... všetko o BMW ...

???
 ???m4x napísal:je to na mieste umyselne takto podrypovat clenov bmw klubu ? 5 stran o nejakej skode :-)
nie kazdy si moze dovolit kupit uplne nove auto a v mnoho pripadoch je lepsia ojazdenka ako nejaka od vyroby vyhrkana fabia ako som sa uz dostatocne presvedcil. - toto nie je ku konkretnemu vozidlu, ale to sa tu mame teraz pojebat kvoli tvojmu superbu, a ze "my poniektori" si nemozme dovolit nieco nove ?
ako neviem o com je tu debata, byt administratorom ci ho poznam alebo nie, jednoducho tu temu uzamknem, preventivne pripadne premazem a ulozim upozornenie do sukromnej spravy, pokial by som ho aj osobne velmi poznal tak mu poviem nech aspon nerype a pokial ma nejake tuzobne uchylky podrypovat ludi, nech sa paci, ale nie tu a takto .
// sorry, nechal som sa uniest, ale toto ma fakt nasralo.. taketo zmyslanie ludi fakt neznesiem a nemienim akceptovat !
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Si sa pohadal s priateľkou??? Alebo Ti nedala?
  Si sa pohadal s priateľkou??? Alebo Ti nedala?   

dodoIPD napísal:Sopeko nechaj si to locknut zmazat lebo kazdy si tu bude mastit hrud :)

???
 ???Romeo napísal:mi príde smiešne, že najviac pičujú tí ľudia, ktorí majú E46 a nebodaj ešte staršie.
Nič proti, nové auto je nové auto, a nie vyhonený kýbel E36.
BMW je super, ale netrebga zabúdať že existujú aj iné, v niektorých triedach/veciach/vlastnostiach lepšie autá.
Zato že jazdíme v BMW neznamená že sme nadľudia a nesmrteľní...
edit: rebus si ma predbehol s myslienkou!
 zamyslite sa nad sebou ste uz smiesny a necitajte pribehy o autach ktore vas nezaujimaju alebo doslova na AKE ZAVIDITE !!!!
 zamyslite sa nad sebou ste uz smiesny a necitajte pribehy o autach ktore vas nezaujimaju alebo doslova na AKE ZAVIDITE !!!!
m4x napísal:ako ja som nemal absolutne chut tu citat nieco, ale co som presiel mi znelo tak, ze sa tu rozvijala debata o tom, ze vsetci tu maju stare kyble a pod.
mozno som moje myslienky unahlil, ale nedalo mi to
ak je tomu inak beriem spat a ospravedlunujem sa ak sa to niekoho privelmi dotklo, ale dotknut sa to mohlo iba toho, kto ma taky nazor.
 Malo kto sa ospravedlni
 Malo kto sa ospravedlni   Klobúk dole...
 Klobúk dole... 

(To mal byť vtip)
   (To mal byť vtip) 

Inscene napísal:NOKIAN je jedna z TOP zimnych pneu ...
ale tie rozmery su fakt divoke