... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Patqooo

Re: R.I.P. Palo Demitra

Streda, 7. Septembra 2011, 20:45

Simpson napísal:

nehovorím že nejaká minúta ticha pred zápasom, čierne pásky na dresoch hokejistov a podobne prejavy sú nevhodné....ja hovorím o tej masovej hystérií ktorá cez facebook ovládla takmer každého. Aj ja som ho mal rád, viem že to je strata, ale keď som sa doteraz netváril ako silný nacionalista a podobne, tak nevidím dôvod prečo ODRAZU ospevovať niekoho, na koho polovica slovenska po MS pičovala ako nevedia hrať. Keď sa zrútilo lietadlo s vojakmi, bol vyhlásený štátny smútok, prezident mal prejav a podobne, aj keď to boli úplne neznámy ľudia ako ja alebo ty, dosť ľudí si poplakalo ale nevšimol som si že by vznikla takáto hystéria, keď ani nebolo potvrdené že zomrel a už som videl minimálne 5 skupín na FB kde ho oplakávali....

Trafil si presne - "NEZNÁMY" ... ale Paľo taký nebol !!! Proste každý to prežíva inak,ale Janciho trápne poznámky sú OUT !!!

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Streda, 7. Septembra 2011, 20:48

Patqooo napísal:

Trafil si presne - "NEZNÁMY" ... ale Paľo taký nebol !!! Proste každý to prežíva inak,ale Janciho trápne poznámky sú OUT !!!

Včera si si naňho spomenul? alebo hocikedy inokedy keď netrčal z telky alebo novín? Nie....teraz môže chýbať jedine tak ľuďom ktorým na ňom záležalo nonstop, počas rozhodných období jeho života
Za dva dni už si na to nikto nespomenie a zas všetci budú "slováci v utajení"
Janci má tiež v niečom pravdu ;)

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Septembra 2011, 20:48

Simpson napísal:

nehovorím že nejaká minúta ticha pred zápasom, čierne pásky na dresoch hokejistov a podobne prejavy sú nevhodné....ja hovorím o tej masovej hystérií ktorá cez facebook ovládla takmer každého. Aj ja som ho mal rád, viem že to je strata, ale keď som sa doteraz netváril ako silný nacionalista a podobne, tak nevidím dôvod prečo ODRAZU ospevovať niekoho, na koho polovica slovenska po MS pičovala ako nevedia hrať. Keď sa zrútilo lietadlo s vojakmi, bol vyhlásený štátny smútok, prezident mal prejav a podobne, aj keď to boli úplne neznámy ľudia ako ja alebo ty, dosť ľudí si poplakalo ale nevšimol som si že by vznikla takáto hystéria, keď ani nebolo potvrdené že zomrel a už som videl minimálne 5 skupín na FB kde ho oplakávali....

picoval si mozno ty..aj to preto ze sa tomu hovno rozumies a si ovca

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Septembra 2011, 20:49

ach jaj

pobite sa deti

Jannci
Auto: MB

Streda, 7. Septembra 2011, 20:50

coWon napísal:
ach jaj

pobite sa deti

a my si radsi podme vypit :lol:

Simpson

Streda, 7. Septembra 2011, 20:51

vy ale viete prehovárať!:D

rebuss
Auto: Efko

Streda, 7. Septembra 2011, 20:54

Vam tu musi jebat do pici !!! tato tema je urcena tym ktori demitru mali radi, ja som ho mal stale fest rad a je to obrovska strata pre slovensky hokej !!!! koho to nezaujima tak tu nepiste kokotiny !!!! tato tema je na uctenie si pamiatky jedneho z najlepsich hokejistov sveta ktoreho milovali miliony fanusikov !!!
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

Jannci

Streda, 7. Septembra 2011, 20:57

rebuss napísal:
Vam tu musi jebat do pici !!! tato tema je urcena tym ktori demitru mali radi, ja som ho mal stale fest rad a je to obrovska strata pre slovensky hokej !!!! koho to nezaujima tak tu nepiste kokotiny !!!! tato tema je na uctenie si pamiatky jedneho z najlepsich hokejistov sveta ktoreho milovali miliony fanusikov !!!

nikde som necital, ze tato tema je urcena pre ludi co ho mali radi, a taktiez som nikde nenapisal, ze ho nemam rad. tak preco by som tu nemoho pisat? Ani v jednom prispevku som nenalozil demitrovi, ale nakladam tu ludom co sa chovaju ako deti. resp. detom

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Streda, 7. Septembra 2011, 21:01

rebuss napísal:

no podla toho co tu citam asi aj nie, skorej je toto tema komu skorej vytecu nervy alebo kto sa s kym poseká... uz to tu radsej ani citat nebudem

Patqooo

Streda, 7. Septembra 2011, 21:03

Jannci napísal:

nikde som necital, ze tato tema je urcena pre ludi co ho mali radi, a taktiez som nikde nenapisal, ze ho nemam rad. tak preco by som tu nemoho pisat? Ani v jednom prispevku som nenalozil demitrovi, ale nakladam tu ludom co sa chovaju ako deti. resp. detom

zbytočná strata času s dementom,čo si nevidí ďalej od nosa ... Ty veľký,inteligentný, vyspelý dospelák !

