... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:pre mna audi nikdy nebude skodovka... audi je pre mna konkurent bmw a aj odjakziva bol.. no u mna ma velke minus a to ze ma v predu diferak
tomasbmw napísal:
skor by som povedal, ze minus bmw je ze ma vzadu diferak...audi ma Quattro... ako povedal walter rohl auto , ktore nema 4x4 je len nudzove riesenie a nie auto
pepo286 napísal:... ja len zacitujem tvoju hlasku vytrhnuitu z ineho vlakna, ktora vela vysvetluje ... "avsak pre ludi, ktori sa do aut nevyznaju (ako napriklad ja)"
ViktorDDD napísal:keď sme už pri tých motoroch, tak nechcem aby to zasa vyzeralo že som zarytý do BMW a nič iné ale taký ten 2liter diesel od BMW kontra 2.0TDi, až na 100kW 20d sú zvyšné veľmi spoľahlivé motory, pritom volkswagen group nie je schopný spraviť konečne schopný 2,0TDi, od prvých verzií až po najnovšie TDi CR všetky trpia nejakým problémom (olejové čerpadlo, vačka, vyvažováky, atď. je toho dosť) a keď sa opýtate niekoho kto sa v nich vyzná tak vám povie že ruky preč od toho a radšej starú dobrú 1,9TDi, tak ďakujem pekne A5ka za 50tis. € ale motor nič moc,
inak nie som proti audi, aj keď je výzor trochu nudný ale sú celkom pekné, vnútro luxus, atď., konkurent pre BMW, Mercedes, Jaguar, to je pravda, ale vždy je to tak trochu len vylepšený VW, proste taká A4ka, niečo na podvozku passata, s komplet technikou passata, interiér a exteriér trochu lepší ako v tom passate a o niečo drahší ako ten passat aby si to udržalo nejaký ten prestíž
mys_iak napísal:minule som soferoval priatelkynho oca A4ku aj s tym ich sportovym packetom bol to 2liter diesel... Prislo mi to velmi tvrde cele auto bez kontaktu, blba radiaca paka vysoka aj volant bol taky zvlastny cele sedenie bolo nejak vysoko... citil som sa ako v ocovom opli... proste riadenie ako v autobuse... bezpecne, svizne ale nebolo to onocakal som omnoho viac... dost ma to sklamalo