... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: R.I.P. Palo Demitra

Streda, 7. Septembra 2011, 21:56

Killo napísal:
lol je to na smiech.
V prvom rade davam Janncimu za pravdu. Ano, smrt takeho dobreho hokejistu akym Palo bezpochyby bol je tragicka udalost. Ale NAOZAJ je treba vypisovat RIP a picoviny na forach, fb, pokeci atd ?? Ved kazdy kto ma v hlave si povie ze to je smutne, vybehne trebars na jedno pivo s partiou vecer a budu spominat na Pala, a tym to hasne ..
A nie vsade zakladat temy ze zomrel, ake to je strasne, zaviest statny smutok, alebo co mna osobne dorazilo, skupina na FB - Milion LAJKOV pre Pala (a k tomu odusevnene a primitivne nazory ludi ze "LAJKOM PREUKÁŽEŠ ÚCTU ČLOVEKU"). A zalozit UDALOST MINUTA TICHA PRE PALA ... To je masova debilita, a nie ucta ....

Na zaver, par ciernych odo mna (na podobne vylevy masy ludi na soc. sietach som priam alergicky, takze moj boj proti tomu) :

Tak snad si alespoň lidi v Jaroslavli něco přáli, s tolika padajícíma hvězdama to přeci musí vyjít.

Je vidět, že rusové mají v tom létání stále ještě hokej.

Koho to napadlo dat celou Lokomotivu do letadla????

presne ako pises. ja na to mam tiez alergiu. a ten posledny ma rozsekal, ten musim dalej poslat :lol:

minco
Auto: BMW E46 330ci
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Septembra 2011, 22:24

R.I.P. Palo...

Díky bohu že mám BMW a nie JAK
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Septembra 2011, 22:25

A este jedna vec narodovci, co si uctievate pamiatku, a tvrdite ze je nadclovek, lebo urobil pre slovensko vela, kolki z VAS si boli pripomenut 29.8. SNP? Tito ludia, co padli, ti si nezasluzia nasu pozornost a uctu? nespravili snad pre slovensko viac? Nepadli preto, aby sme my mohli zit? Preco tu nieje topic aj o SNP ked sme tu vsetko narodniari? Dam Vam aj odpoved. je to preto, lebo sa to nestalo dnes.

minco
Auto: BMW E46 330ci

Streda, 7. Septembra 2011, 22:34

Jannci napísal:
A este jedna vec narodovci, co si uctievate pamiatku, a tvrdite ze je nadclovek, lebo urobil pre slovensko vela, kolki z VAS si boli pripomenut 29.8. SNP? Tito ludia, co padli, ti si nezasluzia nasu pozornost a uctu? nespravili snad pre slovensko viac? Nepadli preto, aby sme my mohli zit? Preco tu nieje topic aj o SNP ked sme tu vsetko narodniari? Dam Vam aj odpoved. je to preto, lebo sa to nestalo dnes.

Tak SNP si ja vždy uctím, pretože mám vtedy narodeniny :-)
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 7. Septembra 2011, 22:36

Akosi sa to zacina zvrhavat...
Jannci, kasli na to. Podla mna sem tiez nepatria taketo temy, statusy a udalosti. Aj pokec by mal mat nieco spolocne s BMW. Ako napriklad, ked sa tu objavila tema, ze zomrel nejaky jazdec BMW. OK, beriem, aspon som sa nieco dozvedel, inak by som nieco take ani nevedel, kedze to nebolo rozmazavane v nasich "mediach." Ale toto? Aby tu ludia vypisovali R.I.P:, budes nam chybat a podobne? Som doslova alergicky na "asocialne siete" typu facebook (preto tam ani nemam konto), kde sa vo vacsine realizuju primitivi, co potrebuju vsetkym naokolo dat vediet, ako sa rano vysrali, ako to smrdelo a ake boli GPS suradnice hajzla + fotka hovna na nastenku samozrejme...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Septembra 2011, 22:43

je to smutne ale uz sa mi zda ze to trochu prehanaju :-({|= a to co vymysleli s tym cislom dresu a dnesnym datumom .. no comment #-o
E36 compact 316i           (||||)(||||)

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Septembra 2011, 23:04

Milion LAJKOV pre Pala wtf ??? toto je masova debilita a nie ucta !!! Ako povedal killo
Tuto spravu som sa dozvedel neskoro vecer a je mi luto mladych hokejistov a ich pozostalych ale co uz aj tak musim zajtra rano vstavat a ist makat. a zivot pojde dalej. A uz teraz ma serie ze sa tyzden nebude o nicom inym hovorit v televiznych novinach len stale tie iste informacie mliet dookola robit rozhovory s demitrovym kamaratmi, susedmi, rodinou, trenermi, smetiarmi, upratovackami atd. za tyzden budeme pocut milion istych pricin padu lietadla a pod. Prejde tyzden pride ina katastrofa a na toto si spomenieme az o rok. BTW. tato katastrofa pomoze snad len slovenskym futbalistom na ktorych sa v mediach pekne zabudlo.

pepo286

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 06:46

neviem o com tu tocite .. to je pre niektorych take tazke odignorovat tuto temu a vobec sa nou nezaoberat ak vas nezaujima ... a nech si tu kazdy kto to chce napise 'RIP Palo' ..
.. vam tiez nikto neprikazuje 'vyjadri sustrast, inac si kokot' .. tak ani vy nejebte do ludi co si to napisat chcu
.. alebo nedajboze platite zo svojich penazi megabajty v DB na webhostingu .. ??? .. skor to vidim na potrebu silou mocou sa zapajat do kazdej debaty a hrat sa na chytreho ze 'joj jak ich dojebem a vytocim'
E46 320D Touring 100kW (2001)

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 07:26

A DOST !!!

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 10:43

dik speedy ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 14:43

TiTAN napísal:
dik speedy ;)

Nie je zac :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných