... všetko o BMW ...
stormwind napísal:Ja som si dal v http://www.mpgas.sk robit LPG, zatial mam najazdenych 3000km na LPG a som velmi spokojny, spotreba na LPG o 15% vyssia (11L benzin, 12.5L LPG) a vo vykone to necitim. Zatial ani jeden problem okrem toho, ze sa mi sem tam rozsvieti kontrolka, kvoli bohatsej zmesy (zacalo to robit po prejdeni prvych cca 800km na LPG). Piatok idem na doladenie (normalne sa robi po 2000km).
Kedze to bolo montovane ako retrofit uz zajtra idem po novy technicak so zapisanym LPG na ObU.
A k autu gratulujem, tiez nad svojim este stale "onanujem" - kupil som v septembri a dufam ze v zime to neroz****m. Kazde rano a vecer sa tesim na cestu do a z roboty
Servisujem u Semtex-a a zatial velka spokojnost.
stormwind napísal:Tato bola na SC znackach. Povodne kupovana v T.O.B. trencin. Foto pridam ked bude cas, niekedy cez sviatky.
stormwind napísal:Tato bola na SC znackach. Povodne kupovana v T.O.B. trencin. Foto pridam ked bude cas, niekedy cez sviatky.
genur napísal:Nebola to tá so zlatohnedou metalízou a EČV SC 540..? Po tej som poškuloval...
stormwind napísal:...A este by ma zaujimalo z kolko km bola stocena.