... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

tomtom530XD napísal:caute chalani ja uz roky pouzivam stary trik, mam drevotrieskovu dosku 30x30 cm a nastrelenych asi 80 klincov 60mm a to vsetko nastriekane pekne na cierno tak aby sa v ciernej dakote pekne v noci stratilo!!!! Na noc si polozim na sedadlo, rano si vzdy davam pozorja som este krvave auto nemal ale sused passata uz 2 X takze to funguje
a ten pako co mu to chcel ukradnut sa asi rano nevedel poriadne vysrat!!!

divný to pocit tak som si na druhé vymyslel fintu  : mám elektricku sedačku tak ju vždy dám dopredu nadoraz a aj operadlo, to znamená že sa tam nenarve ani malé decko a na sedačke mám konektor od elektriky je to taký medzikus mnou vyrobený ten si vezmem do vrecka a je ak by chcel niekto nasadnuť tak sa tam nenaprace
 divný to pocit tak som si na druhé vymyslel fintu  : mám elektricku sedačku tak ju vždy dám dopredu nadoraz a aj operadlo, to znamená že sa tam nenarve ani malé decko a na sedačke mám konektor od elektriky je to taký medzikus mnou vyrobený ten si vezmem do vrecka a je ak by chcel niekto nasadnuť tak sa tam nenaprace   a prekáblovanie by trvalo asi dlho  a je pod sedačkou
 a prekáblovanie by trvalo asi dlho  a je pod sedačkou   a cez konektor je vedené aj kurenie sedačky t.j. káblov požehnane a niesu farbne zhodné
 a cez konektor je vedené aj kurenie sedačky t.j. káblov požehnane a niesu farbne zhodné    a bez medzikusu nedočiahnu tak dúfam že to odradí od krádeže
  a bez medzikusu nedočiahnu tak dúfam že to odradí od krádeže  
 tak uz som kadeco ale toto je tiez riadna picada
 tak uz som kadeco ale toto je tiez riadna picada  to uz jak MR. Bean s volantom v kufriku....
  to uz jak MR. Bean s volantom v kufriku.... 
 THX24 napísal:...ze by sa mi hodilo do noveho auta nico od http://www.vam01.sk/index.php?id=10 ,cize vam01 ,nevadi mi nosit tu kazetu stale zo sebou ,hlavne nech je aspon trocha zabezpecene + dobru poistka.Co poviete mam ist do toho ?