Streda, 3. Augusta 2011, 13:26
no takze asi sa trosku rozpisem:
ako jeden z mala ludi si uvideol realtivne prsnu fin.situaciu a sposob akym chces auto uzivat.
ak by si bol clovek ,ktory potrebuje clovek na denno denne jazdenie vtom limite poradil by som ti feliciu dajaky lepsi kus. naklady na prevadzku minimalne, 85%oprav zvladnes sam ND diely radovo za par e. cize ak sa daco pocas hladania tvojmho auta zmeni ze musi jazdit viac km chod tytmo smerom.
ku bmw : spominal si e34 e36 e30 ,honda. ano e36 ako sam vies je relativne najmenej udrzbova ale nechces ju to vynechajme, e34-je plnokrvna limuzina se vsim vsudy, myslim vaha spotreba drahsi servis daktorych dielov,lepsia vybava (voac veci co sa dokaze pokazit) -pokial ju vyslovene nechces a npotrebujes take velke auto je to podla mna zbytocne uvazovat o nej.
cize nam ostala e30 a honda.
citujem " ci mam radsej kupit dajaku hondu a vozit sa" - to ze kupis staru mozno vydojenu hondu ktora ma za sebou riadnych 300 000km ako aj e30, neznamneza ze sa budes iba vozit a nebude sa kazit. kazit sa budu obe auta zalezi aky kus chytis a kupis, resp. ktory bol viac servisovany. dalsia vec je korozia, davaj bacha pri e30skontroluj kocky prahy lemy, miesto v okoli poistiek... no tie starsie hondy hniju tak isto....
ak chces mat vynimocne auto ktore ma svojho ducha chod do e30, najdi si pekny kus ktory si mozes zveladovat. za 2500e nekupis cukrik ani nahodou to sa hned rozluc, ale cukrik si mozes urobit sam casom. sam si povedal ze ak to auto posotji aj 2tyzdne moc ta to srat nebude. cize ja b ysom isiel do e30 :) dajake pekne coupe alebo kabro
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe