... všetko o BMW ...
Risho_21 napísal:Mám otázku ?!?!?! je možné dopasovať ladvinky z faceliftovanej E39 na moju nefaceliftovanú ?
Risho_21 napísal:A po tejto skúsenosti sa chcem prihlásiť do školy šmyku...
Risho_21 napísal:A tú školu šmyku chcem absolvovať nie preto aby som chodil jak blázon ale na to aby som v takýchto situáciach kedy som to vôbec nečakal vedel čo robiť....
Risho_21 napísal:A tú školu šmyku chcem absolvovať nie preto aby som chodil jak blázon ale na to aby som v takýchto situáciach kedy som to vôbec nečakal vedel čo robiť....
PeterE30 napísal:na gumách nešetri lebo rozflákas auto keď je mokro ...... a nie len auto môžeš seba a taktiež aj druhých ... to by si mal kúpiť ako prve alebo chodiť 60km\h a nerozflákalo ti silentblok zadného ramena keď ti to buchoce po tom náraze ktovie v akom stave boli ak si teda nemenil za nove
jararak napísal:bmw bez dobreho obutia a dobreho podvozku nestoji za vela, musis prekusnut v taky cas ked ta vycvici aj shade 120 do zakruty. pokial to beries ako varovny prst je to dobre, ja som tiez parkrat dostal a teraz si na niektore husarske kusky jednoducho uz netrufam :).
btw, pomaly dalej zajdes - ma to totiz aj nizsiu spotrebu, inac planujem vymenit aj hardyspojku, avsak pre 530d je to nechutna suma (70e oproti nejakym 30 co stoji pre tvoje)