Streda, 9. Novembra 2011, 00:34
Poviem vam, je to paradne vozenie, zatial spokojnost..... Prvy pocit ak presadnete zvyknuty z 530d do toho je ze vobec nepocujete motor, ale zda sa vam ze ani netaha nejako tak ako by ste ocakavali, ale zdanie klame. Je to len blby zvyk z turbodiery a potom nasledne velkeho zatahu naraz. TOto ide ako raketa. Motor do 3000ot nie je absolutne ocut, po 3000ot tam nieco zacne sumiet akoby nacate lozisko na kolese zacinalo trosicku hucat a potom pri 5000ot konecne ukaze svoju pravu zvukovu kulisu........
Som prekvapeny, motor ak sa ohreje, na volnobehu toci puhych 500ot/min, 5.stupen pri kludnej rovnomernej jazde bez zrychlovania radi uz pri cca 55km/h, pri 65 uz dokonca 6ku. Vtedy pri rovnomernej jazde motor toci nejakych 1200otacok a nema zaujem podradit si ani pri jazde do kopca - ani sa nezda zeby mu to vadilo, proste ide si kopec-nekopec a rychlost stale konstantna......
Plynje dost citlivy, treba si zvyknut, este ovela viac ako pri 530d, hlavne pri rozjazde zo statia netreba na neho moc mackat, len ho hladkat ak nechcete na niekoho pred vami vyliezt......
Ked som po dlhsej jazde sadol naspat do 530d, je to dost utrpenie.... (myslim motor, jeho chod, obmedzeny vykon na kratkych otackach apd...) treba sa zasa povozit aby ste si zvykli, len na horsie sa zvyka dlhsie.....
Dynamic drive tak isto fasa vecicka, v zakrute drzi jak placka pod zehlickou a naklony totalne minimalne.
Par foto mam ale len z iphonu, teraz je na zimakoch 18" - disky sa mi moc nepacia, to auto v nich vyzera z dialky ako Mercedes, ale zimu s nimi nejako prezijem... ale toto som bral co dali, hlavna vec ze zimne koumy su fungel nove PIRELLI SOTTOZERO......
19ky z leta som musel nechat zatial v BA, kedze som mal v aute este mangelku a decko, a tak isto rozmer neni najmensi.... vzadu bol 275/30 ......
apropo, spotreba z ba na vyhod 10.2L taka stredna jazda, sem tam trochu ponahanat sa, sem tam klidek dialnica 140-150km
No v meste je dost pocut cucavy zvuk viru z nadrze ked sa tomu nakladie.....
-
Prílohy
-

- IMG_0422.JPG (105.56 KiB) 1867 zobrazení
-

- IMG_0421.JPG (97.61 KiB) 1867 zobrazení
-

- IMG_0417.JPG (63.4 KiB) 1867 zobrazení
-

- IMG_0419.JPG (78.5 KiB) 1867 zobrazení
-

- IMG_0420.JPG (86.17 KiB) 1867 zobrazení