... všetko o BMW ...
antonvrabel napísal:aj felda stoji peniaze.pokial nemas staly prijem a auto surne nepotrebujes tak ho nekupuj.
Zaxman napísal:musím sa zasmiať , ako som písal na E36 že je to najhnusnejší výtvor stajne BMW a nakoniec som u E36 skončil a je to moja krásavica , ktorú by som momentálne za nič iné nemenil :) stačilo si sadnuť a už som vtom bol až po uši
Panak666 napísal:treba este kalkulovat cim auto disponuje resp hladat jeho plusy a minusi..
ja ked som kupoval moje Iso- tak ma stalo lahko cez 2400e ale malo kompletny mtechII no okrem kridla teda.. mtech je povodny a fabricky nie napodobenina to mas tak 700-800e
interier: isa maju pekne kockove introše, pokial trafis nezodrany ako ja ten moj, mas vystarane ja myslim ze tak 500e by som na dajakom ebay alebo mozno aj u nas dostal,,,resp. musel zaplatiti keby zhanam... no toto su klady..., zapor som mal hrši stav kasne-menil som prahy lemy kapoty nakonec celolak.... ked chces mat pekne auto bude to daco stat. nemozes sa unahlit a zvaz si vyber motora... ja mam sice iba iso malovalca-ale natrhne prdel 6valu m20b20. nie je to olejnicka ako stare m20tky no zas m20b25 by som bral radsej ako iso... lenze dvaaapola v relativne peknom stave s minimom korozie(ta sa vzdy na takom aute najde) uz stoji dnes to co horise e36M3 cize 5tis a viac...
treba skratka prijat krutu realitu ze za peknu e30 sa uz dnes plati...ak kupis daco rozumne a zainvestujes neprerobis uz