... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Swandes 320D napísal:A ako bonus jeden policajt povedel druhemu ze vraj som usiel![]()
![]()
![]()
Rony napísal:Vidno na tej fotke, ze si soferoval ty? Len ma tak napadlo ci by sa na to nedalo vyhovorit, pokial dobre viem tak este neplati priestupkova zodpovednost majitela vozidla, ktoru chceli prave vyuzivat pri stacionarnych radaroch.
Lopo napísal:no tak ale potom sa tomu celemu moc nevidim... sak urcite ze policajt bude verit kolegovy, ktory povie ze si prchol, tak s tebou moc zlutovania mat nebudu
neda sa vyhovorit... zo zakona je majitel vozidla povinny vediet komu auto pozical v pripade, ze ho nesoferoval sam, a tuto skutocnost nahlasit pri vypovedi -> potom si predvolaju dotycneho a ide riesi sa dalej. U nas sa ani neda pouzit vyhovorka na "osobu blizku", pretoze ta sa vztahuje iba na hrozbu trestneho stihania, nie na priestupky
Peter92 napísal:lenze ked povie, ze soferoval niekto z rodiny tak maju smolu, pretoze proti rodinnym prislusnikom vypovedat nemusis, cize povies niekto z rodiny, dalej nespecifukujes lebo nemusis a mozu si piskat
Lopo napísal:U nas sa ani neda pouzit vyhovorka na "osobu blizku", pretoze ta sa vztahuje iba na hrozbu trestneho stihania, nie na priestupky
Lopo napísal:cital si poriadne co som pisal?
Lopo napísal:no tak ale potom sa tomu celemu moc nevidim... sak urcite ze policajt bude verit kolegovy, ktory povie ze si prchol, tak s tebou moc zlutovania mat nebudu
neda sa vyhovorit... zo zakona je majitel vozidla povinny vediet komu auto pozical v pripade, ze ho nesoferoval sam, a tuto skutocnost nahlasit pri vypovedi -> potom si predvolaju dotycneho a ide riesi sa dalej. U nas sa ani neda pouzit vyhovorka na "osobu blizku", pretoze ta sa vztahuje iba na hrozbu trestneho stihania, nie na priestupky
Peter92 napísal:to je zaujimave, znamy sa tak vyhol pokute ked ho cvakli ako robil 239 km/h na pristavnom v noci a vidiet bola len spz
BMW328i napísal:Neviem ako to funguje ale ja som napriklad behom dvoch mesiacov dostal dve pokuty za rychlost prvy krat 100€ povodne to malo byt 200€ ale ukecal som to a vtedy ma namerali na 50ke 86...a druhy raz ma namerali tiez na 50ke 63 a to sa vyriesilo blokovou pokutou za 40€...tak neviem preco beru ohlad na pokutu co si dostal pred dvoma rokmi...
Bawo 740 napísal:Vela štastia budeš ho potrebovať.Ja už by som nemal nervy po mojich skúsenostiach so slovenskými policajtmi,aspoň keby išli za tebou a zastavili ťa ale nie načo,šak pošlú predvolanie nebudú ťa nahánať,ak by ťa zastavili na mieste nemal by si pravdepodobne žiadne problémy,takto to budú akurát nervy,tak vela štastia teda.