... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

tomas20 napísal:ja sice nemam este bmw, snad ale bude,
ale mal som Audi A4 s alarmom a podobnymi vecami(aj eurogapom chvalabohu), ale co vam to pomoze, ked na hlavnej ceste, sice len v Hlohovci, pod kamerou mestskej policie dojde odtahovka a su vam vsetky imobilizery, zedery a podobne veci na tri veci...

. Ja vám poradím hodte si do akehokolvek starébo mobilného telefonu aktívnu simkartu číslo nanu si dobre odložte mobil nabite a vypnutý ho schovajte na dobre miesto do auta. Telefón nemusíte nabíjať telefon bude vypnuty a mal by mať dosť sťavy nato aby sa dal vystopovať na policii mam kontakty a skúšal som to a funguje to. Ak vám auto ukradnú policajti by telefon mali lokalizovať. A mimochodom je velmi málo zlodejov ktorý používaju techniku odťahu auta lebo je to dosť zdlhavé takže sa oplatí investovať do zederu....
 . Ja vám poradím hodte si do akehokolvek starébo mobilného telefonu aktívnu simkartu číslo nanu si dobre odložte mobil nabite a vypnutý ho schovajte na dobre miesto do auta. Telefón nemusíte nabíjať telefon bude vypnuty a mal by mať dosť sťavy nato aby sa dal vystopovať na policii mam kontakty a skúšal som to a funguje to. Ak vám auto ukradnú policajti by telefon mali lokalizovať. A mimochodom je velmi málo zlodejov ktorý používaju techniku odťahu auta lebo je to dosť zdlhavé takže sa oplatí investovať do zederu.... To som este nepocul
  To som este nepocul 

BMWe46330XD napísal:prečo vo filmoch zločinci vyberaju baterky lebo telefon hadže signál aj po vypnutí lebo v nom je stale elektrika a simka pracuje stale

BMWe46330XD napísal:no dačo take ale da sa aj najsť aj vypnuta simka nepotrebuješ nato imeiko ale postači telefonne čislo

BMWe46330XD napísal:Ked tak čítam neviete si poradiť z kradežou auta. Ja vám poradím hodte si do akehokolvek starébo mobilného telefonu aktívnu simkartu číslo nanu si dobre odložte mobil nabite a vypnutý ho schovajte na dobre miesto do auta. Telefón nemusíte nabíjať telefon bude vypnuty a mal by mať dosť sťavy nato aby sa dal vystopovať na policii mam kontakty a skúšal som to a funguje to. Ak vám auto ukradnú policajti by telefon mali lokalizovať. A mimochodom je velmi málo zlodejov ktorý používaju techniku odťahu auta lebo je to dosť zdlhavé takže sa oplatí investovať do zederu....

těhle aut v téhle sportovní výbavě u nás opravdu moc nejezdí, takže potkáteli trojkové BMW v kombíku černé metalíze a M paketu na Motorsportových kolech z modelu E46, pravděpodobnost záměny je asi jako kdyby kulový blesk dvakrát střelil do stejného místa.. děkuji za případnou pomoc Roman tel : 608 040 709
 těhle aut v téhle sportovní výbavě u nás opravdu moc nejezdí, takže potkáteli trojkové BMW v kombíku černé metalíze a M paketu na Motorsportových kolech z modelu E46, pravděpodobnost záměny je asi jako kdyby kulový blesk dvakrát střelil do stejného místa.. děkuji za případnou pomoc Roman tel : 608 040 709

ale už som v obraze
 ale už som v obraze