... všetko o BMW ...
adamo napísal:krasa dokonale skoda slabsich fotiek :) vidno ze ta to baví keby si si zadovažil zrkadlovku bolo by to super taky fotoreport
inac janes krasny focus rs taktiez krasna raritka :)
inak tu je clekom dobry fotoreport aj pre porovnanie a aj postup :)
http://varialdetail.sk/referencie/bmw-3-e46-touring-detailing-by-vd
jararak napísal:Co sa auta tyka, ja som uz davno tvrdil, ze najprv urobili e61 a potom ten odpad e60
jararak napísal:mas to pekne ale vyjadroval sa tu nejaky profesional a ten vravevl, ze bod cislo 3 treba vynechat, setri to hodne casu a zaroven penazi kedze nepotrebujes tolko lubrikantu pre clay potom. neviem, zatial nemam vlastne postupy kedze som v predkupnom stadiu :). Btw neskusal si napenovac? Urobi ti to z auta snehuliaka, staci potom z auta ostriekat po par minutach, prach a vecsina necistot su dole, takze poskriabanie laku hubkou/rukavicou je ovela mensie.
Co sa auta tyka, ja som uz davno tvrdil, ze najprv urobili e61 a potom ten odpad e60
Janes330 napísal:umyvali sme to s metodou dve vedra + tecuca voda
-samozrejme vo vedrach grit guard
-DODO Juice Born to be Mild Shampoo
-DODO Juice Tribble Mitt Wash Glove
susili sme:
Dodo Juice Basics of Bling Drying Towel
clay (DODO Juice Basics of Bling - Clay Bars) + lubrigant (DODO Juice Born Slippy Refill Clay Lube Concentrate)
a dalsie veci mal marek od meguiars, ja osobne mam celu dodo sadu....na prirodny vosk nedam dopustit od doda, kedze sa moze vrstvit a ta rucna aplikacia nema chybu![]()
neviem aky vosk bol od meguiars, carnauba wax bolo pisane len neviem aky percentualny obsah.
okna sme tiez clayovali
zakoncili DODO Juice Clearly Menthol glass cleaner + Dodo Juice Supernatural Window Waffle
najblizsie ked bude viac casu okna vylestime s DODO Juice Supernatural Glass Polish
jajo napísal:clayovali ste akna? ma to nejaky vyznam?
vazne sa pytam.
jajo napísal:clayovali ste akna? ma to nejaky vyznam?
vazne sa pytam.