... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 37
reklamne predmety bmwklub.sk

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Re: Skusenosti s BMW servismi

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 13:48

vdaka chalani za referencie....tak budem si pytat len jeho a jednat taktiez budem len s nim...povedzme si narovinu....co je v dnesnom svete neobvykle??......vsetko je mozne....primitivizmus prekvita v kazdom smere.... :( a dostojnost sa stava CUDZIM pojmom....

=;

peet-bull
Auto: E39 525TDs
Kraj: Košický

Piatok, 24. Decembra 2010, 16:57

Seka napísal:

Osporucam HK Tuning, Presov (pri Delni) u pana Horaka,
byvaleho (alebo este sucasneho:) pretekara. Je to vlastne aj pozarucny servis BMW, ukazkovy pristup k zakaznikovi, vyznaju sa v BMW, radi poradia. Maju svoju diagnostiku, BMW reset krabicku, robia geometriu, karos., elektro, sklo, atd.. ak treba tak objednaju diely, neni problem. Mozem dat kontakt...

mozte mi prosim poslat kontakt?

vagascan
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 27. Decembra 2010, 16:15

ake mate skusenosti so servisom v Michalvociach ?

gdobos
Auto: BMW E91

Pondelok, 27. Decembra 2010, 17:26

Neviem o tom, že v Michalovciach by bol autorizovany servis.
BMW E91, 320d, r.v.2006, manual

misiak530d
Auto: bmw 5
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Januára 2011, 00:44

Zdravim vsetkych fandov BMW.Dnes som navstivil 1krat servis Bmw V Ziline a mozem povedat ze moja spokojnost je 110%.Pristup bol neopisatelny,velmi dobry prijimaci technik ochota bola taktiez 110% ,odbornost velmi velmi dobra-spravili vsetko tak ako som si predstavoval,ceny dielov su vyssie:D kedze som pouzil priamo v Bmw ale ......ked tu modru vrtulku na kapote ma niekto rad ....tak potom......to nemusim komentovat:D.Takze servis Zilina jednickovy!!!!!

raven14
Auto: F10 525D 2011

Štvrtok, 27. Januára 2011, 13:49

RIJA BAVARIA NITRA,
po poslednej návšteve som povedal nikdy viac.
Moja skúsenosť:
Po príchode si ma nikdo nevšímal, servisný technik 20 min bol na skúšobnej jazde - hovorím si aspoň si pozriem autá.
Keď prišiel servisný technik, (konečne) čo si prajem? Chcel som si objednať náhradné diely do prevodovky, ktoré som mal vyšpecifikované, len som mu ukázal čísla a počet kusov. Po chvíľke hľadania v počítači mi hovorí, že nič na sklade nemajú, že môže objednať, ALE LEN MINIMÁLNE MNOŽSTVO. Pýtam sa a to je koľko - odpoveď 10 ks. Ja mu odpovedám, ja mám iba jednu prevodovku. On odpovedá že inak sa nedá. Tak ja si idem objednať jednu súčiastku za 10,-E a musím kúpiť desať za 100,-E? To sa môže stať iba v RIJA BAVARIA v NITRE. A to nehovorím o tom, že vždy pýtali 50% zálohu.
RIJA BAVARIA NITRA - NIKDY ](*,)
Objednal som si všetko pekne krásne po telefóne v Žiline - bez problémov, bez zálohy, množstvo koľko chcem. Od vtedy chodím len do Žiliny a plná spokojnosť. \:D/

millano
Auto: BMW 320D E90

Piatok, 28. Januára 2011, 14:23

DUNAUTO BMW - Dunajska Streda - dnes som bol na vymene oleja a filtra v automate na BMW 320D E90, vlemi ochotny pristup,mozem len doporucit,platil som za olej,filter,tesnenie, nove skrutky na vanu 435 € aj s prácou a zarukou, zapisali mi do servisnej knizky. Pri vymene ma zobrali aj do dielne poukazovali stary olej, vanu atd. Praca trvala asi 1,5 hod. zatial uvarili kafe atd.

