... všetko o BMW ...
adamo napísal:zaujimavo to striedas auta z krasneho sportovo styloveho rychleho k tiez krasnemu elegantnemu luxusnemu a teraz si kupil fabiu rs.. neviem o nijak pochopit
sopeko napísal::| ja viem znacny downgrading ale ma to svoju logiku
.... > BMW = splnenie sna
BMW > Superb = chcel som automat v BMW ale nebolo ziadne bmw co by splnalo moje poziadavky, stocene km, buranica, socialna vybava...superb bol za velmi dobru cenu, stav noveho auta, v zaruke...aj ked skoda ale aspon to najpohodlnejsie zo skody
Superb > RS = 1. neskor by som ho za tolko uz nepredal 2. spotreba 9L mesto + benzin 1,47E...a to som sa nenahanal. 3. jeho velkost som nevyuzil. Chcel som nieco mensie a lacnejsie do 6000 a zbytok som potreboval investovat....keby BMW maximalne e46 320d co by moc netahalo(+ aspon 1500e by som musel doneho dat za kolesa a mpacket nech to nejako vyzera). RS bola za fajn cenu, dobry stav, po chipe to bude mala raketa, ktora pruznym zrychlenim da dole aj 330i. Do mesta uplne staci, spotreba dialnica 5,3, mesto cca 6 a hlavne ked ma clovek 1L dieslu za 1E...40E a nabeham stym cca 700km (pri Superbe by som zaplatil zato 85E), no neber to![]()
RS > .... Mohol by som si knej teraz kupit M5,M3(46),7,X5 ale NAČO....radsej nasetrim a doprajem si časom to naj co by som chcel : E92 330d automat
blesk napísal:ak bol Super B len na zarobenie - rozumiem. ak nepotrebujes 4dvere - lepsia alternativa je Ibiza Cupra 6L - mas tam dost veci lepsich ako v RS-ke (velke FMIC, lepsie brzdy, plne silace na podvozku, lepsie pruzenie (Sachs Performance...), spojku...) - cize jazdis za rovnako malo ale nemusis investovat nic okrem remapu aby si mal cca 180-210hp a +-400Nm a to auto nepotrebovalo X-dalsich invsetcii aby neslo dobre len rovno. Ak potrebujes nutne 4dvere tak z hladiska nakladov chapem volbe.
blesk napísal:sopeko: aspon si uprimny - ja mam taku nepeknu zalubu pouzit slova tak aby mi ludia odpovedali pravdu:-) este horsie je ze uplne kaslem na to ci sa mi nieco paci - ak sa najdu argumenty pre to co chcem (jazdne vykony/cena(vcitane nakladov)) tak si kupim cokolvek je mi jedno ci to je japonec, francuz spaniel alebo nemec. Naucili ma to slepe testy pri testovani High Endu a Hifi.
Tych 2tis ked das do RS stale nie si tam kde s Cuprou ale stale myslim ze Fobia RS I je celkom fajn, inak 95% ludi pri kupe auta fakty ohnu a rozhoduju podla dojmov a emocii:-)
wino napísal:Fabia RS da dole 330i? no to chcem vidiet