... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kosti123 napísal:
Ale co dristas. Pise tam: the transmission only gains positive engagement with a time lag.
To znamena ze sa rozbieha normalne, ale rychlost "zaradi" s oneskorenim. Ale zaradi ju normalne. Neviem odkial si vyhrabal tie detaily ktore spominas, ze otazky idu hore ale auto sa nerozbieha, ked to tam nikde nepise. Pise tam jasne LEN o oneskoreni "zaradenia".
TibiKE napísal:ktoru predavas pravu alebo lavu? o lavu by som mal zaujem![]()
![]()
tak ono k tym km tiez mame jedno rodinne firemne volvo V40 a je to rv 2001 a ma to najazdene 108tisic takze no keby sme to nemali od neveho auta kupene tiez by som tomu tazko chcel uverit...
TibiKE napísal:doporucujem ti vyhladat niekoho kto robi automaty... aj repas hydromenica stoji okolo 700eur a posiela sa to povacsine do kanady pretoze pre tieto preovdovky ich robia tam.... aspon o tom co viem tuto pan v KE to tak robi a +rozobratie zlozenie ked uz aj vymenu oleja a filter rataj tych 1200eur takze to uz sa ti oplati tam jednoducho aj tie lamely vymenit co je tiez problem ked su jednoducho opotrebovane naco budes repasovat hydromenic a druhe nechas na polkraji smrti.... vyhodene peniaze to potom zas davat rozoberat a nieco menit....
michaltt napísal:mne sa o stalo ked bolo -15 asi 3x ale aj ked sa nechcelo pohnut tak som prestartoval 2-3x a potom nejak chytil, rozbehol som ho na 40-50kmh a potom za tepla isiel v pohode. Akonahle sa kusok oteplilo (-8 a viac) tak uz to nerobi. Na diagnostike prevodovka nevypisala ziadnu chybu, doteraz ide normalne, krasne hadze rychlosti aj za studena aj za tepla.
Dokonca aj ked sa auto nechcelo pohnut tak radila hladko. Na e46fanatics som sa docital je to problem s hydromenicom. Olej je husty a menic sa nedokaze natlakovat. Neviem co je na tom pravdy. V podstate ti menic nepreniesol krutak, preto si stal na mieste.
TT-SIMIK napísal:1530e je komplet,alebo bude ešte prekvapko?Cena supatkovej?Neber to ako provokáciu,ale bol by som rád za info maximálnej ceny za opravu na 330d 135kw,t.j strop,nie aby to bolo potom viac.)))Thank juuuu
TT-SIMIK napísal:1530e je komplet,alebo bude ešte prekvapko?Cena supatkovej?Neber to ako provokáciu,ale bol by som rád za info maximálnej ceny za opravu na 330d 135kw,t.j strop,nie aby to bolo potom viac.)))Thank juuuu
TibiKE napísal:lubomt... ten pan (inak ho poznam hodne dlhu dobu len uz ma svoje roky) mi zdovodnil aj vysvetlil mi to dost logicky a ked som si doma sadol a potukal na nete som zistil ze tieto prevodovky fakt vyraba GM a kedze maju na to origo stroj posiela sa to im tam... ten clovek zrepasoval stovky prevodoviek tak nemam dovod mu neverit..... a za repas po vymene snad uplne vsetkeho az na veci v labyrinte sa platilo 1980€ z pracou...