Dirk

Nedeľa, 6. Februára 2011, 21:42

Ked tu citam skusenosti s "autorizovanymi" servismi, tak ma prepada des. Jak v Tadzikistane. Za toto ma zakaznik platit tazke peniaze? BA a okolie este moze ist do Rakuska, hoci napr. tu viackrat spominany servis 30 km od BA, ale z KE tam merat taku trasu... Des. Ten neautorizovany sukromny v PO este funguje? Bol tam teraz nedavno niekto?

Užívateľov profilový obrázok
kombo
Auto: BMW E91 320D
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Februára 2011, 19:12

AutoBavaria ( Bratislava, Lamac )

Takže chcem sa aj já s vami podeliť o moju skúsenosť s BMW servisom. Pred dvoma týždňami som ako nový majiteľ BMW dostal pozvánku na bezplatnú technickú kontrolu vozidla v danom servise. Po telefonickom rozhovore sme sa dohodli na 10.2.2011 o 8:00. O 8:00 som auto pristavil v servise. Technik sa mi hneď venoval vypísali sme potrebné papiere technik si prevzal auto s tým že keď to bude hotové tak ma bude informovať prostredníctvom mobilného telefónu. Okolo 13:00 mi volali že auto je pripravené na prevzatie.Po príchode sa ma ujala pani ktorá sa ma opýtala ako mi môže pomôcť. Keď som jej povedal že som si prišiel pre auto po technickej kontrole tak sa ma opýtala či by mi mohla ponúknuť kávu alebo minerálku, z čoho som bol veľmi milo prekvapení. Po príchode technika ma informoval o zistených nedostatkoch ponúkol mi predaj potrebných veci bez toho aby som si to musel vymeniť u nich. Samozrejme mi povedal že by to urobili aj oni s tým že mi povedal že cena práce na hodinu je cca 60€. Zistené nedostatky mi samozrejme vytlačil na papier aby som si ich mohol zobrať zo sebou. Na moje milé prekvapenie som zistil že mi aj auto pekne poumývali. Takže aj keď som bol v BMW servise po prvý krát bol som veľmi spokojný. Ale jedna otázka čo by ma zaujímala a nikto v servise mi ju nevedel zodpovedať je, ako zistili že som si kúpil BMW?

Dirk

Štvrtok, 10. Februára 2011, 20:38

Ma niekto skusenosti so servisom Bayern center v Bratislave?

BMWAW
Auto: BMW 330d E90

Utorok, 15. Februára 2011, 10:36

Rija Bavaria Nitra
predkupna prehliadka (jazdenka e90) v poho, diagnostika, preskusanie elektriky, na zdvihak, kontrola odspodu. Vytlacenie reportu vybavy. spolu 70€. pristup ok.
Inak tam panuje dost velka nevsimavost, takze tam nechodim.

BMW Lamač
spokojnost, slusny pristup, umyte auto po servise, problem po servise, ked sa mi nuloval pocitac po kazdom starte mi odstranili, ale par hodin len hadali a nakoniec prepalili cely soft za najnovsi (samozrejme zadarmo). na ceny sa informujem dopredu, nie je problem. Az na to, ze raz som zabudol a zistil som, ze prezutie Runflatov zimnych stoji 270€ ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Utorok, 15. Februára 2011, 20:57

Ja som si dal v značkovom servise pripojiť, antiradar V1, to je iba + a -, a kábel pretiahnutý ku speťáku tam som ho mal umiestnený. Že vraj to robia bežne. Auto bolo v záruke, tak prečo nie. To sme ešte mali koruny, no počítal som že taká firma čo montuje alarmy zoberie cca takých 500 korún, v BMW to bude možno 2-3 x viac. Mechanik pri tom maturoval, po 2,5 hodinách "montáže" som išiel zaplatiť. 6800 korún. Ja že za čo preboha? Že vraj za odbornú montáž. Ani to nezapojil ako mal, maturoval ďalšiu štvrťhodinu, pristavili auto odskúšal som, sadol som do auta, prijímací technik na mňa pozeral, akoby som mal niečo doplatiť !!! REGNUM BAWARIA PREŠOV !!!
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Patqooo

