... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
morik napísal:Ja mám podobný problém, mne trasie volantom pri prejdení cez nerovnosti na vozovke. robí to pri akejkoľvek rýchlosti. keď to urobí v zákrute auto sa mi zdá dosť nestabilné. Mám menené ramená, nové pneumatiky a geometriu. Viete mi niekto poradiť, kde môže byť príčina? ďakujem za rady
morik napísal:ale veď ramená mam nové
Nutrilon napísal:to vyzerá na predné silentbloky na ramenách a zadné siletnbloky .
morik napísal:ramená mi menili komplet spolu so silentblokmi, ramená boli nové ale neviem ako dlho boli na sklade. tie stabilizátory som nedal kontrolovať.
zaniboy napísal:aj ja mám taký problém, vymenil som to co volu a to axialnu tyčku a tyčku stabilizátora.. problem stále pretrváva ale nie vždy.. ked idem mimo mesto tak to začína už pri 90km/h a na dialnici pri 115 - 120km/h ale iba ked idem do mierne lavotocivej zakruty..ked idem rovno alebo dobrava mozem ist aj 300 a nic..kolesa su ok lebo uz som skusal 3 druhy kolies..všetky sú vyvážené .. este pojdem pozret ramená ..
zaniboy napísal:skusal som hybat jednym aj druhym kolesom ale su pevne..vymenil som nove kotuče lebo stare uz aj tak neboli nic moc..a dal som druhe kolesa..predtym som mal 17ky 215/50 teraz mam 195/60 15ky aj ked predtym mi to robilo to iste aj na tych aj na tych kolesak takze viem ze kolesami to neni.. ale nieco sa zmenilo..lebo uz mi to netrasie mimo mesto do 110 a na dialnici do 140 ak idem viac tak sa roztrasie, hlavne ak idem do lavotocivej zakruty..
zaniboy napísal:lavu som menil..vola tam bola a bola vyhrkana, aj tyčku stabilizatoru som menil aj ta nebola uz celkom ok..
zaniboy napísal:nie nespravil ale nove tycky som dal podla zavitov ako stare a auto ide krasne rovno..volant rovno, ked pustim netaha ani nic..mam ju dat radsej spravit?