... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMWpositiv napísal:...kua a mne sa v poslednej dobe zas potia nohy jak hovado a neznam ci mi s tym niekto poradi, bo neznam ci som trafil to spravne forum
M-m-M napísal:auto111 co tak dat solarny siber z audi na strechu 4samorezky s ventilatorom na palubovku a kable cez blootut?a auto bez koze je jak zenska bec ceckov toto je najviac kozu by som nechcelkozene sedacky skor vychladnu neprepalis ich a hlavne nerysujes s pazuchami aa to uz je posledny od veci aa inac som za najlacnejsiu variantu potahy stym ze este potah na volant vo farbe
voMacK napísal:jasne, koza v lete sa vobec nerozpali jak pica...a v zime VOBEC nechladi ze? boze moj chlapce, co len z teba bude...snad to dotiahnes aspon na smetiara, alebo ucitela telocviku
M-m-M napísal:jasne, koza v lete sa vobec nerozpali jak pica...a v zime VOBEC nechladi ze? boze moj chlapce, co len z teba bude...snad to dotiahnes aspon na smetiara, alebo ucitela telocviku
M-m-M napísal:Dôležité je mať nove kachlove Bee eM Wéé, tváriť sa drsne a mať slňečné okuláre na nose aj ked prší! Čo tam potom, že neni na vybavu!!!