... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: Potenie sa v aute

Piatok, 17. Júna 2011, 20:08

mily moj solarny siber z Audi si montuj samorezkami na svoju filcku. :idea:

ku kozenym sedadlam - koza ma aj svoje nevyhody - treba sa o nu pravidelne starat inak popraska. Koza sa vytaha a nevyzera to vobec dobre (vidiet hlavne na sedaku). Po dlhsej dobe sa kozene sedadlo osucha - cize treba pracne nafarbit.

Užívateľov profilový obrázok
salat
Autor témy
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Júna 2011, 20:19

tak zas aj E91 ma nezavysle vetranie a da sa nastavit nech to prefukne auto trebars hodinu pred planovanym odjazdom...ale klimu to nepusti.

K tej kozi, su ludia ktorym sadne a ktorym nie. Ani jedna skupina nema absolutnu pravdu, ani jedno nie je "to lepsie". Ja patrim k tej skupine nevyhladavajucej kozene povrchy, ale zas na volante a pake byt musi ;) Chapem ale aj druhu stranu, co ju maju radi. Proti gustu...

napadla ma este jedna vec. Tie sedacky maju vyhrievanie. Ten odpor, ci vedenie ci co to je je v niecom zapustene a to bude asi zabezpecene proti premoknutiu/zvlhnutiu. Nie je mozne ze by vyhrievanie branilo prechodu vzduchu a teda vetraniu sedacky?
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

BMWpositiv

Sobota, 18. Júna 2011, 08:24

...kua a mne sa v poslednej dobe zas potia nohy jak hovado a neznam ci mi s tym niekto poradi, bo neznam ci som trafil to spravne forum :-k

Deadlock
Auto: F25 X3
Kraj: Žilinský

Sobota, 18. Júna 2011, 10:22

BMWpositiv napísal:
...kua a mne sa v poslednej dobe zas potia nohy jak hovado a neznam ci mi s tym niekto poradi, bo neznam ci som trafil to spravne forum :-k

:lol:
Obrázok
F25 X3 20d 6q

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 18. Júna 2011, 22:31

M-m-M napísal:
auto111 co tak dat solarny siber z audi na strechu 4samorezky s ventilatorom na palubovku a kable cez blootut?a auto bez koze je jak zenska bec ceckov toto je najviac kozu by som nechcel :D kozene sedacky skor vychladnu neprepalis ich a hlavne nerysujes s pazuchami aa to uz je posledny od veci aa inac som za najlacnejsiu variantu potahy stym ze este potah na volant vo farbe

jasne, koza v lete sa vobec nerozpali jak pica...a v zime VOBEC nechladi ze? boze moj chlapce, co len z teba bude...snad to dotiahnes aspon na smetiara, alebo ucitela telocviku :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Sobota, 18. Júna 2011, 23:02

voMacK napísal:
jasne, koza v lete sa vobec nerozpali jak pica...a v zime VOBEC nechladi ze? boze moj chlapce, co len z teba bude...snad to dotiahnes aspon na smetiara, alebo ucitela telocviku :mrgreen:

koza sa ti rozpali, ano to je pravda, ale ako som pisal na minulej stranke, ked nastartujem, a pustim klimu na max, tak kym dofajcim je auto vychladene vratane sedaciek. a na zimu mas spominany vyhrev sedaciek

voMacK

Nedeľa, 19. Júna 2011, 01:06

jasne, ze sa v lete vychladi a v zime ohreje - ale proste to trva a mne je koza na dotyk neprijemna....obycajna latka mi vyhovuje viac...
-- P.R.

M-m-M
Auto: filcka po cipe

Nedeľa, 19. Júna 2011, 05:56

[quote="auto111"]mily moj solarny siber z Audi si montuj samorezkami na svoju filcku. :idea:

ku kozenym sedadlam - koza ma aj svoje nevyhody - treba sa o nu pravidelne starat inak popraska. Koza sa vytaha a nevyzera to vobec dobre (vidiet hlavne na sedaku). Po dlhsej dobe sa kozene sedadlo osucha - cize treba pracne nafarbit.[/quote

dnes teda skusim dam potom navod len asi pouzijem izolacku inac strasne ze sa treba onu starat to co das za tepovanie mozes nechat napustit a ked vylejes neco staci utret a ano sedacky platene prepotene su jeba
A S R

