... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

noro535i
Auto: e34 535i turbo
Kraj: Trenčiansky

Re: Podpisy ostatnych na aute za rok

Pondelok, 17. Januára 2011, 23:58

mne teraz cez sviatky sused obisiel auto tym svojim a nevsimol si ze mi jemne suchol predok,suseda to videla no lenze mi to oznamila az ked si spomenula po dvoch tyzdnoch ze mi ho skrkol.bol som za nim a riesil to bol v pohode,len si nepamatal ze mi ho suchol.lenze panko mi zahlasil ze auto je na to aby sluzilo panovi a nie pan autu ze to nevadi ze je to suchnute a ze on tomu neveri ze mi ho on suchol-dokonca neveri ze ani suseda to videla a aj sedia skrabance na ne zase povedal ze ich ma uz davno,no tak som stastny :evil:

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 18. Januára 2011, 06:40

no tak mne male deti ujebali krytky ventilov...videl som ich, ale nestihol som za nimi vybehnut, mama mi nacuvala s fabiou do Mkoveho naraznika ( ale nezanechalo nastastie ziadne skody ), par "znaciek" od dveri no a dnes mi skurveni cigani za bieleho dna ujebali mobil....( PLZEN ) ](*,) ](*,) ](*,)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

pepo286

Utorok, 18. Januára 2011, 14:06

nori330ci napísal:
mne teraz cez sviatky sused obisiel auto tym svojim a nevsimol si ze mi jemne suchol predok,suseda to videla no lenze mi to oznamila az ked si spomenula po dvoch tyzdnoch ze mi ho skrkol.bol som za nim a riesil to bol v pohode,len si nepamatal ze mi ho suchol.lenze panko mi zahlasil ze auto je na to aby sluzilo panovi a nie pan autu ze to nevadi ze je to suchnute a ze on tomu neveri ze mi ho on suchol-dokonca neveri ze ani suseda to videla a aj sedia skrabance na ne zase povedal ze ich ma uz davno,no tak som stastny :evil:

tak sa ho opytaj ci to chce riesit cez policu .. a za utek z miesta nehody je to 'trosku' ina palka ..
kamosovi sa to takto stalo .. v noci isiel z preplneneho parkoviska .. oprel kus o ine auto .. dokonca nesiel prec ale aj vystupil a kukal ci daco nespravil .. ale nevidel tam nic (fakt len take opretie) .. tak isiel prec .. a videla to nejaka iniciativna babka z balkona a zapisala si SPZ .. zevraj bolo prasknute svetlo alebo take daco .. a kamos mal na krku 'utek z miesta nehody' ;)

tu je podobny pripad .. http://natankuj.sme.sk/c/5076123/aj-dro ... icaku.html
E46 320D Touring 100kW (2001)

noro535i
Auto: e34 535i turbo
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 18. Januára 2011, 14:14

pepo286 napísal:
tak sa ho opytaj ci to chce riesit cez policu .. a za utek z miesta nehody je to 'trosku' ina palka ..
kamosovi sa to takto stalo .. v noci isiel z preplneneho parkoviska .. oprel kus o ine auto .. dokonca nesiel prec ale aj vystupil a kukal ci daco nespravil .. ale nevidel tam nic (fakt len take opretie) .. tak isiel prec .. a videla to nejaka iniciativna babka z balkona a zapisala si SPZ .. zevraj bolo prasknute svetlo alebo take daco .. a kamos mal na krku 'utek z miesta nehody' ;)

tu je podobny pripad .. http://natankuj.sme.sk/c/5076123/aj-dro ... icaku.html

no vies uz mi je to trapne za nim furt lietat a aby sa i potom vysmieval ze koli opretemu narazniku ho otravujem :evil:

fOE
Autor témy
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Streda, 19. Januára 2011, 20:58

MattyX napísal:

Aneb brněnský bronx :mrgreen: nejhorší část Brna :) pokud můžu , nezastavuju ani na křižovatce , natož tam parkovat tvl :mrgreen: něco podobnýho jako je na slovensku sídliště Luník tak ne v takové míře ale dost podobný :D

Ale to prehanime, nejhorsi jsou Zidenice a pak trojuhelnik tvoreni Bratislavskou, Francouzka a Cejl ve kterem vladne cerna magie (clovek jde po ulici a najednou nema ani mobil ani penezenku :D )

Ale vazne, Cerna pole su celkom OK, praveze klud, ziadny cigansky dom na dohlad... celkom pohoda no, clovek by to necakal, skor to bude nejaky lokalny zlodej a posuk. (uz som mal dva byty v CP a iba na namesti SNP mam problem ](*,)
Naposledy upravil/-a fOE v Štvrtok, 20. Januára 2011, 19:43, upravené celkom 1 krát.
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 20. Januára 2011, 14:13

Dve sady stuplikov uz su tam len cierne plastove ... a nejaky dobrak preliacina presne pod spetakom. Na Humenskej v KE vycina nejaky magor kedze nie KE spz vybija zamky a nic neukradne.

Statistika od 8 Januara.
Passat rozbite predne okno vylomeny zamok
Super B to iste este znak skrutkovacom
Stillo vybite zamky kufor a spolujazdec
Punto vybite vsetky zamky.

Mozno to bude usmevne ale sme 3 chlapi na byte a cakam kedy to moje je na rade kedze Stillo a Super bolo spolubyvajucich. 3 den cakame v krikoch na toho dobracika.

Takze touto cestou kto ma podobny problem na Terase v KE budem povdacny za info.

](*,) ](*,) ](*,)

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Štvrtok, 20. Januára 2011, 21:11

po_e87: kde na terase ???? ja som na terase a este nikdy sa nic podobne nestalo :shock:
Nissan GTR

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 20. Januára 2011, 21:28

spawner napísal:
po_e87: kde na terase ???? ja som na terase a este nikdy sa nic podobne nestalo :shock:

lenze mas kosicku spz-tku.vacsinou idu po cudzich. :?

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Piatok, 21. Januára 2011, 10:38

spawner napísal:

Humenska hned na zaciatku. No budem sa stahovat na zaciatok Jazera tak dufam, ze tam to bude lepsie. Ale potom zmenim spz 8)
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Piatok, 21. Januára 2011, 15:52

...aj počasie dokaže zanechat vrasky na aute...lad,sneh,dažd....nejako mi opuchol zadny lem ...
BMW E39
Obrázok

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 23. Januára 2011, 17:15

na ex 330CI ... bol som odviezt priatelku domov MT-Zaturcie... vystupili sme z auta, odprevadil som ju na 2he poschodie k bytu a vratil sa k autu a co nevidim: rozrezane pneumatiky ... od auta som bol prec cca 1min :smile:
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 23. Januára 2011, 23:17

kačo napísal:
na ex 330CI ... bol som odviezt priatelku domov MT-Zaturcie... vystupili sme z auta, odprevadil som ju na 2he poschodie k bytu a vratil sa k autu a co nevidim: rozrezane pneumatiky ... od auta som bol prec cca 1min :smile:

ty kokos, asi by ma jeb....lo, ešte povedz že všetky 4 a zánovné 18"
Obrázok

chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 23. Januára 2011, 23:38

Ja som sa sprchoval, zrazu dobehne spolubývajúci, že pri dverách sú nejakí chalaniskovia čo mi nabúrali auto. V živote som sa nikdy tak rýchlo neutrel a neskočil do teplákov, trupík cúval s Daewom cez ulicu (široká asi na 3 autá), jediné moje auto na chodníku a späťákom mi nacúval do zadného blatníka a preliačil (to som mal ešte Civica VTi). Ale aspoň došiel, normálne to išlo cez jeho poistku.

No keď som doniesol domov E60tku (to už som býval v Petržalke), na druhý deň škrabnutý blatník, ryhy na ploche asi 40x15 cm... skoro ma drblo.
Behal som po parkovisku a našiel nejaký Seat Leon, moja modrá farba na jeho nárazníku, jeho biela na mojej päťke. Tak som si zistil kontakt, nejaká malá firma, dovolal som sa konatelovi a ten že "né, to nie je z toho auta, toto tam stojí už dva týždne, to vám môžem dokázať kľudne" a bla bla bla... takže som bol nahraný... s ostatnými autami som už mal pokoj, žiadne nečakané prekvapenia :-({|=

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Januára 2011, 16:31

compact napísal:

ty kokos, asi by ma jeb....lo, ešte povedz že všetky 4 a zánovné 18"

boli takí laskaví, ze iba zadné :smile:
ale pre istotu som vtedy kupoval vsetky 4 nové
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Pondelok, 31. Januára 2011, 19:48

mne v kosiciach asi cca 5km od lunika IX na parkovisku pred kauflandom mi ukradli predne a zadne svetla vodicove dvere otvorene dokoran radio prec budiky prec a aj madlo rucnej brzdy som myslel ze ma porazi ](*,) ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných