... všetko o BMW ...

skus tam napisat pribeh o svojej E90 a povedz im ze len porovnavas, co ti povedia
 skus tam napisat pribeh o svojej E90 a povedz im ze len porovnavas, co ti povedia  
spawner napísal:Krasa krasa a zase krasa :))) , nejaky kontakt na toho pana?

ani 5 ani X5.... 7 je proste pán auto
  ani 5 ani X5.... 7 je proste pán auto   Motor urcite benzin, tie 2-3 litre oproti dieslu prezijem, zato budem mat dufam bezproblemovy motor, len olej a filtre, ultratichy motor, vyborny kickdown, zvuk velmi podobny infiniti fx a motoru z 350Z. Hned ako som si sadol som vedel, ze to je ono, clovek sedi velmi nizko, pohodlne, kopec miesta na kolena, to mi v becku chyba, menej miesta okolo praveho kolena, sedim dost vysoko a to mam sedacku najnizsie. Vyhoda becka je MIESTO VZADU...v 7 som si sadol sam zaseba a nemohol som si dat kolena spolu
 Motor urcite benzin, tie 2-3 litre oproti dieslu prezijem, zato budem mat dufam bezproblemovy motor, len olej a filtre, ultratichy motor, vyborny kickdown, zvuk velmi podobny infiniti fx a motoru z 350Z. Hned ako som si sadol som vedel, ze to je ono, clovek sedi velmi nizko, pohodlne, kopec miesta na kolena, to mi v becku chyba, menej miesta okolo praveho kolena, sedim dost vysoko a to mam sedacku najnizsie. Vyhoda becka je MIESTO VZADU...v 7 som si sadol sam zaseba a nemohol som si dat kolena spolu   Povedal by som, ze miesta vzadu je rovnako ako v 5ke. Uz viem preco si ludia kupuju 7Li...presne tych 10cm chyba k pohodliu ked chcete odviezt dalsich 3 ludi a Becko ma presne o tychto 10cm vacsi priestor na zadnych sedackach oproti standardnej 7ke a pritom je 7ma dlhšia o 20 cm...
 Povedal by som, ze miesta vzadu je rovnako ako v 5ke. Uz viem preco si ludia kupuju 7Li...presne tych 10cm chyba k pohodliu ked chcete odviezt dalsich 3 ludi a Becko ma presne o tychto 10cm vacsi priestor na zadnych sedackach oproti standardnej 7ke a pritom je 7ma dlhšia o 20 cm...

blesk napísal:marcas: mas ho 7 prispevkov vyssie uvedeny

......
......