... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

maiki napísal:
<a> ja mel dneska zachvat v aute, proc na me vsichni po celym meste koukaj a smejou se a foti si me, doma jsem zjistil ze me kolegove udelali na strese auta snehulaka s ohromnym prirozenim a ja s tim jel pres celou plzen :-/ ostuda jak debil!!!
<b> Venoušku,evidentně si nezkontroloval stav vozidla před jízdou!!!
<a> jeste si delej prdel, ja myslel ze se propadnu hanbou... v pul treti odpoledne deti chodi ze skoly a ja jedu penisem na strese
 studujem v plzni a minuly tyzden som siel zo skoly a oproti mne cervena felicia a na strechce snehuliak s obrovskym ....
 studujem v plzni a minuly tyzden som siel zo skoly a oproti mne cervena felicia a na strechce snehuliak s obrovskym ....  nestihol som to odfotit, ale fakt teraz rozmyslam ci je to nahoda, alebo je ten vtip podla skutocnej udalosti
 nestihol som to odfotit, ale fakt teraz rozmyslam ci je to nahoda, alebo je ten vtip podla skutocnej udalosti  

dethXtreme napísal:tak teraz neviemstudujem v plzni a minuly tyzden som siel zo skoly a oproti mne cervena felicia a na strechce snehuliak s obrovskym ....
nestihol som to odfotit, ale fakt teraz rozmyslam ci je to nahoda, alebo je ten vtip podla skutocnej udalosti

)=)
)=)

BambusSK napísal:pokial sa nemozete vyhrabat a nema vas kto potlacit potlacte sa sami
http://www.youtube.com/watch?v=j6yX70Ce9VY&feature=related