Caute... som z MT bol som u luba-mt asi pred 3/4 rokom na vymene oleja a filtra...spokojnost s pristupom a hlavne cenou a najhlavnejsie - cista hlava
Chcem sa ale spytat jednu vec. Ked som na krizovatke a zosliapnem na podlahu, tak sa auto rozbehne tak ako ma (motor zohriaty na prevadzkovu teplotu min 10minut... "plyn na podlahu" nerobim
NIKDY so studenym motorom)
1...2...a tesne pred 3 pustim plyn (to uz idem 60

) akonahle pustim plyn pred tym nez auto preradi na 3, tak mi s autom cukne...presne tak ako keby som podradil z 3 do 2 a prudko pustil spojku... nieje to prijemne a viem si predstavit pri tej kinetickej energii aka to musi byt pecka na prevodovku. Robi to iba z 2 do 3 (myslim ze prave kvoli prebodovemu pomeru)
Urcite to nieje normalne, ale ako nahle necham auto preradit do 3 a az potom pustim plyn, tak sa neudeje nic co pisem...auto ide pekne, nc necuka ...
Ako som pisal tak sa to deje iba pri max vytazeni...ak idem o nieco kludnejsie tak nic podobne nehrozi...
Neviem presne ako funguje automaticka prevodovka, nerobim to naschval...prisiel som na to nahodou, ked som sa rozbiehal a do cesty sa mi zaradil nejaky pako a musel som pustit plyn...
Moze to byt nieco fatalne? Viem ze to z moho popisu nedokazete urcit. Ja len ze ci mate niekto skusenosti.
Pripadne Lubomt.. pises ze robis diagnostiku prevodoviek.. Do akej miery? Da sa napichnut a skontrolovat pripadne chybove hlasenia?
Zatial som nemal s prevodovkou iny problem , nerad by som to ale zanedbal...