Streda, 16. Februára 2011, 14:08

Po dnešku musím napísať aj ja svoju skúsenosť s idiotmi z košického Tempusu .

Pred mesiacom som sa objednal na diagnostiku, chcel som len drobnosti - zamknutie auta po rozjazde a pri vypnutí motora odomknutie, bliknutie smeroviek pri zamknutí auta a kontrola dažďového senzora, keďže nefungoval. Pár ľudí ma pred Tempusom varovalo, ale keďže som bol lenivý hľadať v KE a okolí človeka s BMW diagnostikou išiel som tam.
Príjmací technik ma hneď na úvod zarazil keď ma po tom čo som mu povedal, že mám E46 s rokom výroby 2001 asi 5 minút presviedčal, že si to viem nastaviť na svojom "veľkom farebnom palubnom počítači". Normálne sa nedal, a až keď som mu povedal, že keď ho nájde dám mu 100 eur, pripustil že sa MOŽNO mýli.

Dali mi termín o 2 týždne kedže mali veľa práce, so slovami, že doobedu sa stavte, bude tu elektrikár. Tak o 2 týždne som doniesol auto a tam už druhý technik na mňa čumi, že čo tam chcem, že som mal prísť o 8smej ráno ... Po miernom naťahovaní a mi dali ďalši termín, o ďalšie 2 týždne. Ešte podotknem, že som neprišiel v obleku a s kľúčami od X6, tak sa so mnou bavili štýlom, že čo ja ich vôbec otravujem.
No a vrchol bol dnes ráno, keď som im tam odniesol auto, podotýkam o osmej ráno, teraz je 14:04, volal som im že kedy bude hotové a dementi mi povedia, že už je od 10:00 na dvore. Keby nevolam, asi to majú v paži a auto tam je týždeň.Že vraj senzor treba vymeniť a ostatné hore spomenúte veci sa nedajú na diagnostike urobiť, keďže nemám originál alarm ale dorobený. Ale o tom silno pochybujem, keďže okrem kľúča nemám žiadný iný ovládač a neverím, že čip od alarmu napchali do bmw kľúča. Proste nonsens a ešte chcú odo mňa 50 eur za nič.

Tak som trocha pohľadal a nesiem auto do SPEEDLINES kde dúfam, potvrdia moje slová o dementnosti pracovníkov košického TEMPUSU ...

Patqooo

Streda, 16. Februára 2011, 17:08

Patqooo napísal:
Po dnešku musím napísať aj ja svoju skúsenosť s idiotmi z košického Tempusu .

Pred mesiacom som sa objednal na diagnostiku, chcel som len drobnosti - zamknutie auta po rozjazde a pri vypnutí motora odomknutie, bliknutie smeroviek pri zamknutí auta a kontrola dažďového senzora, keďže nefungoval. Pár ľudí ma pred Tempusom varovalo, ale keďže som bol lenivý hľadať v KE a okolí človeka s BMW diagnostikou išiel som tam.
Príjmací technik ma hneď na úvod zarazil keď ma po tom čo som mu povedal, že mám E46 s rokom výroby 2001 asi 5 minút presviedčal, že si to viem nastaviť na svojom "veľkom farebnom palubnom počítači". Normálne sa nedal, a až keď som mu povedal, že keď ho nájde dám mu 100 eur, pripustil že sa MOŽNO mýli.

