... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
nori330ci napísal:mne teraz cez sviatky sused obisiel auto tym svojim a nevsimol si ze mi jemne suchol predok,suseda to videla no lenze mi to oznamila az ked si spomenula po dvoch tyzdnoch ze mi ho skrkol.bol som za nim a riesil to bol v pohode,len si nepamatal ze mi ho suchol.lenze panko mi zahlasil ze auto je na to aby sluzilo panovi a nie pan autu ze to nevadi ze je to suchnute a ze on tomu neveri ze mi ho on suchol-dokonca neveri ze ani suseda to videla a aj sedia skrabance na ne zase povedal ze ich ma uz davno,no tak som stastny
pepo286 napísal:tak sa ho opytaj ci to chce riesit cez policu .. a za utek z miesta nehody je to 'trosku' ina palka ..
kamosovi sa to takto stalo .. v noci isiel z preplneneho parkoviska .. oprel kus o ine auto .. dokonca nesiel prec ale aj vystupil a kukal ci daco nespravil .. ale nevidel tam nic (fakt len take opretie) .. tak isiel prec .. a videla to nejaka iniciativna babka z balkona a zapisala si SPZ .. zevraj bolo prasknute svetlo alebo take daco .. a kamos mal na krku 'utek z miesta nehody'
tu je podobny pripad .. http://natankuj.sme.sk/c/5076123/aj-dro ... icaku.html
MattyX napísal:
Aneb brněnský bronxnejhorší část Brna :) pokud můžu , nezastavuju ani na křižovatce , natož tam parkovat tvl
něco podobnýho jako je na slovensku sídliště Luník tak ne v takové míře ale dost podobný
spawner napísal:po_e87: kde na terase ???? ja som na terase a este nikdy sa nic podobne nestalo
spawner napísal:po_e87: kde na terase ???? ja som na terase a este nikdy sa nic podobne nestalo
kačo napísal:na ex 330CI ... bol som odviezt priatelku domov MT-Zaturcie... vystupili sme z auta, odprevadil som ju na 2he poschodie k bytu a vratil sa k autu a co nevidim: rozrezane pneumatiky ... od auta som bol prec cca 1min
compact napísal:
ty kokos, asi by ma jeb....lo, ešte povedz že všetky 4 a zánovné 18"