... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
R6 power napísal:Já jsem dával jakési koncernové, vyšlo mě na 1500,- nové (Kč)
lin2k napísal:Nazdar,
mozes prosim Ta dopisat kde bol nakoniec problem?
Mne to na E36/325tds robi to iste.
Pri starte pretoci akoby sa chytil a hned toci starter dalej naprazdno. Chyti az po cca 10 sekundach tocenia (medzi tym sem-tam nejaky naznak naskocenia).
Niekedy je zas rano aj -15 °C a chyti na prvu supu.
Zohriaty chyta bez problemov.
Raz som si tiez vsimpol vzduchovu bublinku v hadicke od palivoveho filtra.
Napada vas nieco pri takejto diagnoze?
Noisy napísal:
No serus.
Do teraz mi to robí, ale skús si pozrieť vstrekovacie trysky, lebo tie robia šarapatu mne. Prepúšťajú a nasajú si vzduch a potom tam neni nafty a neštartuje to. A keď nie, tak žhaviče by som skontroloval, inak neviem.. Ešte môže byť aj niečo s čerpadlom, ale to si nechaj na koniec, to je nadrahšia záležitosť.
lin2k napísal:Nazdar,
mozes prosim Ta dopisat kde bol nakoniec problem?
Mne to na E36/325tds robi to iste.
Pri starte pretoci akoby sa chytil a hned toci starter dalej naprazdno. Chyti az po cca 10 sekundach tocenia (medzi tym sem-tam nejaky naznak naskocenia).
Niekedy je zas rano aj -15 °C a chyti na prvu supu.
Zohriaty chyta bez problemov.
Raz som si tiez vsimpol vzduchovu bublinku v hadicke od palivoveho filtra.
Napada vas nieco pri takejto diagnoze?
patoe46 napísal:skus pozriet trysky ci su dobre zatiahnute ci niesu uvolnene...lebo to potom nema kompresiu.....ked nie tak repasni trysky a daj nove podlozky hlavne...trysky treba pozriet na stolici....a samozrejme aj nastavit potom po repasnuti
gomez89 napísal:
mal by som otazku..kde zozeniem tie podlozky pod vstrek???zhanal som to v bavarii,ale bez vysledku.povedali mi,ze tam podlozka nejde,a ked aj ide,tak ze je sucast vstreku,no ako samostatnu suciastku ju nemaju...
Stanik napísal:cawte ako pozeram tam sa aj ja chcem opytat lebo mam teraz e36 2.5TDS a diesel mam prvy krat ...a problem je taky ranne štartovanie na šupa stale ked je motor zimny startuje super ale ked je zohriaty tak toci toci toci niekedy az velmi dlho kym chyti ...a neviem cim to je lebo ako vravim nemal som diesel ...proste ked je tepli motor tak toči dlho ako kedy ale neskoci na šupa tak ako ked je zimny ...prosim o radu ...co to je a nesvieti kontrolka žhavenia ked je teply..či to nema zhavit? proste ja newem nesom taky mechanik tak prosim o kazdu radu .... a este nieco sem tam mi zroby to ze idem normalne po ceste a naraz prestane tahat a pustim plyn a pridam a uz zase ide sem tam tak urobi ...tiez newem cim to je tak dakujem prosim o radu![]()
patoe46 napísal:to su dobry kokoti v tej bavarii potom ked neviedia ze tam idu medene podlozky....ja som nemal problem ich dostat