Dali mi termín o 2 týždne kedže mali veľa práce, so slovami, že doobedu sa stavte, bude tu elektrikár. Tak o 2 týždne som doniesol auto a tam už druhý technik na mňa čumi, že čo tam chcem, že som mal prísť o 8smej ráno ... Po miernom naťahovaní a mi dali ďalši termín, o ďalšie 2 týždne. Ešte podotknem, že som neprišiel v obleku a s kľúčami od X6, tak sa so mnou bavili štýlom, že čo ja ich vôbec otravujem.
No a vrchol bol dnes ráno, keď som im tam odniesol auto, podotýkam o osmej ráno, teraz je 14:04, volal som im že kedy bude hotové a dementi mi povedia, že už je od 10:00 na dvore. Keby nevolam, asi to majú v paži a auto tam je týždeň.Že vraj senzor treba vymeniť a ostatné hore spomenúte veci sa nedajú na diagnostike urobiť, keďže nemám originál alarm ale dorobený. Ale o tom silno pochybujem, keďže okrem kľúča nemám žiadný iný ovládač a neverím, že čip od alarmu napchali do bmw kľúča. Proste nonsens a ešte chcú odo mňa 50 eur za nič.

Tak som trocha pohľadal a nesiem auto do SPEEDLINES kde dúfam, potvrdia moje slová o dementnosti pracovníkov košického TEMPUSU ...

Takže SPEEDLINES môžem len a len odporúčať ... skvelý prístup, slovíčko "nedá sa" u nich neexistuje. Samozrejme, urobili čo mali :) v Tempuse som bol aj s problémom nefunkčného dažďového senzoru, nefungoval mi ani cyklovač. V tempuse s tým nespravili nič, akurát mi povedali, že je potrebné vymeniť senzor.
V Speedlines to nahodili na PC, v tempuse mali síce pravdu, že senzor je vadný, ale aspoň mi nahodili cyklovač ... senzor je objednaný, ide na výmenu . Dokonca nechceli ani peniaze :) Vraj sa vyrovnáme nabudúce . Už teraz viem, že odteraz budem chodiť len k nim ... :) Podľa aut čo im tam stáli vidno, že ľudia radšej odnesú autá k nim ako do autorizovaného servisu. bolo tam pár kúskov, ktoré boli zjavne nové. fakt môžem len odporúčať. Kontakt pre prípad : pán Široký -0903 903 899, Nerudová 9, za Steel Arénou, respektíve poniže nej ... :)

popi24
Auto: 320i cabrio E36

Piatok, 18. Februára 2011, 10:59

TEMPUS BAVARIA Košice - ochota 0 bodov, personal 0 bodov, mechanici uplni blbci povačšinou a taktiež zlodeji, ked dojde nabúrané auto kt. sa už nebude opravovať rozkradnu ho do poslednych detailov (držiaky na poháre atd...), dalej objednanie náhradných dielov 0 bodov, otec potreboval vnutorný mechanizmus klučky na šoférových dverách (BMW X5 e53) objednal som ho telefonicky v utorok, pani čo sa do toho hovno rozumie objednáva tie diely, musela volať technika aby pochopila čo chcem :D, povedala že v stredu mi bude volať že v stredu to príde, teda na druhý deň.

Volal som v stredu, povedala že to neprišlo, volal som vo štvrtok neprišlo, volal som v piatok, že majú inventúru že v pondelok mi zavolajú.

Zavolal som v pondelok konečne to mali.....

takže Tempus Bavaria Košice - 0 bodov slabe služby slabi ludia slabe všetko.... par schopnych ludi čo som poznal a robili tam odišli lebo nedostali na čas výplatu, tak to potom aj vyzerá....

PS: ešte som zabudol, v záruke ocovi na X5ke robili opravu, už naozaj neviem čo a tú 7,8 litrovú nádobku na vodu do ostrekovačov nechali povolenú čiže lingala a zabudli si pod kapotou jeden vidlicový kľúč.....
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 37

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných