dikes za podporu, mam z toho auta radost, zatial nie je prehlasene ale dnes sa to riesilo (odhlasenie), takze s nim velmi nejazdim a vyuzivam svoje druhe e60 530d. Dnes som objednal nove dosky dozadu origo bmw lebo tam je to uz na hrane skoro......... a neskor pride preprogramovanie novsim softom kvoli podpore mp3, nakodovanie roznych blbosti ako us drl apd, a M5 LOOK budiky 330kph s cervenymi ruckami a teplotou oleja namiesto spotrebomera.........
Auto ma sklapanie spataku spolujazdcovho pri zaradeni spiatocky kvoli parkovaniu okolo obrubnikov, co je super vec, ale na druhej strane mi to tak trochu prekaza, lebo cuvam stale podla spatakov a toto mi to znemoznuje, tak sa este rozhodnem ci tu funkciu nevypnem nahodou........

Jedina smola vo vybave co ma trosku mrzi je absencia HEAD-UP displeja ale neplanujem ho dorabat kedze to je poriadna pakaren. Webasto je parada, pekne vyhreje karu aj motor, a mam k tomu aj DO, akurat nevyhoda je ze je to taka velka "krabica" s rozmermi mensieho mobilneho telefonu....... spravim nejaky pribeh ked bude viac casu a aj nieco nafotim, nech slintate ako ja.......

co sa tyka spotreby, dam info ked pojazdim nieco s tymto. Sem tam vyhodi chybu motora a do pamate ulozi chybu diferencialneho ventilu v sani, co je vsak len membranka za 40eur, takze nejak ma to nerozculuje a poriesi sa to v blizkom case.....
appropo, o-kruzok sa uz na tomto aute riesil nedavno pred par mesiacmi, cca 1500eur s pracou ale pritom pomenenych dost vela veci aj tesneni udajne..... takze by mal byt chvilku pokoj......