... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Miro Kovačik napísal:Maš pravdu dnes som pustil nohu z plynu ked som obiehal super b tmavej farby , čím ich maju viacej iných značiek tým musím dávať väčší pozor alebo antiradar, A tá Cupra, hmm. Idú na to dobre, asi sa pridám k policii ak mi ponúknu auto nad 300 Ps
Peter92 napísal:ja preto uz pomaly viac pozeram do spatakov ako dopredu na dialnici..a ked obieham tak kontrolujem ci nie su zatmavene aj predne skla
dodoIPD napísal:To je cela ta fantasmagoria nasich uzasnych medii a "cestnych piratov"
Rychla jazda moze za minimum dopravnych nehod. Ked nejaky 19 rocny dement zabije 13 rocne baby na prechode to je proste kokot, to neni cestny pirat a nic to s tym nema spolocne.
Vlado Behun napísal:Skus si Dodo obcas kuknut noviny/internet, vyslovene rychla jazda moze za malo nehod, no su to skoro vsetky smrtelne nehody, vid. posledny week: hadzanar v kosiciach na S4 avant (tusim), dvaja chalani vo Filakove (kasa), ... zbytocne tri ludske vyhasnute zivoty, ....
+ skoro vsetky nezvladnutia riadenia a nedobrzdenia su v podstate tiez len vysledkom rychlej jazdy (a nedodrzania primeranej vzd. za iducim vozidlom), takze v statementoch tykajucich sa rychlej jazdy by som bol opatrnejsi. Myslim si, ze je to prave naopak. Rychlejsia jazda, ako primerana, JE PRICINOU vacsieho percenta nehod, lebo nedava cas a priestor na potrebnu reakciu vodica.
Vlado Behun napísal:Rychlejsia jazda, ako primerana, JE PRICINOU vacsieho percenta nehod, lebo nedava cas a priestor na potrebnu reakciu vodica.
Vlado Behun napísal:
Skus si Dodo obcas kuknut noviny/internet, vyslovene rychla jazda moze za malo nehod, no su to skoro vsetky smrtelne nehody, vid. posledny week: hadzanar v kosiciach na S4 avant (tusim), dvaja chalani vo Filakove (kasa), ... zbytocne tri ludske vyhasnute zivoty, ....
+ skoro vsetky nezvladnutia riadenia a nedobrzdenia su v podstate tiez len vysledkom rychlej jazdy (a nedodrzania primeranej vzd. za iducim vozidlom), takze v statementoch tykajucich sa rychlej jazdy by som bol opatrnejsi. Myslim si, ze je to prave naopak. Rychlejsia jazda, ako primerana, JE PRICINOU vacsieho percenta nehod, lebo nedava cas a priestor na potrebnu reakciu vodica.