... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Re: E36 Audio ?

Streda, 15. Decembra 2010, 00:00

určite je to redukcia na okrúhle 16cm? ja som mal 6x9 - teda ovály
http://autoomega.sk/index.php?id_sek=95 ... aradenie=9

redukcie na 16ky som ešte nevidel :-k máš link?

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 15. Decembra 2010, 10:45

mimo aj ja mam 16cm redukciu ku ktorej som si urobil dalsiu na 16x9 :D

mimoto asi bude k predaju moj mac4200 ktory som mal zapojeny v aute asi 2 tyzdne, cize celkovo pouzivany mesiac odkedy je kupeny
taktiez tie sinsu live 24il (nie komponentne)

do e39 pojde nieco vaznejsie ked vobec budem menit

uz som opravil tie repro, ospravedlnujem sa za neprijemnosti.
Naposledy upravil/-a jararak v Streda, 15. Decembra 2010, 18:18, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Streda, 15. Decembra 2010, 12:09

no ono je to presne tato redukcia co si sem dal, ale s mensou upravou to tam bude sediet ako nikdy :-) troska to vytlmim a je to, uz to mam overene takze idem do toho ;-)
!!! Obrázok ???

domingo07
Auto: BMW 316i

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 19:53

zdravim, takze este raz zmena :idea: . a stacil na to obycajny aktivny subwoofer akoze pod sedanky, no je inde lebo tam sa nedal. Aj ked je to iba Sencor SCS-WA0802 hra to dost dobre a za 53 euro :-" . Uz ziadne pazvuky z kufra ](*,) , ziadne rincanie znacky a vsetkeho co je v kufri, a naviac konecne mam volny kufor. Nie je to pojazdna diskoteka, nie je to nič pre veľkých hudobnych fajnšmekrov, ale pre nas normalnych co radi trosku hlbsie tony to staci.
Prílohy
Sencor.jpg

marcel_g
Auto: E46 323ci

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 22:57

ja mam sice e46 ale coupecko a tiez som riesil problem s prenasanim pazvukov z kufra pri pouziti subwooferu. bol som v jednej firme a tam mi poradili najjednoduchsie je ked vyrezem ten plech co je za laktovkou zadnych sedaciek a hned zanho osadim subwoofer v uzavretej ozvucnici. teraz to tak mam a ziadny problem spodky hraje pekne len mam origo repraky vo dverach a vzadu a stredy mi dost zanikaju. takze jedine co chcem riesit su predne vyskace a stredobasy s vyhybkou a myslim ze vysledok bude mne postacujuci

danyel
Auto: F10
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 19:28

ja som zainvestoval nemam to este dokoncene vyhybky potrebujem upevnit skryt kabelaz v kufri atd atd
radio Pioneer deh 7000ub s dialkovym

vpredu boschmann stredobass vyhybky skryte a vyskace namiesto originalnych

vzadu hertz 570 komponentne s vyhybkami a vzadu vyskace, uchytene su cez kruzky z plavajucej podlahy je to dost pevne a drzi to dobre nic nevybruje ja som spokojny

subwoofer mam pioneer aktivny TS-WX77A 2 x 16 cm basové reproduktory, 100 / 200W, 25 - 200 Hz, 102 dB plus dialkove na ktorom nastavujem priepust

vsetko vnoci svieti na modro :D

a kvalita je velmi dobra ja som strasne spokojny odporucam aj subwoofer a vymenit vsetky repraky v aute a to najdolezitejsie kvalitne radio :)

ja osobne som uz vystriedal 5 subwooferou v kufri ale vzdy to nehra tak ako to ma velmi je pocut vybracie a nerovnost v kufri to trepe o dusu a v aute ani nie ... a ked niekto napisal ze 600w reprak je somarina tak kamarat to je blbost lebo v dnesnej dobe ked kupis dobry reprak ja som mal od pioneeru SPL triedu a ten mal 700rms 2000max a ktomu digitalny monoblok a s toho som uz vytiahol tych 600w ale nie v bmw ale v ocovom focuse combi :) tam to ma zmysel :)

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Skypco

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 21:34

To danyel

nic v zlom..., ale ak pouzijes pri dobrom koncovom stupni v tvojom pripade vystup z radia tak nemozes pouzit povodne seriove kable k reprakom..., skus si tie stredobasy napojit aspon s takym silovym kablom aky si pouzil z vyhybky a sam sa pozastavis nad tym ake tam mas momentalne skreslenie...

Skypco

danyel

Piatok, 15. Apríla 2011, 07:50

Dik za radu premyslal som nad tym ale nejak som tomu nevenoval velku pozornost ale si ma podnietik k tomu aby som cim skor natahal kabelaz z radia k reprakom :)

Mimo

Piatok, 15. Apríla 2011, 10:39

:-k ten zosík sa v lete neupečie za sklom? ja by som ho tam asi nedával. ešte aj grázlom ťahá oči :roll:

danyel

Piatok, 15. Apríla 2011, 11:36

no ten tyzden davam do zadu foliu takze ho nebude ani vidno a ani tam nebude horuco az tak velmi a je to aktiv subwoofer :) a v podstate parkujem pod balkonom takze dufam ze nikoho nenapadne ... aj ked sak vieme

Mimo

Piatok, 15. Apríla 2011, 11:52

:D jaj tak. no pozeral som len fotky heh, vyzerá ako pekný zosík :mrgreen:
ešte trochu doladiť to plato a bude to aj dobre vyzerať :)

danyel

Piatok, 15. Apríla 2011, 12:27

porad ako to doladit :D

Mimo

Piatok, 15. Apríla 2011, 12:45

určite by som riešil uchytenie.. nejakými skrutkami napr.
a potom aj tie káble schovať. asi by som nejako prispôsobil to plato - hlavne boky. nech tam nie je taký skok

danyel

Piatok, 15. Apríla 2011, 12:51

no vies je to blbe s toho dovodu ze na jednom boku je bassreflex a na druhom su repraky a aj tam su otvory takze to zapustit nehrozi uchytenie tiez je hlupo robene lebo original tam idu dve taketo pasky na jednej strane aj na druhej cez cely subwoofer a do plata sa vrtaju take uchytky ktore drzia tie pasky ale ja som nechcel vrtat do plata tak som ich spojil a dal som cely platom a uchytene to je cez cele plato az popod plech ide ta paska a neviem ako to spravit stale si nad tym lamem hlavu :D

morty
Auto: e36 325i convertible

Nedeľa, 24. Apríla 2011, 20:03

marcel_g napísal:
ja mam sice e46 ale coupecko a tiez som riesil problem s prenasanim pazvukov z kufra pri pouziti subwooferu. bol som v jednej firme a tam mi poradili najjednoduchsie je ked vyrezem ten plech co je za laktovkou zadnych sedaciek a hned zanho osadim subwoofer v uzavretej ozvucnici. teraz to tak mam a ziadny problem spodky hraje pekne len mam origo repraky vo dverach a vzadu a stredy mi dost zanikaju. takze jedine co chcem riesit su predne vyskace a stredobasy s vyhybkou a myslim ze vysledok bude mne postacujuci

Toto som aj ja obkukal z jednej US stranky... šikovne riešenie bez vybracii a rezonancii sice v kabriu sa ten zvuk straca ale 10origo+1sub za opierkou bohovsky stačí.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný