... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Seka napísal:
Osporucam HK Tuning, Presov (pri Delni) u pana Horaka,
byvaleho (alebo este sucasneho:) pretekara. Je to vlastne aj pozarucny servis BMW, ukazkovy pristup k zakaznikovi, vyznaju sa v BMW, radi poradia. Maju svoju diagnostiku, BMW reset krabicku, robia geometriu, karos., elektro, sklo, atd.. ak treba tak objednaju diely, neni problem. Mozem dat kontakt...
Patqooo napísal:Po dnešku musím napísať aj ja svoju skúsenosť s idiotmi z košického Tempusu .
Pred mesiacom som sa objednal na diagnostiku, chcel som len drobnosti - zamknutie auta po rozjazde a pri vypnutí motora odomknutie, bliknutie smeroviek pri zamknutí auta a kontrola dažďového senzora, keďže nefungoval. Pár ľudí ma pred Tempusom varovalo, ale keďže som bol lenivý hľadať v KE a okolí človeka s BMW diagnostikou išiel som tam.
Príjmací technik ma hneď na úvod zarazil keď ma po tom čo som mu povedal, že mám E46 s rokom výroby 2001 asi 5 minút presviedčal, že si to viem nastaviť na svojom "veľkom farebnom palubnom počítači". Normálne sa nedal, a až keď som mu povedal, že keď ho nájde dám mu 100 eur, pripustil že sa MOŽNO mýli.
Dali mi termín o 2 týždne kedže mali veľa práce, so slovami, že doobedu sa stavte, bude tu elektrikár. Tak o 2 týždne som doniesol auto a tam už druhý technik na mňa čumi, že čo tam chcem, že som mal prísť o 8smej ráno ... Po miernom naťahovaní a mi dali ďalši termín, o ďalšie 2 týždne. Ešte podotknem, že som neprišiel v obleku a s kľúčami od X6, tak sa so mnou bavili štýlom, že čo ja ich vôbec otravujem.
No a vrchol bol dnes ráno, keď som im tam odniesol auto, podotýkam o osmej ráno, teraz je 14:04, volal som im že kedy bude hotové a dementi mi povedia, že už je od 10:00 na dvore. Keby nevolam, asi to majú v paži a auto tam je týždeň.Že vraj senzor treba vymeniť a ostatné hore spomenúte veci sa nedajú na diagnostike urobiť, keďže nemám originál alarm ale dorobený. Ale o tom silno pochybujem, keďže okrem kľúča nemám žiadný iný ovládač a neverím, že čip od alarmu napchali do bmw kľúča. Proste nonsens a ešte chcú odo mňa 50 eur za nič.
Tak som trocha pohľadal a nesiem auto do SPEEDLINES kde dúfam, potvrdia moje slová o dementnosti pracovníkov košického TEMPUSU ...