Boris, prvá vec bude zistiť, či je porušená geometria karosérie.
Prípadne sa to vyrovná na stolici, potom sa klampiar a lakírnik vyjadrí, aké diely treba.
Videl som, že to schytal aj disk, treba kuknúť zavesenie, ak to bol obrubník, časom pravdepodobne odíde ložisko.
A potom pôjdeme do Čunova učiť sa jazdiť

Je to len o cviku, niekto môže mať zadokolku 15 rokov a nikdy na to nepríde, lebo si nenájde čas a miesto.
Moje prvé BMW (tiež 328i) som skoro rozsekal na zjazde zo Staromestskej smerom na nábrežie, síce to bolo v lete a mal som nejakých 120 na tachu (skúšal som, čo tá zákruta znesie), ale problém bol ten mostný spoj, športový podvozok a runflat gumy a vodič :) Pretáčavý šmyk, kontroval som hneď ako blázon, ale vyrovnal som to len do tej miery, že som sa rútil ďalej bokom. Problém bol, že som sa nevedel udržať v tých 2 pruhoch v mojom smere a takto bokom som sa dostal do protismeru, tam autobus MHD. Keď to vodič autobusu videl, pokojne ostal stáť a čakal. Ja som ostal stáť kolmo na autobus od neho asi 20 cm.
Ešte si klepal na čelo, že čo Ti je*e?
Motor mi skapal, naštartoval som a šiel som domov.
Takže - stáva sa to aj iným, v podstate bežná vec.
Niekto má však viac šťastia ako Ty - a niekto menej, chápeš, ako to myslím, mohlo sa to posrať viac
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.