M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Septembra 2011, 21:14

Jannci napísal:

Tak neviem kolko maš rokov ty Jannci ale ja sa k deťom nerátam a to že je niekomu ľúto že zomrel jeden z najlepších hokejistov SR ale hlavne že to bol človek charakter to mi jedno nie je. Áno každý deň zomierajú ľudia, určite je mi to ľúto ako určite aj Tebe, ale toto je výnimočný prípad. Vôbec nemám pocit že som súčasťou stáda mám dobrý pocit že som súčasťou správneho družstva ktoré vie čo je správne. Bohužial Ty si úplne mimo a je mi ťa ľúto.

Jannci

Streda, 7. Septembra 2011, 21:17

M.B.W. napísal:

Tak neviem kolko maš rokov ty Jannci ale ja sa k deťom nerátam a to že je niekomu ľúto že zomrel jeden z najlepších hokejistov SR ale hlavne že to bol človek charakter to mi jedno nie je. Áno každý deň zomierajú ľudia, určite je mi to ľúto ako určite aj Tebe, ale toto je výnimočný prípad. Vôbec nemám pocit že som súčasťou stáda mám dobrý pocit že som súčasťou správneho družstva ktoré vie čo je správne. Bohužial Ty si úplne mimo a je mi ťa ľúto.

nemusi ti byt mna luto. Ale ked vies podla par prispevkov, ze som uplne mimo, tak nech sa paci. Ja niesom psycholog

TomasE36
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Septembra 2011, 21:18

smutne ze sa tu idete pozabijat na nestasti inych...
je pravda ze Palo bol clovek z masa a kosti ako kazdy z nas a tie skupiny na FB su trosku moc, ale Jannci, ruku na srdce, spravil si ty pre tuuto republiku viac ako Palo? Prezentoval si Slovensko vo svete v dobrom svetle ako on?Vdaka takym ludom ako bol Palo Demitra o nas zvysok sveta vie aspon nieco dobree, nie len to ze tu ziju ojebaavaci a lopkaary najhrubsieho zrna...

Jannci

Streda, 7. Septembra 2011, 21:22

TomasE36 napísal:
smutne ze sa tu idete pozabijat na nestasti inych...
je pravda ze Palo bol clovek z masa a kosti ako kazdy z nas a tie skupiny na FB su trosku moc, ale Jannci, ruku na srdce, spravil si ty pre tuuto republiku viac ako Palo? Prezentoval si Slovensko vo svete v dobrom svetle ako on?Vdaka takym ludom ako bol Palo Demitra o nas zvysok sveta vie aspon nieco dobree, nie len to ze tu ziju ojebaavaci a lopkaary najhrubsieho zrna...

odpoviem ti uprimne, vdaka mne nevedia tisice ludi o slovensku, ale mozem povedat tak na stovky. Ja niesom celebrita, ktora bola v novinach, a ani o tom netuzim. A co som spravil viac pre slovensko? dal som par ludom pracu, a vela ludom som pracu ulahcil.

Killo
Auto: lexaurin

Streda, 7. Septembra 2011, 21:53

lol je to na smiech.
V prvom rade davam Janncimu za pravdu. Ano, smrt takeho dobreho hokejistu akym Palo bezpochyby bol je tragicka udalost. Ale NAOZAJ je treba vypisovat RIP a picoviny na forach, fb, pokeci atd ?? Ved kazdy kto ma v hlave si povie ze to je smutne, vybehne trebars na jedno pivo s partiou vecer a budu spominat na Pala, a tym to hasne ..
A nie vsade zakladat temy ze zomrel, ake to je strasne, zaviest statny smutok, alebo co mna osobne dorazilo, skupina na FB - Milion LAJKOV pre Pala (a k tomu odusevnene a primitivne nazory ludi ze "LAJKOM PREUKÁŽEŠ ÚCTU ČLOVEKU"). A zalozit UDALOST MINUTA TICHA PRE PALA ... To je masova debilita, a nie ucta ....

Na zaver, par ciernych odo mna (na podobne vylevy masy ludi na soc. sietach som priam alergicky, takze moj boj proti tomu) :

Tak snad si alespoň lidi v Jaroslavli něco přáli, s tolika padajícíma hvězdama to přeci musí vyjít.

Je vidět, že rusové mají v tom létání stále ještě hokej.

Koho to napadlo dat celou Lokomotivu do letadla????
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných