... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Re: R.I.P. Palo Demitra

Streda, 7. Septembra 2011, 19:57

:(
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Septembra 2011, 20:04

Patqooo napísal:
](*,) ](*,) ](*,) kktizmus z Tvojej strany !!! Trocha úcty !!!

este mi povedz, ako som ho zneuctil.

za dva dni si tu nikto ani nespomenie, ze nejaky demitra bol

bmwbros
Auto: E60 530D
Kraj: Banskobystrický

Streda, 7. Septembra 2011, 20:12

Pali...nikdy na teba nezabudneme...kapitán takého formátu už nikdy nebude... všetkým nám budeš veľmi chýbať, úprimnú sústrasť celej jeho rodinke...hrozne to bolí......
ex E60 530D sedan black

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Septembra 2011, 20:16

Jannci napísal:
Akoze, toto je uplne OT, demitra nemal ani BMW. zbytocny topic...

Jannci napísal:

este mi povedz, ako som ho zneuctil.

za dva dni si tu nikto ani nespomenie, ze nejaky demitra bol

nehnevaj sa na mna ale ty si pekny k0k0t

Jannci

Streda, 7. Septembra 2011, 20:23

tomasbmw napísal:

nehnevaj sa na mna ale ty si pekny k0k0t

to je tvoj nazor. vsetci mate zrazu velky smutok, a pritom vam to je uplne jedno. Cista pretvarka. Ja som napisal svoj nazor, ktory nieje podla teba a som kokot. Ale ty ides ako stado za vsetkymi ostatnymi

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 7. Septembra 2011, 20:26

Je mi to ľúto už len kvôli tomu že sa vzdal hokeja aby sa mohol venovať deťom....
ale je to slovák ako každý iný, jedine že sa verejne prezentoval... je to strata, ale denne zomrie na slovensku niekoľko stoviek ľudí a nikto ich takto neoplakáva, bol on niečo viac?prezentoval slovensko, bol otec, manžel, syn, brat, kamarát a neviem čo všetko, tak ako hociktorý slovák ktorý zomrie a o ktorého okrem pár ľudí nikto nezakopne...
preto nevidím dôvod na masové skupiny na fb a to verejné plakanie a ako sa zrazu všetci bijú do hrude aký sú slováci...

bmwbros
Auto: E60 530D
Kraj: Banskobystrický

Streda, 7. Septembra 2011, 20:28

Jannci napísal:

to je tvoj nazor. vsetci mate zrazu velky smutok, a pritom vam to je uplne jedno. Cista pretvarka. Ja som napisal svoj nazor, ktory nieje podla teba a som kokot. Ale ty ides ako stado za vsetkymi ostatnymi

pozor su tu aj ludia čo sa s ním osobne poznali, tak ak maš niečo proti tomuto pokecu tak sem radčej nič nepís ,,Jannci,,
Naposledy upravil/-a bmwbros v Streda, 7. Septembra 2011, 20:32, upravené celkom 1 krát.
ex E60 530D sedan black

Jannci

Streda, 7. Septembra 2011, 20:28

Simpson napísal:
Je mi to ľúto už len kvôli tomu že sa vzdal hokeja aby sa mohol venovať deťom....
ale je to slovák ako každý iný, jedine že sa verejne prezentoval... je to strata, ale denne zomrie na slovensku niekoľko stoviek ľudí a nikto ich takto neoplakáva, bol on niečo viac?prezentoval slovensko, bol otec, manžel, syn, brat, kamarát a neviem čo všetko, tak ako hociktorý slovák ktorý zomrie a o ktorého okrem pár ľudí nikto nezakopne...
preto nevidím dôvod na masové skupiny na fb a to verejné plakanie a ako sa zrazu všetci bijú do hrude aký sú slováci...

pekne si to napisal. Vidiet, ze este par ludi tu na fore pouziva mozog. kvoli takymto ludom som tu nezmazal este account

Patqooo

Streda, 7. Septembra 2011, 20:29

Jannci napísal:

mne osobne to napríklad jedno NIE JE !!! Žijeme v dobe,v ktorej by mi to jedno malo byť, ale mňa osobne Paľova smrť zasiahla ... Bol to skvelý človek, bojovník na pohľadanie a každému kto má v sebe aspoň trocha citu to jednoducho nemôže byť jedno ! Keď fakt nemáš čo povedať k tejto téme,zdrž sa prosím svojich ironických poznámok ...
Naposledy upravil/-a Patqooo v Streda, 7. Septembra 2011, 20:35, upravené celkom 1 krát.

petag
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Septembra 2011, 20:34

Jannci napísal:
Akoze, toto je uplne OT, demitra nemal ani BMW. zbytocny topic...

cierny humor :lol: :lol:
Pridam aj ja jeden.
Konecne sme porazili cechov v hokeji. 3-1.

Patqooo

Streda, 7. Septembra 2011, 20:34

Simpson napísal:

Prepáč,ale vypustil si taký bullshit ako nikto ... Je predsa samozrejme,že o smrti pre verejnosť neznámych ľudí,ktorých okrem rodiny,priateľov a známych nikto nepozná sa nikto z nás nedozvie,iba keď z médii a jednoducho sa maximálne pozastaví,že škoda ho bolo atď... Ale proste keď poznáš človeka z televízie,sleduješ jeho kariéru,je možno tvoj športový vzor,proste je mediálne známy,tak sa minimálne pozastavíš nad jeho smrťou a rozpráva sa o nej viac ako o smrti neznámych ľudí ... Tak to bolo stále ,je a aj bude ...

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Septembra 2011, 20:36

Jannci napísal:

trepes dve na tri konkretne mne to jedno neni a jeho smrt ma "zasiahla" mozno tak ako keby mi zomrel nejaky kamarat...bol to moj najoblubenejsi hokejista, hral srdcom pre slovensko vzdy reprezentoval ked sa dalo a ostali po nom male deti a manzelka ..takze mi je to naozaj uprimne luto a co si mysli taky necitlivy deges ako ty ma naozaj netrapi...chod sa vozit na velkom zlom bmw

Jannci

Streda, 7. Septembra 2011, 20:41

tomasbmw napísal:

trepes dve na tri konkretne mne to jedno neni a jeho smrt ma "zasiahla" mozno tak ako keby mi zomrel nejaky kamarat...bol to moj najoblubenejsi hokejista, hral srdcom pre slovensko vzdy reprezentoval ked sa dalo a ostali po nom male deti a manzelka ..takze mi je to naozaj uprimne luto a co si mysli taky necitlivy deges ako ty ma naozaj netrapi...chod sa vozit na velkom zlom bmw

vcera pri pracovnom uraze umrel pan, ktory mal tiez zenu a tri deti. toho ti nieje luto? na dialnici sa tiez zapil clovek, otec deti, toho ti tiez nieje luto?
povies, si demitra bol dobry hokejista. ano, suhlasim, ale napr. ten pan bol dobry elektrikar. jediny rozdiel v tych ludoch vidim v tom, ze jeden je pretriasany mediamy, a druhy nie

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 7. Septembra 2011, 20:42

Patqooo napísal:

Prepáč,ale vypustil si taký bullshit ako nikto ... Je predsa samozrejme,že o smrti pre verejnosť neznámych ľudí,ktorých okrem rodiny,priateľov a známych nikto nepozná sa nikto z nás nedozvie,iba keď z médii a jednoducho sa maximálne pozastaví,že škoda ho bolo atď... Ale proste keď poznáš človeka z televízie,sleduješ jeho kariéru,je možno tvoj športový vzor,proste je mediálne známy,tak sa minimálne pozastavíš nad jeho smrťou a rozpráva sa o nej viac ako o smrti neznámych ľudí ... Tak to bolo stále ,je a aj bude ...

nehovorím že nejaká minúta ticha pred zápasom, čierne pásky na dresoch hokejistov a podobne prejavy sú nevhodné....ja hovorím o tej masovej hystérií ktorá cez facebook ovládla takmer každého. Aj ja som ho mal rád, viem že to je strata, ale keď som sa doteraz netváril ako silný nacionalista a podobne, tak nevidím dôvod prečo ODRAZU ospevovať niekoho, na koho polovica slovenska po MS pičovala ako nevedia hrať. Keď sa zrútilo lietadlo s vojakmi, bol vyhlásený štátny smútok, prezident mal prejav a podobne, aj keď to boli úplne neznámy ľudia ako ja alebo ty, dosť ľudí si poplakalo ale nevšimol som si že by vznikla takáto hystéria, keď ani nebolo potvrdené že zomrel a už som videl minimálne 5 skupín na FB kde ho oplakávali....

Patqooo

Streda, 7. Septembra 2011, 20:43

Jannci napísal:

vcera pri pracovnom uraze umrel pan, ktory mal tiez zenu a tri deti. toho ti nieje luto? na dialnici sa tiez zapil clovek, otec deti, toho ti tiez nieje luto?
povies, si demitra bol dobry hokejista. ano, suhlasim, ale napr. ten pan bol dobry elektrikar. jediny rozdiel v tych ludoch vidim v tom, ze jeden je pretriasany mediamy, a druhy nie

](*,) ](*,) ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných