date ten kus plechu do servisu opravit a z poistky sa to preplati predsa.
Auto je len obycajny spotrebny material. Ale ako to tu citam pre niekoho je to tusim viac ako zenska. O zensku sa tolko nestaram ako poniektori o kus plechovky.......

No a to je problem - mnohi tu nemaju havarijku a ako je dobrym zvykom v SR vinnici pomerne casto utecu z miesta nehody.

BMW je skor "hobby" auto lebo "spotrebne" auto beriem skor Fabiu a ine presuvadla.

rawen e 30
Auto: Bmw e 36 320i
Kraj: Košický

Utorok, 10. Apríla 2012, 10:27

Naj je ked si nastavym hlasitost radia jak ja chcem a este nie moja nastavajuca to stisi abo tak nieco , to furt nerv a zdrbem ju :twisted: .
Kedze mam deti , bordel vzadu je jasny okopane sedacky to uz asi nevipucuje nikto :?
ten kto mi sadne na kapotu tak teho ani vlastna mam nespozna :evil:
fajcenie jedine ked na streche auta za jazdy [-X
A co sa tyka reci do soferovania no tak to ide volej hned sprvej pravacka ci zena ci muz to mi jedno (jedina vinimka moja mamka),ale unej uz viem ako a je ticho bo idem jak ona chce :mrgreen:

Baworacik
Auto: BMW e46Compact 325ti
Kraj: Nitriansky

Streda, 25. Apríla 2012, 22:16

voMacK napísal:
spisal som zoznam: :mrgreen:

-jedenie v aute
-buchanie dvermi
-neopatrne nastupovanie
-neopatrne vystupovanie
-jedenie!!!
-prilis hlasne rozpravanie v aute
-prilis tiche rozpravanie v aute [ze nepocujem o com sa bavia a mna to zaujima]
-ztisovanie radia a hudby
-zhlasnovanie radia a hudby
-JEDENIE!!!
-okopavanie sedaciek
-stlacanie roznych tlacitok a manipulacia s navi...
-natacanie clonitka [nad spolujazdcom, dotknutie sa mojho rovna sa smrt]
-ZRANIE!!! v aute!!!!
-nechavanie smeti
-otazky typu: "A toto je na co???"
-stahovanie zadnych okien [ked ja kokot zabudnem zapnut poistku]
- ine

ako vidite je so mnou radost cestovat :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup: =D> =D> =D>

takto podobne si to predstavujem aj ja :D

Baworacik
Auto: BMW e46Compact 325ti

Streda, 25. Apríla 2012, 22:19

michaltt napísal:
- ked si niekto otvara dvere s rukou, v ktorej drzi kluce, toto ma vy vytocit do nepricentosti
- ked si niekto otvara dvere zvnutra s rukou v ktorej ma kluce alebo iny predmet a trieska s tym o listu alebo klucku
- ked niekto otvara dvere tak ze potiahne klucku takou silou, ze sa tie dvere otvoria dokoran i napriek tomu, ze su dost tuhe a nevychodene. Nechapem preco si nemozu otvorit dvere, potiahnut ich k sebe a dootvorit podla potreby...a nie s nimi trhat ako s dverami na verejnych hajzloch
- ked pri nasadani maju ludia tendenciu kopnut do packy, ktorou sa nastavuje stehenna opierka
- ked pri vystupovani mi niekto okope tapacir a reproduktor lebo nevie dvihnut nohu!!!!
- trieskanie dvermi, to je klasika
- opackane zrkadla v clonitkach :mrgreen:
- ked si nejaky kamos usere v aute alebo ked zacnu fajcit

a specialitka je : priatelkyne vlasty vsade, pod nohami, na sedacke, na hlavovej opierke, na clonitkach!!!blond vlasy!
nic ine ma zatial nenapada :D

