... všetko o BMW ...
Sh4rk napísal:vahu vzduchu vraj skusal s druheho bmw a bolo to este horsie ci co nwm .. tak nic zavaznejsie to byt nemoze ? na kolko vyjdu tak cca niake snimace co by to ovplivnovali ?
Sh4rk napísal:tak bol som ho kuknut moj nazor ze cakal som od toho 2.5 trosku viac do 4000 ot fakt chcipak nic moc to co som mal opel calibra 2.0 16v 150koni tak opierala viac do sedacky .. auto bolo ako celkovo pekne a udrziavane ale nwm ako je na tom motor je tam prehodeny a v TP je zapisany 120kw .. ma niaky problem kolisu sa tam obcas otacky nwm co tomu moze byt .. ze pri studenom motore a potom ze to prestane a zase rano robi to iste ... nwm no tak 2000e by som mu mozno zato dal ale neviem ci tam nebude vecsia zavada zdalo sa mi ze sa chce toho niako zbavit bol to niaky 19-20 rocny chalan ...
caliopcar napísal:
Mne nejde do hlavy nejako ten motor. Napísal si, že v TP je zapísaná výmena motora a je tam 120 Kw??? To je čo? Šak 120 kw nemal podľa mňa ani jeden motor v E36. Alebo sa mýlim?
Sh4rk napísal:opytam sa ho zajtra presne kolko tam bolo pisane ale zda sa mi ze 120 mozno 125 cca .. nemoze to mat niako papiere s ineho bmw alebo tak?
caliopcar napísal:
Motor M52B25 mal tuším 125kw, tak to by bolo ok. Myslím. Ale to bolo 323i.