... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Patqooo napísal:![]()
![]()
kktizmus z Tvojej strany !!! Trocha úcty !!!
Jannci napísal:Akoze, toto je uplne OT, demitra nemal ani BMW. zbytocny topic...
Jannci napísal:
este mi povedz, ako som ho zneuctil.
za dva dni si tu nikto ani nespomenie, ze nejaky demitra bol
tomasbmw napísal:
nehnevaj sa na mna ale ty si pekny k0k0t
Jannci napísal:
to je tvoj nazor. vsetci mate zrazu velky smutok, a pritom vam to je uplne jedno. Cista pretvarka. Ja som napisal svoj nazor, ktory nieje podla teba a som kokot. Ale ty ides ako stado za vsetkymi ostatnymi
Simpson napísal:Je mi to ľúto už len kvôli tomu že sa vzdal hokeja aby sa mohol venovať deťom....
ale je to slovák ako každý iný, jedine že sa verejne prezentoval... je to strata, ale denne zomrie na slovensku niekoľko stoviek ľudí a nikto ich takto neoplakáva, bol on niečo viac?prezentoval slovensko, bol otec, manžel, syn, brat, kamarát a neviem čo všetko, tak ako hociktorý slovák ktorý zomrie a o ktorého okrem pár ľudí nikto nezakopne...
preto nevidím dôvod na masové skupiny na fb a to verejné plakanie a ako sa zrazu všetci bijú do hrude aký sú slováci...
Jannci napísal:
to je tvoj nazor. vsetci mate zrazu velky smutok, a pritom vam to je uplne jedno. Cista pretvarka. Ja som napisal svoj nazor, ktory nieje podla teba a som kokot. Ale ty ides ako stado za vsetkymi ostatnymi
Jannci napísal:Akoze, toto je uplne OT, demitra nemal ani BMW. zbytocny topic...
Simpson napísal:Je mi to ľúto už len kvôli tomu že sa vzdal hokeja aby sa mohol venovať deťom....
ale je to slovák ako každý iný, jedine že sa verejne prezentoval... je to strata, ale denne zomrie na slovensku niekoľko stoviek ľudí a nikto ich takto neoplakáva, bol on niečo viac?prezentoval slovensko, bol otec, manžel, syn, brat, kamarát a neviem čo všetko, tak ako hociktorý slovák ktorý zomrie a o ktorého okrem pár ľudí nikto nezakopne...
preto nevidím dôvod na masové skupiny na fb a to verejné plakanie a ako sa zrazu všetci bijú do hrude aký sú slováci...
Jannci napísal:
tomasbmw napísal:
trepes dve na tri konkretne mne to jedno neni a jeho smrt ma "zasiahla" mozno tak ako keby mi zomrel nejaky kamarat...bol to moj najoblubenejsi hokejista, hral srdcom pre slovensko vzdy reprezentoval ked sa dalo a ostali po nom male deti a manzelka ..takze mi je to naozaj uprimne luto a co si mysli taky necitlivy deges ako ty ma naozaj netrapi...chod sa vozit na velkom zlom bmw
Patqooo napísal:
Prepáč,ale vypustil si taký bullshit ako nikto ... Je predsa samozrejme,že o smrti pre verejnosť neznámych ľudí,ktorých okrem rodiny,priateľov a známych nikto nepozná sa nikto z nás nedozvie,iba keď z médii a jednoducho sa maximálne pozastaví,že škoda ho bolo atď... Ale proste keď poznáš človeka z televízie,sleduješ jeho kariéru,je možno tvoj športový vzor,proste je mediálne známy,tak sa minimálne pozastavíš nad jeho smrťou a rozpráva sa o nej viac ako o smrti neznámych ľudí ... Tak to bolo stále ,je a aj bude ...
Jannci napísal:
vcera pri pracovnom uraze umrel pan, ktory mal tiez zenu a tri deti. toho ti nieje luto? na dialnici sa tiez zapil clovek, otec deti, toho ti tiez nieje luto?
povies, si demitra bol dobry hokejista. ano, suhlasim, ale napr. ten pan bol dobry elektrikar. jediny rozdiel v tych ludoch vidim v tom, ze jeden je pretriasany mediamy, a druhy nie