M-m-M

Nedeľa, 19. Júna 2011, 06:02

jasne, koza v lete sa vobec nerozpali jak pica...a v zime VOBEC nechladi ze? boze moj chlapce, co len z teba bude...snad to dotiahnes aspon na smetiara, alebo ucitela telocviku :mrgreen:[/quote]

toto pocuvam od ludi casto a dobre sa natom bavim nevedia vecsinou pri kupe auta zvazit nic ine len cenu a hlavne ked po case ich druhy smecak je v kozi vtedy ich precvicim za tie zvasty
A S R

voMacK

Nedeľa, 19. Júna 2011, 10:15

M-m-M napísal:

toto pocuvam od ludi casto a dobre sa natom bavim nevedia vecsinou pri kupe auta zvazit nic ine len cenu a hlavne ked po case ich druhy smecak je v kozi vtedy ich precvicim za tie zvasty[/quote]

Jasne, urcite vycvicis ty mna....nebud smiesny, take reci mozno platia na skoda fore na 15 rocnych sopliakov. Kozi sa vyhybam, lebo mi je na dotyk neprijemna a kvoli dovodom ktore som spomenul vyssie. Naviac koza vyzera po par rokov uplne otrasne...aj ked to by ma az tak netrapilo kedze nejazdim v autach, ktore maju viac ako 6 rokov...
Ale berem, ze ked mas dorabanu Tesco kozu vo svojej felde, musis vyzerat ako strasny badass! :mrgreen:
-- P.R.

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 19. Júna 2011, 10:20

mame kozu na jednom 26 rocnom audi a na 18r. audi a na oboch je vo vybornej kondici... njn, koza sux :-"
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

M-m-M

Nedeľa, 19. Júna 2011, 12:36

Dôležité je mať nove kachlove Bee eM Wéé, tváriť sa drsne a mať slňečné okuláre na nose aj ked prší! Čo tam potom, že neni na vybavu!!!
A S R

Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 19. Júna 2011, 12:46

Ja by som nikdy nemenil uz na latku, latka vo mne evokuje favorit, felicia octavia take daco jednoducho uz len z estetickeho hladsika, ked je auto na nejakej urovni musi byt koza, ja preferujem svetlejsiu kozu, vzdy ked mam auto rozpalene koza neni horuca ani nic v pohode sa da sadnut a nic sa ti nestane a ovel a rychlejsie vychladnea v zime? co ja viem mam aj vyhrev ale nikdy nebola tak brutalne studena zeby som poskakoval. A co sa potenia na kozi tyka tak toto sa mna netyka :D Som velke tlste hovado ale na kozi sa nepotim ani nesmykam ani nelepim, hold niekto ju nemusi a niekto by ine nebral, sto ludi sto chuti sto skusenosti. Ja by som uz auto bez koze nechcel lebo latka nevydrzi ani zlomok toho co koza a hlavny jej problem ze vsetko saje, nieco vylejes? Si v peecku. Prederies latku? Vyzera to na grc, prepalis latku? Tiez to vyzera na grc. Moje auto ma 11 rokov a 250300km a koze nic neni, a to sa o nu nik nestaral cley ten cas takze jasne ze sa vytahala kvoli drbnutym zelenym bavorackym foliam ale to ma tak netrapi to sa da porobit. Kozu vies prefarbit, zatmelit a mas hotovo ale latku musis dat precalunit lebo ked ti babka pozosiva latkovy potah tak to vyzera tak ze to co rano z mojho otvoru zadnicoveho vyliezlo vyzeralo lepsie 8)
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

voMacK

Nedeľa, 19. Júna 2011, 13:09

M-m-M napísal:
Dôležité je mať nove kachlove Bee eM Wéé, tváriť sa drsne a mať slňečné okuláre na nose aj ked prší! Čo tam potom, že neni na vybavu!!!

jasne, ta moja E91 je uplna socka za par korun a bez vybavy ...omg, keby si aj cital sem, tam, co po sebe napises...
skus si pozriet - vyssie, kde som uviedol, ze kozu proste nemusim...
ty si asi fakt mentalne zaostaly, ked nedokazes pochopit fundamentalny rozdiel medzi - "nechcem" a "nemozem si to dovolit" ze?
inak, ked sme u tej socky a cenovej narocnosti auta...mam taky silny pocit, ze ty asi nemas fungel novu F10 v plnke...
Naposledy upravil/-a voMacK v Nedeľa, 19. Júna 2011, 13:19, upravené celkom 3 krát.
-- P.R.

voMacK

Nedeľa, 19. Júna 2011, 13:11

MACO: Jasne, ved ja toto vsetko beriem, ale su zial medzi nami velmi slabo chapajuci ludia, co nedokazu pochopit, ze niekto rad to, niekto rad ono...
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných