... všetko o BMW ...
minco napísal:
Podľa čoho čím leštiš
Tá leštička stojí za hovno a ak máš dobrú pastu, tak si nemyslím, že je to nejaký rapídny problém naleštiť a zleštiť...
heroe napísal:
tak skúšam teraz ten Turtle Wax Plus PTFE, normálne na vapke vodou vystriekať, potom šampónom vapkovým, potom voda, potom môj šampón, potom voda a potom uschnúť a ten turlewax, no len mi skoro odpadli ruky keď som skončil a výsledok bol fajn no mohlo by to byť aj lepšie, no po tomto som fakt nemal náladu dávať ďalšiu vrstvu toho vosku....., opravte ma ak niečo robím zle, no tak ma napadlo že s tou leštičku by to bolo rýchlejšie a určite ľahšie, nepotrebujem dokonale naleštené auto ale aby to trošku aj vyzeralo
minco napísal:
No tak s turtle waxom z benzínky sa človek umaká ako drak, základ by si si mak kúpiť inú pastu a pôjde to lepšie, to mi ver
heroe napísal:
Napríklad? Inak robí sa to tak že dáš 1 vrstvu a potom ďalšiu a ďalšiu....?
MuadDeeb napísal:Hladaj hlavne riadny carnauba vosk. Vacsinou sa to potom nanasa povedzme v 2 vrstvach a postacuje. Zrovna turtle by som nebral ako dobry. Pohladaj 3M, Autoglym, Sonus a podobne.
Ak vies po anglicky, tak mozes studovat navody a ako sa to robi napriklad tuto:
navody-a-manualy/detailing-world-starostlivost-o-auto-t38560.html
minco napísal:Zabudol si ešte carnauba wax W5 z LidluZa 5 €
DD
mys_iak napísal:tak a darceky mam doma :)
este pride postov chemical guys miracle dryer (uterak na susenie)
mys_iak napísal:este kusa podzubnem... ked sme objednavali s UK tak to vyzeralo takto asi... u kamosa... asi 3ja sme objednavali
skoki napísal:tusim sa konecne aj na slovensku dostava do popredia poriadna kozmetika![]()
![]()