... všetko o BMW ...
Risho_21 napísal:Mám otázku ?!?!?! je možné dopasovať ladvinky z faceliftovanej E39 na moju nefaceliftovanú ?

Risho_21 napísal:A po tejto skúsenosti sa chcem prihlásiť do školy šmyku...

Risho_21 napísal:A tú školu šmyku chcem absolvovať nie preto aby som chodil jak blázon ale na to aby som v takýchto situáciach kedy som to vôbec nečakal vedel čo robiť....

Risho_21 napísal:A tú školu šmyku chcem absolvovať nie preto aby som chodil jak blázon ale na to aby som v takýchto situáciach kedy som to vôbec nečakal vedel čo robiť....

PeterE30 napísal:na gumách nešetri lebo rozflákas auto keď je mokro ...... a nie len auto môžeš seba a taktiež aj druhých ... to by si mal kúpiť ako prve alebo chodiť 60km\h a nerozflákalo ti silentblok zadného ramena keď ti to buchoce po tom náraze ktovie v akom stave boli ak si teda nemenil za nove
 , inac planujem vymenit aj hardyspojku, avsak pre 530d je to nechutna suma (70e oproti nejakym 30 co stoji pre tvoje)
, inac planujem vymenit aj hardyspojku, avsak pre 530d je to nechutna suma (70e oproti nejakym 30 co stoji pre tvoje)jararak napísal:bmw bez dobreho obutia a dobreho podvozku nestoji za vela, musis prekusnut v taky cas ked ta vycvici aj shade 120 do zakruty. pokial to beries ako varovny prst je to dobre, ja som tiez parkrat dostal a teraz si na niektore husarske kusky jednoducho uz netrufam :).
btw, pomaly dalej zajdes - ma to totiz aj nizsiu spotrebu, inac planujem vymenit aj hardyspojku, avsak pre 530d je to nechutna suma (70e oproti nejakym 30 co stoji pre tvoje)

Už teraz sa vôbec nedivím, prečo som dostal šmyk...
 Už teraz sa vôbec nedivím, prečo som dostal šmyk...