... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
asche napísal:Rija Bavaria?
Ceny dielov boli vyssie o 15% ako sa uvadza na bmw fans info.
pelo napísal:Pozor na to, ze ceny uvedene na bmwfans.info su ceny bez VAT (dane)!
pelo napísal:Ako tak citam, tak navrhujem, aby tieto skusenosti nezostali len v ramci tohto fora. Stale sa tu len stazujete, ako s Vami jednaju, ale skusili ste niekedy, ked ste mali pocit, ze nie je vsetko v poriadku, povedat tomu degesovi aby Vam zavolal nadriadeneho? Zatial, ked som si dal zavolat nadriadeneho (sice nie v BMW ale v inych firmach), tak arogantny blbecek zrazu zmenil spravanie a v tej chvili by Vam aj vyfajcil, len aby ste si to rozmysleli s tou staznostou, aby z toho nemal problemy. Len sa vtedy nezlutujte a trvajte na svojom. Jednoducho, ked nie som spokojny, tak s tym predsa nieco robim, aby sa to zmenilo. Ja som predsa zakaznik, ktory tam nechava peniaze za sluzby a pokial mam pocit, ze som za svoje peniaze nedostal adekvatne sluzby, tak sa stazujem. Treba vzdy trvat na svojom a ked nepomoze konzultacia s nadriadenym, tak zozbierat ludi z tohto vlakna, ktori maju s konkretnym zastupenim podobnu skusenost a poslat oficialnu staznost priamo do centraly BMW a vsetci sa pod to podpisete. Potom som zvedavy, ako to bude dany servis vysvetlovat.
V inych krajinach, ako tu napriklad niekto spominal Rakusko, to funguje prave preto, ze nespokojny zakaznik sa stazuje. Ale na Slovensku vedia vsetci len ohovarat ale nikto si neotvori hubu vtedy, ked treba a hlavne kde treba, len tu bude vypisovat na fore...
ice.blade napísal: