... všetko o BMW ...
minco napísal:
na doma leštičky nájdeš na stránke http://www.uni-max.sk, si myslím že na doma sú isto v pohode...
No a ručne s autoglymom... Akou pastou? Pokiaľ ja viem, tak k profi výrobkom od tejto spoločnosti sa dostane len málokto...
svanto66 napísal:
super..dakujem za stranku..lestit by som to chcel s AUTOGLYM SUPER RESIN POLISH...www.xclean.sk...ale rucne sa na to asi vykaslem a kupim tu lesticku...myslim si ze ani tie do 50e tam nevyzeraju zle...len sa neviem rozhodnut,ze ktoru..lepsi bude asi vacsi priemer kotuca samo..ohladom tych otacok..viac alebo menej otacok sa pouziva pri lesteni?
minco napísal:
tak do 2000 ot/min, na vypínači máš jeden, na kolečku druhý menič otáčok, takže nemusíš sa báť :-)
A ak chceš leštiť iba, tak jednoznačne RUČNE! super resin polish sa tak perfektne nanáša a leští, že by si bol blbec, keby si to robil strojom, lebo viac minieš pasty + umakáš sa viac ako ručne, to mi ver, túto pastu som robil raz strojovo a povedal som že už nikdy, proste skús si to ručne a ak ti môžem poradiť, tak si kúp k tomu ešte Hi Tech Finishing Cloth na zleštenie, fakt asi najkvalitnejšia mikrovláknová utierka a na nanášanie ako tak pozerám na tú stránku tak by som zobral xclean aplikátor a uvidíš aká je to paráda :-)
svanto66 napísal:
no chcel by som urobit cely postup ako sa robi..najskor clayovanie..lestenie..konzervacia/voskovanie...tak bojim sa,ze mi pri tom ruky odpadnulen este som cital,ze ked chces poriadne vylestit auto tak strojovo lebo rucne sa to neda tak ako strojovo hm..a este ze ked pouzivas tento super resin polish tak treba dost tlacit aby nejaky vysledok z toho bol....
minco napísal:
To je absolútna blbosť, leštenie, ak tým myslíš brúsenie laku, tak áno, čo sa týka voskovania tak to pravda nieje :-) Odkiaľ si vlastne? by som ti to ukázal, ako sa všetko robí, poprípade nafotil next week
svanto66 napísal:
no tym lestenim myslim pouzitie toho pripravku Autoglym super resin polish :) takze ked tento pouzivas mal by si viac tlacit alebo nie? som z BR ale vacsinou sa zdrziavam v BA..
minco napísal:
Na tom aplikátore normálne tlačiť, nie nejak brutálne, ale asi tak ako keď sa sprchuješ, proste nič brutálne a ak si to myslel to leštenie ako si písal, tak sa rovno vyser na celú leštičku, tú ti treba iba na brusenie :-)
svanto66 napísal:
ty si odkial? ze nahodou keby som mal cestu tak kuknem postupy co a ako lebo nemam s tym vela skusenosti :) takze vsetko rucne radsej jo? :)
svanto66 napísal:tak potom ak by si mal nejaku foto dokumentaciu tak to mozes hodit sem alebo mi poslat na mail? inak preco je s tym SRP lepsie robit rucne? okrem toho ze sa menej namakas a minies menej pasty? :)
minco napísal:
no jasné, s tou pastou sa robí tak dobre, že by si bol blbec, keby si to dával do stroja, kde minieš minimálne 4x viac, lebo keď nanášaš, tak vlastne to dávaš aj rovno dole dá sa tak povedať, šak uvidíš, s tou pastou môže robiť aj 100 ročná babka a ani sa nespotí pri tom, uvidíš, to mi ver, ľahko sa nanáša a dole sa dáva s mikrovláknom ešte ľahšie, nemáš čo riešiť proste...
svanto66 napísal:
no dufam,ze to bude v pohode :) lebo pred tym som robil s korytnyckou a ta isla dost tazko dole...tak preto sa pytam :) voskoval si inak uz s autoglymom? tiez je to v pohode?
minco napísal:
áno, používam často aj HD wax, aplikáciu treba vidieť, lebo nieje to až také ľahké a uvidíš ten rozdiel medzi korytnačkou a SRP, to mi ver
svanto66 napísal:
vedel by si nejako popisat tu aplikaciu ako to robit, na co si dat pozor?