... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
pelo napísal:Podla mna to bude lozisko praveho predneho kolesa, kedze sa to rozstrasie hlavne v lavotocivej zakrute. Ja mam tiez vsetko povymienane (vsetko okrem tlmicov a hornych ulozeni), po vymene praveho loziska sa to zlepsilo, ale aj na lavom som si vsimol hadzavost, tak to bude podla mna uz len to (mam ho kupene, len medzicasom som kupil druhe auto, tak Compact spi v garazi). Pred vymenou loziska sa po roztoceni kolesa brzdovy kotuc v jednom mieste suchal o platnicku, po vymene kotucov sa to nezmenilo, az ked som vymenil lozisko. Na tej pravej strane, kde som ho vymenil, ked teraz roztocis koleso tak kotuc ide rovno, nic nesucha. To lozisko sa kratko pred vymenou prejavovalo aj "dupanim," hlavne v lavotocivej zakrute, taky zvuk, ako ked mas v jednom mieste prebrzdenu pneu a taktiez pravidelnym hucanim...
pelo napísal:A suchal aj po dotiahnuti kolesa? Alebo len ked si nasadil kotuc a dotiahol ho tym jednym srobom? Hadzavost je pripustna, ale tolerancia je relativne mala. Mne na tej strane, kde som vymenil lozisko vobec nesucha o platnicku. Dalsia vec je rozhybat a premazat strmene, aby sa vracali a nezostavali visiet...
clobo napísal:zdravim..ja mam moju 36ku asi 4 mesiace a kupil som ju s tym, ze ma vybuchany jeden cap.ale vyzera to na vacsiu zavadu pretoze uz pri 70 km/h citim vo volante jemne trasenie ktore sa stupnuje a pri 100 km/h sa to uz neda vydrzat a mam strach ze vyletim z cesty.neviem ci mam robit generalku celeho uchytenia kolies a riadenia alebo menit len urcite veci.poradite mi niekto?