Tie priatelkyne vlasy su aspon na soferovaej sedacke :D :D :D

TomNR
Auto: BMW 318ti

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 00:55

pfuuu, je toho plno... cim zacat...
- buchanie s dverami (uz dost na mojom, ale na pozicanom otcovom, kde vazia dvere hadam aj 2-nasobok, tak to ma dostava)
- ludia ako keby nie su zvyknuti na otvaranie zvnutra typu "potiahnem(klucku), potlacim (laktom dvere)", ale najprv tlacia a zaroven tahaju... (ono to ide tak trosku tazsie niekedy, v zime haklivost sama o sebe)
- kamaratovi zvyknem povedat "nechytaj sa negrovi radia!" (hlaska z krizovatky smrti :D)
- ked stojim na mieste a kamarati sa mi zvyknu niekedy "hrat" s autom, otvaraju barco, sadnu polkou rite na blatnik, vtedy uz len pocitam sekundy, kedy vybuchnem
- hudba na hlas, ze az repraky skvrkaju
- ked veziem niekoho vzadu a zdrapi mi sedacku, jednak sa mi zle sedi, a niekedy cakam, ze ju vyhnu (uz sa raz stalo, lebo idiotko sa musel dvihat zozadu za moju sedacku)
- chytanie sa hornych opierok, najradsej by som ich odmontoval :D
- v zime ked maju topanky nabite snehom a nemaju chochmesu si ich obuchat o seba a moje velurove koberceky su po zime nasate vodou (po 2eh zime uz davam gumenne, co mame jedny naviac, ale bmw to nie je :( )
- ked idem s niekym v aute a idem rychlejsie, avsak jemne a on "nemozme ist rychlejsie?", to ma celkom vie dostat, tak si prestanem nadbiehavat a zoberiem zakrutu v stope ako keby idem pomaly, to ho nauci :D
- drzanie sa za madlo na dverach (mam vtedy pocit, ze sa mi ludia necitia prijemne v aute, tak spomalim ( nie ze by ma to vytacalo, len ma to znepokoji))
- ked mavam na zadnom sedadle nejake veci, papiere, cez leto clonu na celne sklo a sadnu si ludia dozadu, nedaju to na plato dozadu pod sklo, ale radsej na tom sedia... ked ju potom uchytim na celnom (clonu), tak sa zlomi a padne
- dehonestovanie mojho auta (nepaci sa? mozes ist pesi)
- na madle je zaslepka na ovladanie zrkadiel (u spolujazdca) a kazdy sa s tym hra a pyta sa, na co to je
- a jasne ze p*******e do jazdy, vtedy pri 50ke dupnem na brzdy a ti, co si vzadu nedali pas a boli upozorneni, okamzite hladaju a ludia zmlknu

inak fukare ma absolutne netrapia, svoj mam, stredne si nastavim, spolujazdcove fukare, ako i sedacka ma netrapia (mama dodnes narieka, ze sedi jak na serbli (nikdy som tu sedacku nenastavoval a musim uznat, ze fakt sa tam sedi jak na serbli :D))

k tym cvokom a zipsom na nohaviciach... raz sa mi to stalo, ze sa dievcina zachytila zipsom do vlakna (nastastie na potahu), odvtedy mam radsej potahy jak origo latku/kozu, aspon ako tak to zachrani
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 07:02

Bikemann napísal:
no niektorz teda fakt riesite pekne voloviny :D ze opierat sa o auto a podobne nezmysli :D

ja nerisim nikoho nech si robia co chcu, ved je to len kus posrateho plechu co skonci v srote... akurat sa nefajci to je vse...

To musí teda vyzerať v tvojom aute :D

Ale nie, je pravda, ten kus plechu raz dožije.
Ale ja napríklad chcem mať ten kus plechu z vnútra čistý a posádka to väčšinou zašpiní, lebo to majú v p..i. Neje to ich. Im by sa tiež nepáčilo, že keď si chcú niekde sadnúť, tak najprv ja zašpiním stoličku a nech sa páči, sadnite si.
A mňa to nebaví po nich vysávať. K.k.tko sa chce niekam zviesť a zaj.b. mi to tam, potom si pri vysávaní hovorím, čo som hlupák? Budem sa stále zozčuľovať? Koniec vozenia debilov v mojom aute.
Sú ľudia, ktorí to rešpektujú a nasadajú opatrne.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 237 neregistrovaných