... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
fOE
Autor témy
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Podpisy ostatnych na aute za rok

Utorok, 4. Januára 2011, 20:28

Zdravim,
mozno sa to tu niekde uz riesilo no neda mi sa nespytat ci vsade na Slovensku/ČR je normalne ze vam za jeden kalendarny rok na 10 rocnom aute, ktoreho cena je nizsia ako novej fabie v social edicii dokazu ludia porobit tolko veci?
Moj zoznam za posledny kalendarny rok vsetko z Brna z dobrej mestskej casti:

predny znak fuc, z napisu 328i uz mam len 3 8i a peknu ryhu az na kov uprostred (pravdepodobne srobovakom?!), urvane prave zrkadlo(!), stratene 2 sady originalnych BMW poklic (prva vydrzala tyzden, druha dva), klucom poznacene 3 dvere (pribudali postupne) a zadnu kapotu...

Akoze nejako ma ta posledna vec uz ani nenasrala, len takova "tupa" beznadej a uz mi to je asi jedno... ale jednoducho nechapem. Ake su vase skusenosti?
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: Podpisy ostatnych na aute za rok

Utorok, 4. Januára 2011, 20:37

fOE napísal:
Zdravim,
mozno sa to tu niekde uz riesilo no neda mi sa nespytat ci vsade na Slovensku/ČR je normalne ze vam za jeden kalendarny rok na 10 rocnom aute, ktoreho cena je nizsia ako novej fabie v social edicii dokazu ludia porobit tolko veci?
Moj zoznam za posledny kalendarny rok vsetko z Brna z dobrej mestskej casti:

predny znak fuc, z napisu 328i uz mam len 3 8i a peknu ryhu az na kov uprostred (pravdepodobne srobovakom?!), urvane prave zrkadlo(!), stratene 2 sady originalnych BMW poklic (prva vydrzala tyzden, druha dva), klucom poznacene 3 dvere (pribudali postupne) a zadnu kapotu...

Akoze nejako ma ta posledna vec uz ani nenasrala, len takova "tupa" beznadej a uz mi to je asi jedno... ale jednoducho nechapem. Ake su vase skusenosti?

vravis Brno... hmm a to som to tam chcel testnut ist za pracou :D aka cast nech sa vyhnem ;)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Utorok, 4. Januára 2011, 20:50

Mne v KE niekto odrel pedný nárazník a odtrhol držiak s ŠPZ, našťastie ŠPZ ostala ležať pred autom. A nárazník nemám zatiaľ našťastie vo farbe, no skoro som kôli tomu meškal do práce v prvý deň. Zadosťučinenie je len pomyslenie na toho blbca ako si krásne odrel bok auta.

Minule som zas videl chlapíka ako na parkovisku nacúval do dverí iného auta, vystúpil, pozrel na tú poriadnu preliačinu, poobzeral sa celý nervózny a odišiel. ŠPZ som potom nadiktoval majiteľovi poškodeného auta. Niektorí ľudia sú fakt idioti, táto škoda by sa hradila z jeho poistky, ale takto keď odišiel, tak ktovie aké problémy z toho bude mať, dúfam že čím väčšie.

fOE
Autor témy

Utorok, 4. Januára 2011, 21:00

vravis Brno... hmm a to som to tam chcel testnut ist za pracou :D aka cast nech sa vyhnem ;)

613 00 Černá Pole ](*,)
Obrázok

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 4. Januára 2011, 21:04

ak to dal na políciu a dokážu mu to = útek z miesta nehody = ( aspom 2r. dozadu to platilo) odobratie vodičáku

NOROV
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

Utorok, 4. Januára 2011, 21:12

Arnost napísal:
ak to dal na políciu a dokážu mu to = útek z miesta nehody = ( aspom 2r. dozadu to platilo) odobratie vodičáku

Veru tak,aj drobna nehoda moze skoncit odobratim vodicaku, viď : http://natankuj.sme.sk/c/5076123/aj-dro ... icaku.html
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

Rony
Auto: E46 320D 110kW
Kraj: Prešovský

Utorok, 4. Januára 2011, 22:05

Mne minuly rok z E46 v KE pri technike ukradli prednu bocnu smerovku a prednu listu na blatniku. A v PO na parkovisku pri Frantiskanoch mi ukradli deflektory. Tolko moja bilancia za minuly rok.

skoki
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

Utorok, 4. Januára 2011, 22:12

tak ja som tiez co to uz schytal, ukradli mi ventilky z diskov za minuly rok 2 krat, poskriabyny kufor, chceli mi ukradnut kritku oka z naraznika no nepadarilo sa ale aspon mi odreli lak.
Ale este na predchadzajucich autach sa mi stalo aj ze som dosiel k autu a mal som rozbite dvere + blatnik a smerovku
a najkurioznejsie bolo ked som rano nemal na aute predne masku, svetla, blinkre - niekto asi potreboval suciastky

ficik
Auto: 330xd
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Januára 2011, 07:05

no ja ma tiez skusenosti s Brnom
Nastastie som tam chodil este na opli a nie baworaku.
niekto mi tukol do zadneho svetla, a ptoom furt nejake skrabance. na vodicovej strane nad klucku mi dokonca vyryl hviezdicku.
takze tak asi

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Januára 2011, 09:31

Mne ukradli vetilky z diskov a plastovú lištu zo zadného nárazníka
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

Maco
Auto: visavytena pajta

Streda, 5. Januára 2011, 10:37

Tak mne hned na druhy den co som mal auto doma niekto (strieborna ochcafka) ktora si nevsimla ze tam stojim, neviem ako si 4,8 metra niekto nemoze vsimnut #-o a tak by preliacil slusne lem na pravom zadnom blatniku #-o
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

fOE
Autor témy

Streda, 5. Januára 2011, 10:48

Ked to tu citam tak som si vybavil co sa stalo jednomu znamemu (318ti compact), tomu nejako vybrali smerovku aby sa dostali k mechanizmu a otvorili kapotu, zobrali chladic (toto je ta zlodejska cast) a kapotu zavreli a smerovku namontovali namiesto (toto je to kurevstvo). Chlapec presiel 6 km kym si vsimol ze ma teplotu uz uplne v cervenych (myslim ze E36 nema hlasenie nedostatku chladiacej kvapaliny, ci... ?)...

... cakali sme ze to bude plut vodu vsade vokol, no hodil sa novy chladic a jazdi sa dodnes :mrgreen: tak aspon taky maly happyend
Obrázok

TomasE36

Streda, 5. Januára 2011, 12:08

toto je ta kleptomanska mentalita ceskoslovenskeho naroda ktora nam robi meno vo svete... ](*,)

maniaczv

Streda, 5. Januára 2011, 12:12

ja na ex e36 320i zadny kufor popisany dake basnicky ze ahoj lola a kvietok a neviem co...
dalej auto odparkovane na sidlisku ja v praci a sused vola ze mas naburane auto dvere na pravej strane aj zo zadnym blatnikom preliacene obtrhane listy majitel nechal cislo a opravu preplatil komplet ....
dalej .. stojim na parkovisku tiez to iste sidlisko len opacna strana sedim v aute montujem tacho kruzky chlapik cuva a nacuval my na predok na novy m packet narazdnik nastasie zlamal len drziak spz BMWklub.sk

vsetko sa odohralo na Zvolen sidlisko Zapad

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 5. Januára 2011, 13:45

tiez som pocul, ze Brno je divocina...kamos tam mal kazdu chvilu na aute [fiat marea] pozdravy od vseljakych dobrakov...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 237 neregistrovaných