no to ani neviem lebo vcera som ich kupil tie svetla ale tak ziarovky svietia tak do zlta len tie kružky su biele a na foto co tak svieti krasne to su zapnute len kružky ...ale tak nevidno lebo je to fotene mobilom
ex e36 320i sedan ex e36 325TDS Touring aktual e36 323ia coupe
aspon dve foto po sobotnajšej nude doma tak som ho trosku vyumyval :) aj ekd stale je este v serii :) okrem svetiel no :) ale po zime budu upravy dufajme viditelne
Prílohy
no tak autićko prichystane na zimu cely spodok je poasfaltovany :)) nova baterka Exide 80Ah gelova ...nove zimne gumy dunlop sp winter sport 3d ...potom meneny španovaci napinak ...kladky ...palivovy vzduchovy filter a teraz največšia položka palivove čerpadlo ...a tym sa chcem podakovat Lukymu (luky2208) za pracu :) vzdy som so vsetkym spokojny či uz pristup alebo rpaca všetko TOP teraz autičko ide ako hodinky krása uz len cakat na letnu sezomu a dat ho poriadne do krasy :))
no dnes len take malićkosti po dlhej dobe :) vymeneni olej + olejovi filter ...opravene podsvietenie displeja kolimetrovnika :) nove čapi riadnenia a to je zatial vše :)
a rozmyslal som či by mu nepasli viac čierne ľadvinky ...čo myslite? nechat to tak jak je? alebo dať ćierne ?...a na leto nejake pekne 17" kola ...len neviem si vybrat lebo chcem aby mali aj falce trošku ...či to nebdue trebalo vyťiahnut lemy ...nejake rady ? ...
tu je nejaka rychlovka ale nanej nevidno velmi tu zmenu :) ved to neni vyrazna zmena len trošku opravene kvoli nedostatkom ale predok je nizšie len neviem ake to je zniženie ...
Prílohy
pekne sa staráš, a páči sa mi tá modrostrieborná farba, takto so znížením to vyzerá ešte lepšie
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
dik snažim sa ako to vychadza ..ale je tam čo robit hajajáááj cely rok bude makačka dufam ze do mesiaca pribudnu 17" kolesa chystam a potom začnem este tu trošku hrdzky odstranit a ak sa podari aj predny M-naraznik zatial hodit a ta farba je dobra aj z toho hladiska ze aj ked je zaprašene auto alebo špinave neni nanom tak vidno