... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Arnold napísal:mne v kosiciach asi cca 5km od lunika IX na parkovisku pred kauflandom mi ukradli predne a zadne svetla vodicove dvere otvorene dokoran radio prec budiky prec a aj madlo rucnej brzdy som myslel ze ma porazi![]()
Arnold napísal:mne v kosiciach asi cca 5km od lunika IX na parkovisku pred kauflandom mi ukradli predne a zadne svetla vodicove dvere otvorene dokoran radio prec budiky prec a aj madlo rucnej brzdy som myslel ze ma porazi![]()
auto111 napísal:Ked ides kupovat kameru doporucil by som ti HD kameru - idealne s optickym zoomom (cize klasicku videokameru (Sony a pod) napr na SD karty / s HDD). Totiz kamery co nie su HD o dost horsie (ci skor vobec) zaznamenavaju detaily (ako SPZ, tvare).
Patqooo napísal:Dík za raduobjednal som profi priemyselnú kameru X Track XTR-43DVF-D,tak dúfam že splní svoj účel ...
auto111 napísal:
nz
Tu priemyselnu kameru musis este pripojit napr. k niecomu co nahrava zaznam ?
jararak napísal:patqo, opravil by som to, ak mas folie, sadol by som si do auta a zdriemol, popripade druhe niekde s vyhladom, tym skrabancom pri cuvani sa nevyhnes
btw lesnicka/polovnicka? mne sa pacilo ked som bol za kamosom na lesnickej so shade120 a nabehol nejaky tipek ze som mu na golfe spravil skodu za 30t a zdrhol som a nasiel si jedno slniecko na blatniku ktore som tam mal este po rodicoch dobrych 5 rokov, chcel volat flojdov, a ja ze nech zavola, potom uz nechcel, ja som zase chcel nanho, je to tam celkom slusne UDH (udolie dutych hlav)
Rottwa napísal:Pato do poslednej bodky viem o com hovoris. Terasa takisto. Treba pockat kym pavuci zomru a dovtedy ignorovat.