... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tomas20 napísal:ja sice nemam este bmw, snad ale bude,
ale mal som Audi A4 s alarmom a podobnymi vecami(aj eurogapom chvalabohu), ale co vam to pomoze, ked na hlavnej ceste, sice len v Hlohovci, pod kamerou mestskej policie dojde odtahovka a su vam vsetky imobilizery, zedery a podobne veci na tri veci...
BMWe46330XD napísal:prečo vo filmoch zločinci vyberaju baterky lebo telefon hadže signál aj po vypnutí lebo v nom je stale elektrika a simka pracuje stale
BMWe46330XD napísal:no dačo take ale da sa aj najsť aj vypnuta simka nepotrebuješ nato imeiko ale postači telefonne čislo
BMWe46330XD napísal:Ked tak čítam neviete si poradiť z kradežou auta. Ja vám poradím hodte si do akehokolvek starébo mobilného telefonu aktívnu simkartu číslo nanu si dobre odložte mobil nabite a vypnutý ho schovajte na dobre miesto do auta. Telefón nemusíte nabíjať telefon bude vypnuty a mal by mať dosť sťavy nato aby sa dal vystopovať na policii mam kontakty a skúšal som to a funguje to. Ak vám auto ukradnú policajti by telefon mali lokalizovať. A mimochodom je velmi málo zlodejov ktorý používaju techniku odťahu auta lebo je to dosť zdlhavé takže sa oplatí investovať do zederu....