... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: Podpisy ostatnych na aute za rok

Streda, 22. Júna 2011, 19:30

Presne tak chlapi - dobri susedia su jeden z najdolezitejsich ( a dost podcenovanych) parametrov pri vybere byvania. Tiez mam osobnu skusenost. Kedze rozni asociali (alkoholici, dealeri drog a samozrejme nasi velice oblubeni romovia) dokazu spravit zo zivota peklo. Nedajboze ked je takych podivinov plny blok.

Užívateľov profilový obrázok
eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Júna 2011, 08:43

zaujimave citanie: ludska sprostost a zavist su bezhranicne !

pridam sa aj ja: miesto: Zilina
Ked som kupil BMW malo na prednom narazniku maly suchanes, ktory by sa dal zalestit.
Teraz po cca 3/4 roku, komplet obyte vsetky narazniky + male suchance a prliaciny na zadnych dverach od otvarania dveri na vedlajsich autach.
Neviem ako ani kedy, ale pravdepodobne z parkovania v meste.
Ja si davam pozor jak hovado, ale co z toho ked pride nejaky trotl na socialke rozYebe dvere a zastavych ich az vedlajsie auto.
Tak isto s tym parkovanim. Tak ako bolu uz tu spomenute, chlap narazi niekomu do auta, vystupi kukne na svoje auto (cudzie ho nezaujima) poobzera sa, ci ho nahodou niekto nevidel a oddide.
Proste horoza!!!!

Lak na aute mam komplet este original. Som si myslel, ze ked raz budem predavat auto, tak to bude super, ze predavajuci uvidi origo lak, tak bude vediet, ze som sa o auto nalezite stral. Takto mozem kazdy rok davat striekat narazniky. :evil:
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Patqooo

Štvrtok, 23. Júna 2011, 17:35

eEDOo napísal:
zaujimave citanie: ludska sprostost a zavist su bezhranicne !

pridam sa aj ja: miesto: Zilina
Ked som kupil BMW malo na prednom narazniku maly suchanes, ktory by sa dal zalestit.
Teraz po cca 3/4 roku, komplet obyte vsetky narazniky + male suchance a prliaciny na zadnych dverach od otvarania dveri na vedlajsich autach.
Neviem ako ani kedy, ale pravdepodobne z parkovania v meste.
Ja si davam pozor jak hovado, ale co z toho ked pride nejaky trotl na socialke rozYebe dvere a zastavych ich az vedlajsie auto.
Tak isto s tym parkovanim. Tak ako bolu uz tu spomenute, chlap narazi niekomu do auta, vystupi kukne na svoje auto (cudzie ho nezaujima) poobzera sa, ci ho nahodou niekto nevidel a oddide.
Proste horoza!!!!

Lak na aute mam komplet este original. Som si myslel, ze ked raz budem predavat auto, tak to bude super, ze predavajuci uvidi origo lak, tak bude vediet, ze som sa o auto nalezite stral. Takto mozem kazdy rok davat striekat narazniky. :evil:

Tak ako vravíš ... Preto radšej parkujem pri nákupných centrách ďalej od vchodu, a keď mám pravdu povedať, radšej zaparkujem ako debil cez dve čiari,ale aspoň mám istotu,že nepríde nejaký strýc s ponožkami vytiahnutými po kolená a nohavicami pod pazuchami a nejebne mi svojími dverami od traktora do auta ...

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 23. Júna 2011, 18:15

Patqooo napísal:
Tak ako vravíš ... Preto radšej parkujem pri nákupných centrách ďalej od vchodu, a keď mám pravdu povedať, radšej zaparkujem ako debil cez dve čiari,ale aspoň mám istotu,že nepríde nejaký strýc s ponožkami vytiahnutými po kolená a nohavicami pod pazuchami a nejebne mi svojími dverami od traktora do auta ...

A najtragickejsie na tom je to ze ked takto "nadivoko" zaparkujes zly budes len ty, ale ten stryko co ti minule poskodil auto (ked si parkoval spravne) sa potichu vytrati.

Len dodam ze neobhajujem taketo divoke parkovanie.

Ale utek z miesta nehody je uz dost silna kava.

Patqooo

Štvrtok, 23. Júna 2011, 19:07

auto111 napísal:

A najtragickejsie na tom je to ze ked takto "nadivoko" zaparkujes zly budes len ty, ale ten stryko co ti minule poskodil auto (ked si parkoval spravne) sa potichu vytrati.

Len dodam ze neobhajujem taketo divoke parkovanie.

Ale utek z miesta nehody je uz dost silna kava.

to jo, veď to je na vodičák plus mastnú pokutu ... no len hľadaj debila, naviac ak nie sú svedkovia ... čo sa týka parkovania, ja som človek, ktorému je jedno čo si o ňom myslia cudzí ľudia, mám to u prdele ... ale keď mi také parkovanie zaistí, že auto nebude poškodené, tak to stojí za to ... koľkokrát som bol svedkom toho, ako príde žena(česť výnimkám) na SUV a parkuje, resp. vychádza z parkovacieho miesta s vytočeným volantom na "náhodu" - proste buď výjdem alebo aj tak vyjdem :twisted:
niektorí ľudia berú auto len ako prostriedok na presúvanie, vec na ktorej vzhľade a stave im nezáleží, hlavná vec že ich dostane tam kam chcú ... a tak sa správajú aj k autám iných ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných