... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: Podpisy ostatnych na aute za rok

Pondelok, 31. Januára 2011, 20:26

Arnold napísal:
mne v kosiciach asi cca 5km od lunika IX na parkovisku pred kauflandom mi ukradli predne a zadne svetla vodicove dvere otvorene dokoran radio prec budiky prec a aj madlo rucnej brzdy som myslel ze ma porazi ](*,) ](*,)

Viem ze to neni vtipne ale nemali by lahsie cornut cele auto ? :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Pondelok, 31. Januára 2011, 20:57

toto by som neprezil :mrgreen:

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 11. Februára 2011, 21:00

Arnold napísal:
mne v kosiciach asi cca 5km od lunika IX na parkovisku pred kauflandom mi ukradli predne a zadne svetla vodicove dvere otvorene dokoran radio prec budiky prec a aj madlo rucnej brzdy som myslel ze ma porazi ](*,) ](*,)

a to si si siel len po nakupny kosik, nie? :D

jeblo by ma... :(
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Utorok, 15. Februára 2011, 10:39

Obrázok

sice nie dlhodobe, ale cloveka to potesi, ked sa rano ponahla...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 01:54

Pridám sa,v KE za galerkou(tam bývam) hneď prvú noc čo auto stálo pred blokom mi niekto prešiel asi s kľúčom po kufri ... Pár dní na to zahnutý a oškretý ľavý späťak ...
Po oprave prevodovky obliaty ľavý predný nárazník,takisto malá časť kapoty zrejme brzdovkou alebo kyselinou z baterky, ešte v ten deň,o pár hodín neskôr prepichnutá pneumatika ... Neskôr mi niekto ukradol "žraločiu plutvičku",ktorú som len pol hodinu predtým jebol na auto ... A naposledy mi niekto pri cúvani z parkoviska oškrel zadný nárazník ...
Toto je život ? Šak to pomyje ... Skurvený hateri ...

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Streda, 22. Júna 2011, 09:09

Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 22. Júna 2011, 10:41

patqo, opravil by som to, ak mas folie, sadol by som si do auta a zdriemol, popripade druhe niekde s vyhladom, tym skrabancom pri cuvani sa nevyhnes

btw lesnicka/polovnicka? mne sa pacilo ked som bol za kamosom na lesnickej so shade120 a nabehol nejaky tipek ze som mu na golfe spravil skodu za 30t a zdrhol som a nasiel si jedno slniecko na blatniku ktore som tam mal este po rodicoch dobrych 5 rokov, chcel volat flojdov, a ja ze nech zavola, potom uz nechcel, ja som zase chcel nanho, je to tam celkom slusne UDH (udolie dutych hlav)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 11:02

Na inžinierskej ...
Už sa pracuje na opatreniach ... Objednal som kameru s nočným videním, dal som žiadosť o rezervačku,len to musím popohnať lebo to už trvá dlho,skurvená byrokracia ... Mam podozrenie kto to asi robi, jeden typek z Považskej čo som mu ešte v zime nasekal na papuľu keď mi kopol do psa ... Ale na každú sviňu sa varí voda a tá v mojom hrnci už vrie !

Boh ho ochraňuj keď ho prichytím pri čine ... Holka ma toyotu auris a tiež už našla párkrát auto poškodené ! Takíto ľudia majú jediné šťastie ,že nemám zbroják,aj tak by som asi neurobil psycho testy :D

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 22. Júna 2011, 12:05

Ked ides kupovat kameru doporucil by som ti HD kameru - idealne s optickym zoomom (cize klasicku videokameru (Sony a pod) napr na SD karty / s HDD). Totiz kamery co nie su HD o dost horsie (ci skor vobec) zaznamenavaju detaily (ako SPZ, tvare).

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 12:39

auto111 napísal:
Ked ides kupovat kameru doporucil by som ti HD kameru - idealne s optickym zoomom (cize klasicku videokameru (Sony a pod) napr na SD karty / s HDD). Totiz kamery co nie su HD o dost horsie (ci skor vobec) zaznamenavaju detaily (ako SPZ, tvare).

Dík za radu ;) objednal som profi priemyselnú kameru X Track XTR-43DVF-D,tak dúfam že splní svoj účel ...

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 22. Júna 2011, 13:06

Patqooo napísal:
Dík za radu ;) objednal som profi priemyselnú kameru X Track XTR-43DVF-D,tak dúfam že splní svoj účel ...

nz

Tu priemyselnu kameru musis este pripojit napr. k niecomu co nahrava zaznam ?

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 13:09

auto111 napísal:

nz

Tu priemyselnu kameru musis este pripojit napr. k niecomu co nahrava zaznam ?

:) jj bude aj dvr s 2000 GB ... s funkiou eagle eye (z mobilu sa budem kedykoľvek pripojiť na kameru)

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 13:21

jararak napísal:
patqo, opravil by som to, ak mas folie, sadol by som si do auta a zdriemol, popripade druhe niekde s vyhladom, tym skrabancom pri cuvani sa nevyhnes

btw lesnicka/polovnicka? mne sa pacilo ked som bol za kamosom na lesnickej so shade120 a nabehol nejaky tipek ze som mu na golfe spravil skodu za 30t a zdrhol som a nasiel si jedno slniecko na blatniku ktore som tam mal este po rodicoch dobrych 5 rokov, chcel volat flojdov, a ja ze nech zavola, potom uz nechcel, ja som zase chcel nanho, je to tam celkom slusne UDH (udolie dutych hlav)

Btw: ešte som chcel reagovať na tú tvoju skúsenosť ... Keď som sa presťahoval na Terasu,konkrétne tam za galerku zdalo sa mi ako keby som prisiel do ineho sveta ... A to so byval predtym blizko,pri amfiku ... Ludia su tu ako mechom udereni ... Susedia len zazeraju,ohovaraju (myslia si,ze ked stoja pod branou,tak to na tretie na balkon nepocut).
Proste taketo extremne situacie som tam zazil viac . Pohadal som sa tam uz asi s polovicou brany,furt sa im nieco nepaci,najma to ze mame psa s holkou a v brane samy stary matuzalem ... Uz som davnejsie olutoval ze sme tam kupili byt,ale co uz,musime pockat ,predsa len 90% susedov uz je v pokrocilom veku ... :-"

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Streda, 22. Júna 2011, 14:02

Pato do poslednej bodky viem o com hovoris. Terasa takisto. Treba pockat kym pavuci zomru a dovtedy ignorovat.

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 18:29

Rottwa napísal:
Pato do poslednej bodky viem o com hovoris. Terasa takisto. Treba pockat kym pavuci zomru a dovtedy ignorovat.

Tak, proste znie to možno kruto,ale kto nezažil nepochopí ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných