... všetko o BMW ...
m4x napísal:je to na mieste umyselne takto podrypovat clenov bmw klubu ? 5 stran o nejakej skode :-)
nie kazdy si moze dovolit kupit uplne nove auto a v mnoho pripadoch je lepsia ojazdenka ako nejaka od vyroby vyhrkana fabia ako som sa uz dostatocne presvedcil. - toto nie je ku konkretnemu vozidlu, ale to sa tu mame teraz pojebat kvoli tvojmu superbu, a ze "my poniektori" si nemozme dovolit nieco nove ?
ako neviem o com je tu debata, byt administratorom ci ho poznam alebo nie, jednoducho tu temu uzamknem, preventivne pripadne premazem a ulozim upozornenie do sukromnej spravy, pokial by som ho aj osobne velmi poznal tak mu poviem nech aspon nerype a pokial ma nejake tuzobne uchylky podrypovat ludi, nech sa paci, ale nie tu a takto .
// sorry, nechal som sa uniest, ale toto ma fakt nasralo.. taketo zmyslanie ludi fakt neznesiem a nemienim akceptovat !
dodoIPD napísal:Sopeko nechaj si to locknut zmazat lebo kazdy si tu bude mastit hrud :)
Romeo napísal:mi príde smiešne, že najviac pičujú tí ľudia, ktorí majú E46 a nebodaj ešte staršie.
Nič proti, nové auto je nové auto, a nie vyhonený kýbel E36.
BMW je super, ale netrebga zabúdať že existujú aj iné, v niektorých triedach/veciach/vlastnostiach lepšie autá.
Zato že jazdíme v BMW neznamená že sme nadľudia a nesmrteľní...
edit: rebus si ma predbehol s myslienkou!
m4x napísal:ako ja som nemal absolutne chut tu citat nieco, ale co som presiel mi znelo tak, ze sa tu rozvijala debata o tom, ze vsetci tu maju stare kyble a pod.
mozno som moje myslienky unahlil, ale nedalo mi to
ak je tomu inak beriem spat a ospravedlunujem sa ak sa to niekoho privelmi dotklo, ale dotknut sa to mohlo iba toho, kto ma taky nazor.
Inscene napísal:NOKIAN je jedna z TOP zimnych pneu ...
ale tie rozmery su fakt divoke