boa to su chuji... aspon ze sa nasiel vinnik... boa mali by im aj naparit pokutu ale fajnovu, nech sa naucia nabuduce oznamit takuto nehodu... to je take tazke dat aspon papier za stierac
myslim ze s tych fotiek a ceny vies vycitat aj sam ako na tom moze byt tato 2,8... biedne ale ak to chces na klzanie a v plane je vyhadzat interier tak prosim...
k tomu autu len tolko ta 328 je totalne rozobrata a vybrusena po kuskoch kde bola hrdza atd cize cele nove striekanie + veci co tam budu v pi ci....ja by som na nu kaslalak chces preposlem ti fotky ako to auto vyzera no ver ze sa zhrozis a zaujimavy je aj majitel ktory tam dal auto povodne za 1600e a cim dlhsie tam to auto je je drahsie mozno o rok bude stat ako belowzerova 328 :-) ked sa pana majitela spytas prco je stale a stale drhsie povie ze tam menil veci ale sam ti ani nevie povedat ake...
Bmw e92 335xi Bmw e92 335i Ex bmw e61 535d Ex bmw e36 328i samosvor coupe ex e36 318i tour ex e30 320i
tak nase super slovenske poistovne to ohodnotili na 900e neviem ci sa mam skor smiat alebo plakat .. nechapem kde to nabrali ked klampiar by chcel len 800e za robotu a to nepocitam este diely a striekanie a podobne ...
daj si vyplatit, vbrakuj auto, predaj co sa da, kansa do zberu a este mozno aj zarobis naraznik a spetaky by som mozno zobral aj ja kedze su v mojej farbe, zalezi od ceny, inac vyfuk je tam aky original alebo niejaky iny?? ked ta SS