Prevzaté z istého fóra
Správná definice – chlap čůrá ve stoje! Ale…dokud jsme měli na WC koberec, byl v rodině klid – vysvětlím :) Při raní malé potřebě člověk: 1) kolikrá dtto ještě chrápe , 2) Ta potvora pindík si tak nějak „pamatuje“ předchozí „romantickou“ noc :) Výsledkem je, že inicializační šplíchnutí (jak se říká v našem fochu: „prajm“ :) jaksi občas zamíří mimo mísu (odtud známé úsloví :). Jak jsem už psal, s kobercem to nikdy nebyl problém, ten nastal až v okamžiku, kdy si moje dobračka prosadila na WC linoleum. Bránil jsem koberec zuby-nechty, ale neubránil. Ale s poukazem, že mě budou zábzt nožky při čtení na záchodě jsem si prosadil aspoň kousek koberce před mísou :) Ale i tenhle kousek byl přes můj odpor zrušen! Holé lino, pak čas od času bohužel vydalo nenápadné svědectví a nic nevytočí ženskou tak jako kapička vedle mísy! :) Záviděj, že musej v sedě, to je jasný! :) Naštěstí synci dospěli už do věku, kdy oba čůraj „chlapsky“, takže se pak vždycky dohadujem, kdo že tam byl poslední…Sorry, ale musel jsem se s tímhle traumatem rozdělit :)
Tak já se doma stydět nemusím i když posledních 20 let spím na Adama, ale přece jenom se trošku rdím, když mi tchýně vypravuje, jak náš mladší kluk žvatlá na celej autobus jakýho véélkýho měl táta ráno brabečka :))
Jenže ať děláš, co děláš, stejně poslední kapička jde do slipů
prostě nejsou s to pochopit, že pindík nelze na počátku močení do žádný referenční polohy, kdy je směr výtoku tlakové kapaliny (moči) definován a proto je potřeba někdy po úvodním „prajmu“ (střiku) mimo, aktivovat zpětnou vazbu „oko-ruka-pindík“ a postupnou aproximací nasměrovat proud do středu jezírka mísy :) Zde jsou opět varianty, protože muži se dělí na „jezírkáře“ a „stěnaře“ – první skupina dává přednost hlasitému zurčení při dopadu na hladinu vody v míse, druhá pak preferuje diskrétní stékání po stěnách. Osobně se rozhoduju podle situace – kupříkladu noční ztichlý panelák není ideální platformou pro variantu „jezírko“ , protože charakteristický zvuk je pak slyšet v půlce baráku i v místnostech mimo WC :)
A když už je řeč o alternativách k toaletnímu papíru – jednou jsem na pionýrským táboře musel zakleknout v lese a protože si z filmu „S tebou mě baví svět“ pamatuju, že smčkem to bolí, zvolil jsem opodál rostoucí trávu. bohužel až z odstupem několika minut jsem já, chlapec z malého města, zjisti, že to byl nějakej druh trávy-ostřice a moje prdel poznávala do večera, co je středověk :)