... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
luky2208 napísal:ktorú potrebuješ, tu ocelovú prelisovanú čo je vo vnútri alebo tu medenú čo je z vonku na vstreku ? pozeram že si z prešovskeho kraja tak do PP to nebudeš mať daleko a tu nieje problem kupiť ich. Ale podla mna ani v inom meste len asi nevieš čo maš pitať alebo predavači nevedia čo chceš.
gomez89 napísal:
yoyo,som z PO.no ja sam neviem ktoru..budem risesit druhy r.vstrek ked sa nazbieraju nejake prasulky... dopocul som sa proste,ze tam ide aj podlozka pod ten vstrek medena tusim,lenze neviem kde ju zozeniem,kekze v Bavarii namna predajca kukal jak na k.k.t. ze co od neho chcem.. on si len jednoducho otvoril "ETK"-cko a tan neukazuje ziadnu podlozku,teda jeho zaver, "tam podlozka nema ist"
a o tej druhej podlozke som inak este nepocul,o tej tepelnej co si spomenul... robim rozvoz auto suciastok v istej firme,a ak mam smer na PP,a skoci mi Poprad ako aj dnes,alebo Hozelec,zastavil by som sa pri Tebe ak by to bolo mozne.Co asi stoja tie podlozky?pOZEram,ze si menil vstreky na svojom aute?nevies nahodou o niekom,kdo ma jeden "zbytocny"
funkcny riadiaci
skus mi poslat do PM tvoje c.tel. kebyze by si vedel poriesit tie podlozky...
gomez89 napísal:no,ale to je na E46... to asi nebude pasovat,ne asi,ale podla mna urcite nebude pasovat na 36-ku
luky2208 napísal:nie nepasuje určite !!!! Ja mam riadiaci vstrek len tečie okolo kabla !