... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:hlavne aby to ten majster potom dobre zložil, aby dobre založil hydromenič, mne pred par rokmi zle založil mechanik hydromenič a dodrbal olejové čerpadlo a zase LOVE do pič.....e.......spravne natankovat olej,popreradovat, skontrolovat....atd.....
lubomt napísal:vzdy je lepsie, ked to dotycna firma aj vlozi do auta, potom sa vyhnes problemom v pripade reklamacie, napr.ze si to zle vlozil,dal malo oleja atd. Ale to uz zalezi na tebe.
 ) akonahle pustim plyn pred tym nez auto preradi na 3, tak mi s autom cukne...presne tak ako keby som podradil z 3 do 2 a prudko pustil spojku... nieje to prijemne a viem si predstavit pri tej kinetickej energii aka to musi byt pecka na prevodovku. Robi to iba z 2 do 3  (myslim ze prave kvoli prebodovemu pomeru)
 ) akonahle pustim plyn pred tym nez auto preradi na 3, tak mi s autom cukne...presne tak ako keby som podradil z 3 do 2 a prudko pustil spojku... nieje to prijemne a viem si predstavit pri tej kinetickej energii aka to musi byt pecka na prevodovku. Robi to iba z 2 do 3  (myslim ze prave kvoli prebodovemu pomeru)